!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;
Re: Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;
Ειδικά αν ισχύει το οτι δώσανε τα πράγματα των πυρόπληκτων στους λάθρους, είναι για παλούκωμα όλοι οι Δεξιοί, απ' το κωλόσογο μέχρι τον τελευταίο ψηφοφόρο.
Juno.
Juno.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ξέρει κανεις εάν υπάρχουν ρήτρες για την δημιουργια α/γ σε δάσος;
Ίσως οι φωτιές να μπαίνουν για την αποφυγή αυτών των ρητρων.
axilmar έγραψε: 14 Αύγ 2021, 11:25 Ξέρει κανεις εάν υπάρχουν ρήτρες για την δημιουργια α/γ σε δάσος;
Ανεμογεννήτριες στα αναδασωτέα: Κανένα πρόβλημα σύμφωνα με το ΣτΕ!
https://www.imerodromos.gr/anemogennitr ... me-to-ste/Η Ολομέλεια του ΣτΕ, με την υπ’ αρ.2499/2012 απόφασή της(Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Εισηγήτρια Κατερίνα Σακελλαροπούλου) και παρά την ύπαρξη αντίθετης πάγιας νομολογίας, έκρινε επιτρεπτή την εγκατάσταση του επίμαχου αιολικού πάρκου σε ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑ περιοχή (με σημαντική, είναι η αλήθεια, μειοψηφία).Έκρινε δηλαδή ότι το Σύνταγμα μπορεί να ερμηνεύεται και ενάντια στην αδιάστικτη και ανεπίδεκτη ερμηνείας ρητή γραμματική του διατύπωση. Και ότι τα αιολικά πάρκα, δηλ. βαρειές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, έστω και «πράσινης», ταυτίζονται με τα δάση. Είτε αναδασώσει κανείς φυτεύοντας δέντρα είτε φυτεύοντας ανεμογεννήτριες, ένα και το αυτό. Και ακόμα, ότι στις αναδασωτέες περιοχές επιτρέπεται να εκτελούνται και άλλα έργα με ιδιαίτερη εθνική, κοινωνική ή οικονομική σημασία.
Suckελλαροπούλου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Μπορούν τα γκαζάκια να εκραγούν από μόνα τους;
https://www.zougla.gr/greece/article/vr ... giroupolis
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Kauldron έγραψε: 14 Αύγ 2021, 09:56 Ειδικά αν ισχύει το οτι δώσανε τα πράγματα των πυρόπληκτων στους λάθρους, είναι για παλούκωμα όλοι οι Δεξιοί, απ' το κωλόσογο μέχρι τον τελευταίο ψηφοφόρο.
Juno.
Πότε έγινε αυτό;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Χούντα, όπως λέμε φασίστας, ρατσιστής, σοβιετία κλπ;
Είναι κάπως κουραστική η τάση σας για ακρίβεια, ηρεμήστε πια, δεν δίνετε εξετάσεις.
"Άχρι καιρού..."
- Green Dragon
Αυτό που είναι κουραστικό είναι να παίρνεις μια έννοια και να την κάνεις λάστιχο.Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2021, 17:41Είναι κάπως κουραστική η τάση σας για ακρίβεια, ηρεμήστε πια, δεν δίνετε εξετάσεις.
Οτι να ναι.Green Dragon έγραψε: 14 Αύγ 2021, 17:43Αυτό που είναι κουραστικό είναι να παίρνεις μια έννοια και να την κάνεις λάστιχο.Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2021, 17:41Είναι κάπως κουραστική η τάση σας για ακρίβεια, ηρεμήστε πια, δεν δίνετε εξετάσεις.
"Άχρι καιρού..."
- Green Dragon
Αυτό λέω και εγώ.Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2021, 17:44Οτι να ναι.Green Dragon έγραψε: 14 Αύγ 2021, 17:43 Αυτό που είναι κουραστικό είναι να παίρνεις μια έννοια και να την κάνεις λάστιχο.
- nik_killthemall
Νέα πυρκαγιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας. Καίνε για να βάλουνε ανεμογεννήτριες γιατί χωρίς πυρκαγιά δεν μπορούν να βάλουν ανεμογεννήτριες, εκ. στρεμματα για διανοιξη δρομων, κοστος υλοτομίας κλπ, oh wait
Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα Μεσοχώρια Ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες ενώ στο σημείο πνέει δυνατός αέρας.
https://www.in.gr/2021/08/14/greece/syn ... tai-xoria/
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Green Dragon
Θέλουν να βάλουν καινούργιεςnik_killthemall έγραψε: 14 Αύγ 2021, 17:45 Νέα πυρκαγιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας. Καίνε για να βάλουνε ανεμογεννήτριες γιατί χωρίς πυρκαγιά δεν μπορούν να βάλουν ανεμογεννήτριες, εκ. στρεμματα για διανοιξη δρομων, κοστος υλοτομίας κλπ, oh wait
Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα Μεσοχώρια Ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες ενώ στο σημείο πνέει δυνατός αέρας.
https://www.in.gr/2021/08/14/greece/syn ... tai-xoria/
Θες να τσακωθούμε;Green Dragon έγραψε: 14 Αύγ 2021, 17:45Αυτό λέω και εγώ.Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2021, 17:44Οτι να ναι.Green Dragon έγραψε: 14 Αύγ 2021, 17:43 Αυτό που είναι κουραστικό είναι να παίρνεις μια έννοια και να την κάνεις λάστιχο.
"Άχρι καιρού..."
- Green Dragon
Μπα, βαριέμαι.
Ας περιμένουμε να κολλήσουμε, εμβόλιο ξε-εμβόλιο δεν την γλιτώνουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 7 Απαντήσεις