ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ οπως αποφυγετε να αναφερεσθε στο προσωπο μου ή να κουοταρετε μαλακιες που εχω γραψει,
μετα την εκ μερους σας απαγορευση αποστολης πμς
ευχαριστω
Μαλακία έκανες. Κράτα και για τα επόμενα νικ.Pumpimp έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:58 θα ηθελα απο το βημα αυτο (αφου δεν εχω και αλλο)
να ευχαριστησω
οσους με τιμησαν
με την ψηφο εμπιστοσυνης
τους
και μετα τα ανελεητα και δεκαδες
προσωπικα μηνυματα που εστειλα σε εκαστον εξ
αυτων
προ(σ)χωρησαν οικειοθελως και αυτοβουλως
στην προταση πιστοποιησης μου
εις τους αρμοδιους φορεις και
τα θεσμικα οργανα
οπως αυτα αναφερονται ρητως
στους ορους χρησης
στα πληρεξουσια δικηγορων συμβολαιογραφων και μαγισσων
και στις δεκα εντολες που κουβαλησε ο νταρνακας οντας ακομα νεαρος
εις την κιβωτο του μωρου μαγου σαλιβερου
επειδη ομως
εστειλα σε 30 μελη αντι σε 3
για καλο και για κακο
και για ακομα χειροτερο
θα ηθελα τροπον τινα
να μαθω ποιοι 2 προλαβαν
για να τους ανταμειψω πλουσιοπαροχα με
δωρεα που δεν εχω σκεφτει ακομα αλλα σε καθε
περιπτωση, τρομακτικης φυσεως
ο πρωτος ειναι ο φιλτατος Νταρνακας
τα σεβη μου κυριε
και να φανταστειτε καποτε φλερταρα με
10 γυναικες στα πμ
την ιδεα να σας καταγγειλω στον εκπαιδευτικο συλλογο
ως λανθανουσα ανωμαλαρα
εξαιτιας καποιων
εχμ
αμφιλεγομενων δημοσιευσεων σας
απολογουμαι.
Φαντάσου τα πιτσιρίκια ήττα που τρώνεCustom_F έγραψε: 14 Απρ 2018, 10:24 Βαριέμαι να γράψω για τα χθεσινα στη μασαμπουκα...
Βαριέμαι να φτιάξω τις φωτός...
Πάντως, φάγαμε καλά!
Αρχίζουν τα σχολεία τη Δευτέρα κ μέχει πιάσει μια άρνηση για τα πάντα...
Τι να φανταστώ; δε φύτρωσα. Ήμανε κ γω. Υποχρέωσή τους είναι!!!! Εγώ γιατί τωρα;;;
Γιατί και αυτά δε φύτρωσαν. Υποχρέωσή σου είναι
Κατάλαβα, κατάλαβα... Κ μπορώ να πω ότι... Δε σε συμπαθώ κ πολύ αυτή τη στιγμή! Μ!Naida έγραψε: 14 Απρ 2018, 10:35 Γιατί και αυτά δε φύτρωσαν. Υποχρέωσή σου είναιΣκέψου ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα έχεις μπει σε ρυθμό και χαλάρωσε. Και προσπάθησε το διήμερο να το περάσεις ευχάριστα
![]()
Έλα δυο μήνες και μετά τέλος...θα είναι όλη μέρα σπίτι .Custom_F έγραψε: 14 Απρ 2018, 11:27
Κατάλαβα, κατάλαβα... Κ μπορώ να πω ότι... Δε σε συμπαθώ κ πολύ αυτή τη στιγμή! Μ!![]()
Ηταν κ νωρίς το Πάσχα. Δύο μήνες ακόμη...![]()
Μπορεί να γκρινιάζω, αλλά χίλιες φορές να μπω σε ρυθμούς πάλι, απ αυτή την ανακατωσουρα που επικρατεί τώρα!![]()

Εισαι κακος ανθρωπος. Τπτ αλλο δε σου λεω. Κακος!Naida έγραψε: 14 Απρ 2018, 12:03 Έλα δυο μήνες και μετά τέλος...θα είναι όλη μέρα σπίτι .
Spoiler
Όλη μέρα σπίτι;
Μπαν μπλοκ ντιλιτ και ριπορτ.Ερμής έγραψε: 14 Απρ 2018, 11:46 Αντί να γκρινιάζεις φτιάξε τις φωτό και γράψε για να γράψομε και εμείς. Έλα μην τεμπελιάζεις, τόση ώρα θα το είχες κάνει ήδη.