Σου διόρθωσα το λάθος σου.πατησιωτης έγραψε: 13 Αύγ 2021, 14:07Οι ίδιοι που είχαν στήριζαν τη δουλεία και την Κου Κλουξ Κλαν - το Δημοκρατικό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Αμερικής.Αυτό το κόμμα ζει από τη διαίρεση του πληθυσμού σε φυλετικές ομάδες.Scouser έγραψε: 13 Αύγ 2021, 14:02Ποιοι καλλιεργούν άραγε αυτούς τους βλακώδεις διαχωρισμούς και για ποιους λόγους;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Αύγ 2021, 13:30
Και τώρα αποκλείουν ένα σωρό λευκούς ως "Hispanics". Στην Ευρώπη αυτοί θα ήταν λευκοί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για πρωτη φορα οι λευκοι Αμερικανοι ειναι λιγοτεροι απο το 60%
- hellegennes
Re: Για πρωτη φορα οι λευκοι Αμερικανοι ειναι λιγοτεροι απο το 60%
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μετάφραση γιά κανονικούς ανθρώπους:Ju-87 έγραψε: 13 Αύγ 2021, 21:55Κανένα ιστορικό βιβλίο δεν έκαψαν οι ναζί, μικρέ ασχετιδη.
Μόνο πορνογραφηματα και μαρξιστικά βιβλία. Και καλά τους έκαναν.
Μόνο μη ναζιστικά βιβλία
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:49Σου διόρθωσα το λάθος σου.πατησιωτης έγραψε: 13 Αύγ 2021, 14:07Οι ίδιοι που είχαν στήριζαν τη δουλεία και την Κου Κλουξ Κλαν - το Δημοκρατικό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Αμερικής.Αυτό το κόμμα ζει από τη διαίρεση του πληθυσμού σε φυλετικές ομάδες.Scouser έγραψε: 13 Αύγ 2021, 14:02
Ποιοι καλλιεργούν άραγε αυτούς τους βλακώδεις διαχωρισμούς και για ποιους λόγους;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Εδώ έχει το τί μετρούσαν στις απογραφές οι αμερικάνοι.
Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο. Ενώ ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα ξεχωρίζουν τους ασιάτες ανάλογα με χώρα καταγωγής, και τους λατίνους από το 1970, τους λευκούς τους έχουν ένα μπλοκ συνέχεια. Μόνο φέτος πρώτη φορά ζήτησαν εθελοντικά να σπάσουν τους λευκούς σε υποπεριπτώσεις, αλλά δε δίνουν οι ίδιοι κουτάκια.
Εντελώς σουρεαλιστικός διαχωρισμός, είναι ενδιαφέρον να πει κανείς εκπεφρασμένα ποια ιδεολογία εκφράζει.
Εντωμεταξύ μέχρι το 1890 ήταν τελείως νάζουλες, μετρούσαν μέχρι και τα όγδοα της καταγωγής για να βγάλουν κάποιον μαύρο.
Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο. Ενώ ήδη από τις αρχές του 20ου αιώνα ξεχωρίζουν τους ασιάτες ανάλογα με χώρα καταγωγής, και τους λατίνους από το 1970, τους λευκούς τους έχουν ένα μπλοκ συνέχεια. Μόνο φέτος πρώτη φορά ζήτησαν εθελοντικά να σπάσουν τους λευκούς σε υποπεριπτώσεις, αλλά δε δίνουν οι ίδιοι κουτάκια.
Εντελώς σουρεαλιστικός διαχωρισμός, είναι ενδιαφέρον να πει κανείς εκπεφρασμένα ποια ιδεολογία εκφράζει.
Εντωμεταξύ μέχρι το 1890 ήταν τελείως νάζουλες, μετρούσαν μέχρι και τα όγδοα της καταγωγής για να βγάλουν κάποιον μαύρο.
Z
- hellegennes
Επειδή όταν μιλάς για ένα κόμμα που έχει ηλικία πλέον αιώνων δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά η ιδεολογία του, γιατί τα πρόσωπα έχουν αλλάξει και έχουν πεθάνει στο μεταξύ, αυτά που περιγράφονται σαν ιδεολογία των δημοκρατικών του 19ου αιώνα είναι η ιδεολογία των ρεπουμπλικάνων του 20ου αιώνα.AlienWay έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:11hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:49Σου διόρθωσα το λάθος σου.πατησιωτης έγραψε: 13 Αύγ 2021, 14:07
Οι ίδιοι που είχαν στήριζαν τη δουλεία και την Κου Κλουξ Κλαν - το Δημοκρατικό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Αμερικής.Αυτό το κόμμα ζει από τη διαίρεση του πληθυσμού σε φυλετικές ομάδες.
Κάποια στιγμή τα δυο κόμματα έκαναν ένα full switch και το μόνο που έχει σχέση πλέον με το παρελθόν τους του 19ου αιώνα είναι καθαρά και μόνο το όνομα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Highlander
Αυτό φαίνεται από το ότι οι Ρεπουμπλικάνοι παίρνουν εδώ και δεκαετίες σταλινικά ποσοστά στο bible belt και τις ρατσιστικές πολιτείεςhellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:24Επειδή όταν μιλάς για ένα κόμμα που έχει ηλικία πλέον αιώνων δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά η ιδεολογία του, γιατί τα πρόσωπα έχουν αλλάξει και έχουν πεθάνει στο μεταξύ, αυτά που περιγράφονται σαν ιδεολογία των δημοκρατικών του 19ου αιώνα είναι η ιδεολογία των ρεπουμπλικάνων του 20ου αιώνα.
Κάποια στιγμή τα δυο κόμματα έκαναν ένα full switch και το μόνο που έχει σχέση πλέον με το παρελθόν τους του 19ου αιώνα είναι καθαρά και μόνο το όνομα.
Οταν μιλάμε για το ποιοι στήριξαν τη ΔΟΥΛΕΙΑ και τη ΚΚΚ, εννοείται ότι αναφερόμαστε τον καιρό που τα φαινόμενα αυτά λάμβαναν χώρα.hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:24Επειδή όταν μιλάς για ένα κόμμα που έχει ηλικία πλέον αιώνων δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά η ιδεολογία του, γιατί τα πρόσωπα έχουν αλλάξει και έχουν πεθάνει στο μεταξύ, αυτά που περιγράφονται σαν ιδεολογία των δημοκρατικών του 19ου αιώνα είναι η ιδεολογία των ρεπουμπλικάνων του 20ου αιώνα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Ε, οι ρεπουμπλικάνοι ήταν. Απλά τότε είχαν άλλο label.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μιά χαρά υπάρχει η ΚΚΚ και σήμερα. Μάλιστα, γνώρισα κάποιον που ήταν φιλικά προσκείμενος προς την ΚΚΚ (σήμερα, τέλος πάντων, σχήμα λόγου, πριν από σχεδόν 40 χρόνια ήταν). Φυσικά, φανατικός ρηγκανικός.AlienWay έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:29Οταν μιλάμε για το ποιοι στήριξαν τη ΔΟΥΛΕΙΑ και τη ΚΚΚ, εννοείται ότι αναφερόμαστε τον καιρό που τα φαινόμενα αυτά λάμβαναν χώρα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και η επίσημη εκκλησία του Σατανά έκλεισε, αλλά ακόμη υπάρχουν οι satanists.Leporello έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:59Μιά χαρά υπάρχει η ΚΚΚ και σήμερα. Μάλιστα, γνώρισα κάποιον που ήταν φιλικά προσκείμενος προς την ΚΚΚ (σήμερα, τέλος πάντων, σχήμα λόγου, πριν από σχεδόν 40 χρόνια ήταν). Φυσικά, φανατικός ρηγκανικός.AlienWay έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:29Οταν μιλάμε για το ποιοι στήριξαν τη ΔΟΥΛΕΙΑ και τη ΚΚΚ, εννοείται ότι αναφερόμαστε τον καιρό που τα φαινόμενα αυτά λάμβαναν χώρα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και ο Θεός πέθανε, τύπε, αλλά...AlienWay έγραψε: 14 Αύγ 2021, 00:08Και η επίσημη εκκλησία του Σατανά έκλεισε, αλλά ακόμη υπάρχουν οι satanists.Leporello έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:59Μιά χαρά υπάρχει η ΚΚΚ και σήμερα. Μάλιστα, γνώρισα κάποιον που ήταν φιλικά προσκείμενος προς την ΚΚΚ (σήμερα, τέλος πάντων, σχήμα λόγου, πριν από σχεδόν 40 χρόνια ήταν). Φυσικά, φανατικός ρηγκανικός.AlienWay έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:29Οταν μιλάμε για το ποιοι στήριξαν τη ΔΟΥΛΕΙΑ και τη ΚΚΚ, εννοείται ότι αναφερόμαστε τον καιρό που τα φαινόμενα αυτά λάμβαναν χώρα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Mitharadir
Fairfax η πλειοψηφία των Λατίνων στις ΗΠΑ είναι από την Κεντρική Αμερική(Γουατεμαλα, Ονδούρα,Ελ Σαλβαδόρ κτλ) και από χώρες όπως Βενεζουέλα, Κολομβία, Περού, Βραζιλία, Βολιβία, Μεξικό κτλ που η πλειοψηφία του πληθυσμού ΔΕΝ είναι λευκοί αλλά οι περισσότεροι είναι απόγονοι Ινδιάνικων φυλών.Mitharadir έγραψε: 13 Αύγ 2021, 21:56 Εδώ βλέπουμε χαρακτηριστικό δείγμα του πως μοιάζει ο μέσος Λατίνος των ΗΠΑ
[img]https://i.postimg.cc/MG1ck0Ps/1080 ... .jpg[/img]
όπως βλέπουμε δεν είναι μαύροι αλλα δεν είναι και λευκοί.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:24Επειδή όταν μιλάς για ένα κόμμα που έχει ηλικία πλέον αιώνων δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά η ιδεολογία του, γιατί τα πρόσωπα έχουν αλλάξει και έχουν πεθάνει στο μεταξύ, αυτά που περιγράφονται σαν ιδεολογία των δημοκρατικών του 19ου αιώνα είναι η ιδεολογία των ρεπουμπλικάνων του 20ου αιώνα.
Αυτά φυσικά είναι τα παραμύθια που διαδίδουν οι Δημοκρατικοί.Δεν υπήρξε ποτέ αυτή η αλλαγή.Ακόμη και το 1965 το νόμο για την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων τον ψήφισαν περισσότεροι ρεπουμπλικάνοι από δημοκρατικοί.
Και εννοείται ότι ποτέ το ρεπουμπλικανικό κόμμα δεν ασχολήθηκε με φυλετικές διακρίσεις.
Επειδή δεν είναι πλέον ρατσιστικές.Εκείνο που συνέβη είναι το εξής - μαζί με την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων οι δημοκρατικοί έφεραν όλες αυτές τις κατηγοριοποιήσεις που αναφέρονται ,λευκοί,μαύροι,ισπανόφωνοι ώστε να δημιουργήσουν ένα σύστημα ποσοστώσεων στις προσλήψεις σε δουλειές και επιδόματα τις οποίες ονόμασαν θετικές διακρίσεις για να θεραπεύσουν τις αρνητικές που οι ίδιοι είχαν εγκαταστήσει επί 150 χρόνια.Highlander έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:25 Αυτό φαίνεται από το ότι οι Ρεπουμπλικάνοι παίρνουν εδώ και δεκαετίες σταλινικά ποσοστά στο bible belt και τις ρατσιστικές πολιτείες
Για 30 χρόνια - μάλιστα κρίσιμα χρόνια γιατί σε αυτά έγινε η Αμερική υπερδύναμη - από τον Ρούζβελτ ως τον Τζόνσον οι δημοκρατικοί έπαιρναν ταυτόχρονα ψήφους μειονοτήτων και μεταναστών στο βορρά και ρατσιστών στο νότο που διατηρούσαν το φυλετικό σύστημα.
Όταν καταργήθηκαν οριστικά οι παλιές διακρίσεις είναι πιθανόν κάποιοι λευκοί στο νότο ή οι απόγονοί τους να μεταστράφηκαν προς τους ρεπουμπλικάνους για να μη πληρώνουν από τους φόρους τους τις θετικές διακρίσεις που δίνουν οι δημοκρατικοί στους μαύρους.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κόμμα άλλαξε σε κάτι τη θέση που είχε από την εποχή του Λίνκολν και είναι καμμιά διάκριση λόγω χρώματος για κανένα.
Αυτοί που ασχολούνται συνέχεια με τη διαίρεση των ανθρώπων σε φυλές και έτσι παίρνουν ψήφους παλιά λευκών και τώρα μαύρων ή ισπανόφωνων είναι οι δημοκρατικοί.
Εάν εγώ μεταναστεύσω αύριο στην Αμερική και είμαι αντίθετος να πληρώνω μαύρους τους οποίους δεν είχα ποτέ εγώ δούλους ούτε αδίκησα σε κάτι,αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι ρατσιστής με τη κοινή λογική φυσικά.
Όχι όμως με τη λογική των δημοκρατικών όπου όποιος ζητάει ΤΩΡΑ αμεροληψία στα χρώματα είναι ρατσιστής επειδή ο αντιρατσισμός είναι μεροληψία υπέρ των μαύρων για να ισοφαρίσουν το παρελθόν.
- hellegennes
πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2021, 10:30hellegennes έγραψε: 13 Αύγ 2021, 23:24Επειδή όταν μιλάς για ένα κόμμα που έχει ηλικία πλέον αιώνων δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά η ιδεολογία του, γιατί τα πρόσωπα έχουν αλλάξει και έχουν πεθάνει στο μεταξύ, αυτά που περιγράφονται σαν ιδεολογία των δημοκρατικών του 19ου αιώνα είναι η ιδεολογία των ρεπουμπλικάνων του 20ου αιώνα.
Αυτά φυσικά είναι τα παραμύθια που διαδίδουν οι Δημοκρατικοί.Δεν υπήρξε ποτέ αυτή η αλλαγή.Ακόμη και το 1965 το νόμο για την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων τον ψήφισαν περισσότεροι ρεπουμπλικάνοι από δημοκρατικοί.
Και εννοείται ότι ποτέ το ρεπουμπλικανικό κόμμα δεν ασχολήθηκε με φυλετικές διακρίσεις.
Δεν έχω τίποτα άλλο να σχολιάσω, παρά lol.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Παιδάκια ηρεμήστε!
Οι πολύ μακρινοί μας πρόγονοι, αυτοί που ξεκίνησαν από την Αφρική, κατάμαυροι ήταν.
Μετά από περιπλανήσεις, όσοι έφτασαν στην Ευρώπη "άσπρισαν", λόγω φυσικής και κάποιοι λένε ή/και σεξουαλικής επιλογής.
Όσο βορειότερα στην Ευρώπη, τόσο λευκότερα.
Όμως η επιστήμη, ιατρική και τεχνολογία σταμάτησαν την φυσική επιλογή. Ο καθένας μπορεί να επιζήσει σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη, άσχετα με το χρώμα του.
Οι απόγονοι μας, με τις επιμιξίες, θα αποκτήσουν ένα σκατουλί χρώμα!
.
Παιδάκια ηρεμήστε!
Οι πολύ μακρινοί μας πρόγονοι, αυτοί που ξεκίνησαν από την Αφρική, κατάμαυροι ήταν.
Μετά από περιπλανήσεις, όσοι έφτασαν στην Ευρώπη "άσπρισαν", λόγω φυσικής και κάποιοι λένε ή/και σεξουαλικής επιλογής.
Όσο βορειότερα στην Ευρώπη, τόσο λευκότερα.
Όμως η επιστήμη, ιατρική και τεχνολογία σταμάτησαν την φυσική επιλογή. Ο καθένας μπορεί να επιζήσει σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη, άσχετα με το χρώμα του.
Οι απόγονοι μας, με τις επιμιξίες, θα αποκτήσουν ένα σκατουλί χρώμα!
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 2137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-