Οι άντρες, όντως, δεν έχετε εξελιχθεί και πολύ.Ju-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:26Κρίνοντας από τις φεμινίστριες και από τους αναρχικούς δεν βλέπω πάντως να εξελιχθηκαμε και πολύ...Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:25 Ανοησίες. Λες και η διαδικασία της μάθησης, π.χ. στο σχολείο, δεν ξεκινά ως διαδικασία συμμόρφωσης. Ευτυχώς που υπάρχει δηλαδή κι αυτή, αλλιώς θα είμαστε ακόμα ουραγκοτάγκοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνθρωποι, ή Πρόβατα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Άνθρωποι, ή Πρόβατα?
Z
Σε σταμπαραν κιόλας με καυτό σίδερο; Ξέρεις, όπως κάνουν στα μοσχάρια για να ξέρουν ότι είναι δικά τους...AlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:28Αυτό το έκανα για δικό μου λογαριασμό. Εσύ είσαι από το άλλο κοπάδι, που δεν το έκανε.Ju-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:25Έκανες το μπολι σου μικρέ ξερασιαρη φίλε μου;AlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:13 Ο σύγχρονος άνθρωπος... αλλά και κάθε μηρυκαστικό που συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος... υπερεκτιμά την ανεξαρτησία της σκέψεώς του και θεωρεί ότι είναι ο μόνος έξυπνος.
Ξερνάω με την ανθρωπότητα.
Από κανένα κοπάδι δεν είμαι. Τσομπανης είμαι, όχι πρόβατο όπως παραδέχτηκες ότι είσαι.
Νομίζεις ότι είσαι τσομπάνης. Είσαι προβατάκι του γάλακτος ψεκασμένοJu-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:31Σε σταμπαραν κιόλας με καυτό σίδερο; Ξέρεις, όπως κάνουν στα μοσχάρια για να ξέρουν ότι είναι δικά τους...![]()
Από κανένα κοπάδι δεν είμαι. Τσομπανης είμαι, όχι πρόβατο όπως παραδέχτηκες ότι είσαι.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πώς τολμάς να υποθέτεις το φύλο μου;Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:29Οι άντρες, όντως, δεν έχετε εξελιχθεί και πολύ.Ju-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:26Κρίνοντας από τις φεμινίστριες και από τους αναρχικούς δεν βλέπω πάντως να εξελιχθηκαμε και πολύ...Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:25 Ανοησίες. Λες και η διαδικασία της μάθησης, π.χ. στο σχολείο, δεν ξεκινά ως διαδικασία συμμόρφωσης. Ευτυχώς που υπάρχει δηλαδή κι αυτή, αλλιώς θα είμαστε ακόμα ουραγκοτάγκοι.
Μήπως είσαι ρατσιστρια;
Πώς δεν έχουμε εξελιχθεί. Ξυρίσαμε τους όρχεις μας, βάλαμε προϊόντα περιποίησης, χάσαμε ένα μέρος της αρρενωπότητάς μας και γίναμε φιλενάδες σας.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:29Οι άντρες, όντως, δεν έχετε εξελιχθεί και πολύ.Ju-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:26Κρίνοντας από τις φεμινίστριες και από τους αναρχικούς δεν βλέπω πάντως να εξελιχθηκαμε και πολύ...Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:25 Ανοησίες. Λες και η διαδικασία της μάθησης, π.χ. στο σχολείο, δεν ξεκινά ως διαδικασία συμμόρφωσης. Ευτυχώς που υπάρχει δηλαδή κι αυτή, αλλιώς θα είμαστε ακόμα ουραγκοτάγκοι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Οκ, αφού αποφασίσατε ότι το είδος δε θα αναπαραχθεί από εσάς, εμένα λόγος δε μου πέφτει.AlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:34Πώς δεν έχουμε εξελιχθεί. Ξυρίσαμε τους όρχεις μας, βάλαμε προϊόντα περιποίησης, χάσαμε ένα μέρος της αρρενωπότητάς μας και γίναμε φιλενάδες σας.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:29Οι άντρες, όντως, δεν έχετε εξελιχθεί και πολύ.Ju-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:26
Κρίνοντας από τις φεμινίστριες και από τους αναρχικούς δεν βλέπω πάντως να εξελιχθηκαμε και πολύ...
Z
Αα δεν θέλω να ακούω τέτοιαAlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:32Νομίζεις ότι είσαι τσομπάνης. Είσαι προβατάκι του γάλακτος ψεκασμένοJu-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:31Σε σταμπαραν κιόλας με καυτό σίδερο; Ξέρεις, όπως κάνουν στα μοσχάρια για να ξέρουν ότι είναι δικά τους...AlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:28
Αυτό το έκανα για δικό μου λογαριασμό. Εσύ είσαι από το άλλο κοπάδι, που δεν το έκανε.![]()
Από κανένα κοπάδι δεν είμαι. Τσομπανης είμαι, όχι πρόβατο όπως παραδέχτηκες ότι είσαι.![]()
![]()
Πιο ψεκασμενος και από τον Τσιοδρα που μίλαγε για ειδικό ένζυμο στις μύτες των παιδιών που τα προστατεύει από τον κορωνοϊό, πιο ψεκασμενος από τους δημοσιοκάφρους που έλεγαν ότι ο κορωνοιος προέρχεται από την βρώση μιας νυχτερίδας στην λαϊκή της Γουχαν (και όχι από εργαστήρι) και τέλος πιο ψεκασμενος από τον Μιζοτακη που έλεγε "πετάμε τις μάσκες" και "με το μπολι κερδίζουμε την ελευθερία μας";
Καλό μου προβατάκι, κάνε μου λιγάκι μπεεεεε
Ψεκασμένο προβατάκι του γάλακτοςJu-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 18:01Αα δεν θέλω να ακούω τέτοιαAlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:32Νομίζεις ότι είσαι τσομπάνης. Είσαι προβατάκι του γάλακτος ψεκασμένοJu-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:31
Σε σταμπαραν κιόλας με καυτό σίδερο; Ξέρεις, όπως κάνουν στα μοσχάρια για να ξέρουν ότι είναι δικά τους...![]()
![]()
![]()
Πιο ψεκασμενος και από τον Τσιοδρα που μίλαγε για ειδικό ένζυμο στις μύτες των παιδιών που τα προστατεύει από τον κορωνοϊό, πιο ψεκασμενος από τους δημοσιοκάφρους που έλεγαν ότι ο κορωνοιος προέρχεται από την βρώση μιας νυχτερίδας στην λαϊκή της Γουχαν (και όχι από εργαστήρι) και τέλος πιο ψεκασμενος από τον Μιζοτακη που έλεγε "πετάμε τις μάσκες" και "με το μπολι κερδίζουμε την ελευθερία μας";![]()
Καλό μου προβατάκι, κάνε μου λιγάκι μπεεεεε
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΓατάκιAlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 18:10Ψεκασμένο προβατάκι του γάλακτοςJu-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 18:01Αα δεν θέλω να ακούω τέτοιαAlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:32
Νομίζεις ότι είσαι τσομπάνης. Είσαι προβατάκι του γάλακτος ψεκασμένο![]()
![]()
Πιο ψεκασμενος και από τον Τσιοδρα που μίλαγε για ειδικό ένζυμο στις μύτες των παιδιών που τα προστατεύει από τον κορωνοϊό, πιο ψεκασμενος από τους δημοσιοκάφρους που έλεγαν ότι ο κορωνοιος προέρχεται από την βρώση μιας νυχτερίδας στην λαϊκή της Γουχαν (και όχι από εργαστήρι) και τέλος πιο ψεκασμενος από τον Μιζοτακη που έλεγε "πετάμε τις μάσκες" και "με το μπολι κερδίζουμε την ελευθερία μας";![]()
Καλό μου προβατάκι, κάνε μου λιγάκι μπεεεεε![]()
Έκανα το πείραμα του κομφορμισμού και δεν βγήκα πρόβατο
Αυτο ομως δεν σημαινει πως εισαι και σωστος/η. Το ζητουμενο αυτο θα πρεπει παντα να ειναι.Ju-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 18:19ΓατάκιAlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 18:10Ψεκασμένο προβατάκι του γάλακτοςJu-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 18:01
Αα δεν θέλω να ακούω τέτοια![]()
![]()
Έκανα το πείραμα του κομφορμισμού και δεν βγήκα πρόβατο![]()
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Εγώ το κάνω καθημερινά, στο εργαστήρι της βιοπάλης.Ju-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 18:19ΓατάκιAlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 18:10Ψεκασμένο προβατάκι του γάλακτοςJu-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 18:01
Αα δεν θέλω να ακούω τέτοια![]()
![]()
Έκανα το πείραμα του κομφορμισμού και δεν βγήκα πρόβατο![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ju-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:09Πωωω τι μου θύμισες ρε φίλε!![]()
Ήμουν τρίτη Γυμνασίου στην Γερμανία και ο καθηγητής της κοινωνικής και πολιτικής αγωγής μας έκανε αυτό το πείραμα σε μια αίθουσα. Ήταν ακριβώς η ίδια λογική, μόνο που εκεί σου έδειχναν μερικές ράβδους και έπρεπε να βρεις την μεγαλύτερη (όπου φυσικά φαινόταν από την πρώτη στιγμή ποια ήταν μεγαλύτερη). Εε όλοι απαντούσαν το λάθος γιατί και οι υπόλοιποι που ήταν στο κόλπο απαντούσαν το λάθος, εγώ απάντησα το σωστό (αφού πρώτα έπαθα ένα μικρό ταρακουλο που άκουγα τις προφανώς λάθος απαντήσεις να μου τις πλασάρουν σαν σωστές)![]()
Άλλοι μια ζωντανή απόδειξη ότι εμείς οι ακροδεξιοί δεν είμαστε πρόβατα και μηρυκαστικά![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν δεν ήμασταν εμείς οι άνδρες, ούτε σπηλιές δε θα είχατε για να ζήσετε.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:29Οι άντρες, όντως, δεν έχετε εξελιχθεί και πολύ.Ju-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:26Κρίνοντας από τις φεμινίστριες και από τους αναρχικούς δεν βλέπω πάντως να εξελιχθηκαμε και πολύ...Καραμελίτσα έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:25 Ανοησίες. Λες και η διαδικασία της μάθησης, π.χ. στο σχολείο, δεν ξεκινά ως διαδικασία συμμόρφωσης. Ευτυχώς που υπάρχει δηλαδή κι αυτή, αλλιώς θα είμαστε ακόμα ουραγκοτάγκοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν πείθει και πολύ πάντως το βιντεάκι.
AlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:32Νομίζεις ότι είσαι τσομπάνης. Είσαι προβατάκι του γάλακτος ψεκασμένοJu-87 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:31Σε σταμπαραν κιόλας με καυτό σίδερο; Ξέρεις, όπως κάνουν στα μοσχάρια για να ξέρουν ότι είναι δικά τους...AlienWay έγραψε: 15 Αύγ 2021, 17:28
Αυτό το έκανα για δικό μου λογαριασμό. Εσύ είσαι από το άλλο κοπάδι, που δεν το έκανε.![]()
![]()
.
Υπονοείς οτι ο Τζούης δέν θα ήταν καλός σαν Τσοπάνης ;;; .
Δέ θα μπορούσε να αρμέξει τίς προβατίνες του ;;;
Δέ θα επαιζε καλά τή φλογέρα του ;;;
Δε νομίζω.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 17 Απαντήσεις