Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε πεπόνι (κάνα γλυκό όχι κάνα ξέπλυμα) με τυροκαυτερή Μακεδονία*, Λίτσα, *τώρα που προλαβαίνεις, γαμάει, έφαγα φλασιά προχτέ και δοκίμασα.
Βασικά πρέπει να δοκιμάσεις, είναι μέσα στα πλαίσια της εκπαίδευσης.
Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε πεπόνι (κάνα γλυκό όχι κάνα ξέπλυμα) με τυροκαυτερή Μακεδονία*, Λίτσα, *τώρα που προλαβαίνεις, γαμάει, έφαγα φλασιά προχτέ και δοκίμασα.
Πού την σερβίρουν δεσποινίς Κίτσα ;
πες μαγαζί να δοκιμάσω. μαγαζί όμως, όχι τη στάνη του μπάρμπα σου στην ορεινή μπιθουλίαΑγις έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 20:37οταν θα δοκιμασεις πραγματικο μπεργκερ θα καταλαβειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:25Γιατί τόσο χέιτ για τα ΦΛΕΒΩΔΗ μπέργκερς και τα ΝΤΟΥΡΑ sides του juicy; Τρομάζει το πιπάκι-κοτολέττα σου;
ξεκινα απο του καπνιστου στα μελισσια κ απο του χασαπη στο χαλανδριΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 07:52πες μαγαζί να δοκιμάσω. μαγαζί όμως, όχι τη στάνη του μπάρμπα σου στην ορεινή μπιθουλίαΑγις έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 20:37οταν θα δοκιμασεις πραγματικο μπεργκερ θα καταλαβειςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 17:25
Γιατί τόσο χέιτ για τα ΦΛΕΒΩΔΗ μπέργκερς και τα ΝΤΟΥΡΑ sides του juicy; Τρομάζει το πιπάκι-κοτολέττα σου;
θενξ. αν και αποφεύγω να ταξιδεύω στα χωριά πέριξ της πόλεως των αθηνών, θα τα έχω υπόψη για όταν δοθεί η ευκαιρίαΑγις έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 09:45ξεκινα απο του καπνιστου στα μελισσια κ απο του χασαπη στο χαλανδριΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 07:52πες μαγαζί να δοκιμάσω. μαγαζί όμως, όχι τη στάνη του μπάρμπα σου στην ορεινή μπιθουλία

Τόσο πολύ;stella έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:05 Σημερινό πρωινό στην Aegean, ρυζόγαλο κσι μπάρα δημητριακών. Ούτε με 12 τουαλέτες δεν το έσωζαν.![]()
Naida έγραψε: 13 Αύγ 2021, 21:49 Μπριζολάκια, πανσετες, πατάτες και χωριάτικη. Και ήπια 2 μπύρες μεγάλες και είχε ένα ωραίο αεράκι. Υπέροχα.
Είχε και συνέχεια το κέρασμα, τύπισσα;stella έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:02Naida έγραψε: 13 Αύγ 2021, 21:49 Μπριζολάκια, πανσετες, πατάτες και χωριάτικη. Και ήπια 2 μπύρες μεγάλες και είχε ένα ωραίο αεράκι. Υπέροχα.
Ααααααχ τέλεια κρύα μπύρα με αεράκι!!!
Εμένα ο κολλητός του αδερφού μου μας δεξιώθηκε (single μόλις, για όσες ενδιαφέρονται): κοτόπουλο σιγομαγειρεμένο με κρασί (sangria & λευκό ξηρό), κριθαράκι με λαχανικά του ονείρου, μετά πιατέλα με φρούτα (σταφύλια, ανανά, σύκο, πεπόνι, μπανάνα) και μετά σπιτικές βάφλες με σπιτικό φαγητό. Ευτυχώς έκανα νηστεία όλη μέρα χαχα. Μπράβο Κώστα!!!
Μπιρίμπα, αλλά χάσαμε οπότε το απέκρυψα.Feindflug έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:05Είχε και συνέχεια το κέρασμα, τύπισσα;stella έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:02Naida έγραψε: 13 Αύγ 2021, 21:49 Μπριζολάκια, πανσετες, πατάτες και χωριάτικη. Και ήπια 2 μπύρες μεγάλες και είχε ένα ωραίο αεράκι. Υπέροχα.
Εμένα ο κολλητός του αδερφού μου μας δεξιώθηκε (single μόλις, για όσες ενδιαφέρονται): κοτόπουλο σιγομαγειρεμένο με κρασί (sangria & λευκό ξηρό), κριθαράκι με λαχανικά του ονείρου, μετά πιατέλα με φρούτα (σταφύλια, ανανά, σύκο, πεπόνι, μπανάνα) και μετά σπιτικές βάφλες με σπιτικό φαγητό. Ευτυχώς έκανα νηστεία όλη μέρα χαχα. Μπράβο Κώστα!!!
Κάτι σε τουλούμπα περίμενα, δικιά μου, αλλά συμβαίνουν κι αυτά.stella έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:06Μπιρίμπα, αλλά χάσαμε οπότε το απέκρυψα.Feindflug έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:05Είχε και συνέχεια το κέρασμα, τύπισσα;stella έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:02
γιατι μονο για οσες ενδιαφερονται κ οχι για οσους κ οσα ;stella έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:02Naida έγραψε: 13 Αύγ 2021, 21:49 Μπριζολάκια, πανσετες, πατάτες και χωριάτικη. Και ήπια 2 μπύρες μεγάλες και είχε ένα ωραίο αεράκι. Υπέροχα.
Μπορώ να πω ότι πιο πολύ απ όλα απόλαυσα τις μπύρες, το αεράκι και την παρέα.stella έγραψε: 13 Αύγ 2021, 22:02Naida έγραψε: 13 Αύγ 2021, 21:49 Μπριζολάκια, πανσετες, πατάτες και χωριάτικη. Και ήπια 2 μπύρες μεγάλες και είχε ένα ωραίο αεράκι. Υπέροχα.