Το νησί που πήγαμε άλλαξε πολύ

Με μικρά παιδιά είχαμε ταλαιπωρηθεί μόνο σε οικογενειακό μέρος να πω την αλήθεια, γιατί δεν μου άρεσε εμένα και όλα μου έφταιγαν!

Τα μικρά παιδιά αν βλέπουν τη μαμά και το μπαμπά χαρούμενους είναι ΟΚ! Με τα παιδιά δεν είχαμε εκπλήξεις, απλά έχουν ξεπεράσει την ηλικία που όπου και να τους πεις θα πάνε και έχουμε 3 γνώμες πλέον να συνδυάσουμε! Ο μπαμπάς σαν κλασικός μπαμπάς εμπιστευόταν το γούστο μου όσο τα παιδιά δεν είχαν γνώμη. Ε, πήγαμε και σε ένα σιγουράκι μέρος που έχουμε όλο γνωστούς και εκεί περάσαμε αρκετά καλύτερα, μας προσέχανε Αυγουστιάτικα και ακόμα και τιμές μας κάναν καλύτερες

αλλά δεν μου φτάνει αυτό, να μην πηγαίνουμε και σε λιγότερο συνηθισμένα μέρη.
Δεν τα νοιάζει πλέον το μέρος, αλλά να έχουν τους φίλους τους, δεν είναι ότι θα χαρούν μόνο με άμμο και περαστικές παρέες του καλοκαιριού. Και που δεν έπαιξαν με τις συσκευές κλεισμένα στο δωμάτιο όλη μέρα πάλι καλά ήταν. Κάποιες ώρες τα αφήσαμε να το κάνουν αυτό και γυρίζαμε με τον άντρα μου το νησί ως ζευγάρι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ήρθαν και φίλοι τους 2-3 μέρες και περάσαν τέλεια παρόλο που είχε χάλια θάλασσα εκείνες τις μέρες. Το θέμα παιδιά είναι άσχετο με την ανάρτηση που έκανα. Αυτό που τα εντυπωσίασε στην ηλικία που είναι είναι τα μαγαζιά και το φαγητό, που έχει καλύτερα από όσο θα βρίσκαμε στην Αθήνα, βάλε και τον κόσμο από εξωτικά μέρη που σε κάποιες φάσεις τα ενδιέφερε, αλλά αυτό βέβαια δεν φτάνει για να γεμίσει τις διακοπές ενός προεφήβου. Απλά του δίνει εικόνες. Ε, τα προεφηβάκια, τους αρέσει αρκετά να τα πηγαίνεις σε νεανικά μέρη που βλέπουν τις παρέες των λίγο μεγαλύτερων. Αλλά δεν είναι τα μωρά, που θα είναι ευχαριστημένα όλη μέρα με ένα κουβαδάκι αρκεί να τους βρεις καλή σκιά και φαγητό και θα τα βλέπεις και θα λιώνεις με τα μπρατσάκια τους και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, σε σχέση με το σπίτι που όλο κάτι πρέπει να σκέφτεσαι να τα απασχολείς.
Πιο χαρούμενα τα είδα στις αλάνες της γειτονιάς τα απογεύματα τώρα που όλοι μαζεύονται από τις διακοπές τους σιγά σιγά, όπως επίσης τις λίγες μέρες που προηγούνται τέλη Ιουνίου, πριν αρχίσουν όλοι να διασκορπίζονται σε χωριά και κατασκηνώσεις.
Τέλεια πρόσφατα έχουμε περάσει εξωτερικό με φίλους, γιατί όλοι είχαμε κάτι να ανακαλύψουμε. Και σε κοσμικό

νησί με γονείς - παιδιά, απόδραση μεγάλη παρέα, ολιγοήμερη. Αν και με το μεγάλη παρέα, μάλλον καλά θα περνούσαμε, ανεξαρτήτως κοσμικότητας. Πάντως οι μεγάλοι ήταν ενθουσιασμένοι, κυρίως με αυτή την απόδραση γιατί έκατσε πολύ καλά. Αυτό που έχει γίνει είναι ότι έχω βγάλει ανοιχτή πρόσκληση και με ξέρουν οι παρέες και μου έρχονται πλέον προτάσεις για φευγιά... Αλλά φέτος τον Αύγουστο, επειδή ήταν ψηλά οι τιμές δεν μπόρεσαν όλοι να συντονίσουν άδειες εγκαίρως και βρεθήκαμε χωρίς την παρέα στανταράκι.
Από τώρα κάνουμε κάστινγκ στις ευρύτερες παρέες τους να ανακαλύψουμε προορισμούς στα υπόψη για του χρόνου.

Φέτος δεν καταφέραμε να κλείσουμε με παρέα όπως όλες τις άλλες χρονιές... Αλλά το αρχικό μου ποστ ήταν για το μέρος, δεν μας βγήκε όπως το θέλαμε, άσχετα με παιδιά.