Ε, αυτό είναι το πρόβλημα; Θα έβρισκα έναν τρόπο, πχ δεν θα έπαιρνα τα φάρμακα μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόψεις
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Απόψεις
"Άχρι καιρού..."
Πως;Νατάσα έγραψε: 13 Αύγ 2021, 18:43Ε, αυτό είναι το πρόβλημα; Θα έβρισκα έναν τρόπο, πχ δεν θα έπαιρνα τα φάρμακα μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πως επικοινωνούσε ο συγχωρεμένος, θα τους έλεγα να μου κάνουν ευθανασία τέλος πάντων.
"Άχρι καιρού..."
Έτσι ίσως , αλλά αυτό δεν λέγεται ούτε είναι αυτοκτονία.
.
.
Οκksk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 15:48Η λέξη ανάπηρος ακούγεται άσχημα...O I έγραψε: 12 Αύγ 2021, 14:30Ίσα - ίσα τα ενδυναμώνει όταν ο πάσχων δεν ζει στην απελπισία.Πασιφάη έγραψε: 12 Αύγ 2021, 14:02
Η αναπηρία ενός ανθρώπου δεν επηρεάζει την σωστή κρίση, ούτε την αντιληπτική ικανότητα.
Ο Χώκινγ αντιθέτως είχε πολλές δραστηριότητες και αναζητήσεις αν και ανάπηρος!
Αυτό δεν δείχνει απελπισία αλλά αποδοχή τής κατάστασής του και πάμε γιάλλα.
Αισιόδοξος
.,
Απλά διαφορετικός.
Καθολικά παράλυτος, καθηλωμένος στο καροτσάκι από τη νόσο του κινητικού νευρώνα (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση).
Καλύτερα έτσι;
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
O I έγραψε: 14 Αύγ 2021, 19:03Οκksk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 15:48Η λέξη ανάπηρος ακούγεται άσχημα...O I έγραψε: 12 Αύγ 2021, 14:30
Ίσα - ίσα τα ενδυναμώνει όταν ο πάσχων δεν ζει στην απελπισία.
Αισιόδοξος
.,
Απλά διαφορετικός.
Καθολικά παράλυτος, καθηλωμένος στο καροτσάκι από τη νόσο του κινητικού νευρώνα (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση).
Καλύτερα έτσι;![]()
.,
Τι να πει κανείς...
.,
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- nik_killthemall
Ο Λαζόπουλος διαψεύδεται από δισεκατομμύρια ανθρώπων που παρότι δεν είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο, το μυαλό τους είναι καθηλωμένο για αιώνες σε μια αναπόδεικτη ιδέα, που για αυτούς δεν είναι ιδέα αλλά αναμφισβήτητο και άκριτο δόγμα = θρησκεία.Ju-87 έγραψε: 11 Αύγ 2021, 12:51
Τυχαία έπεσα σε αυτό το βίντεο που είχε κάνει κάποτε ο Χώκινγκκαι είπα να το μοιραστώ.
Θυμάστε εκείνη την δήλωση του Λαζόπουλου ότι όταν κάποιος μένει καθηλωμένος πολύ σε αναπηρικό αμαξίδιο, το μυαλό καθηλωνεται και σε μια ιδέα; Θαυμάστε!
Παίζει να είναι και η πιο αιώνια διάψευση στην ιστορία του ανθρώπινου είδους, μπράβο Λαζόπουλε.
Η περί θεού υπόθεση αποτελεί την ανάγκη του ανθρώπου να συναλλαχθεί μονοπωλιακά με το σύμπαν. Με ένα ασυνείδητο και τυχαίο σύμπαν τι συναλλαγή να κάνεις ?
Με ένα σύμπαν όμως συγκεντρωμένο σε μία συνείδηση μπορείς να επινοήσεις τα πάντα.
Βέβαια είτε το σύμπαν είναι ασυνείδητο είτε όχι και έχει θεό, τότε η ερώτηση και το σύμπαν ποιος το εφτιαξε, θα έχει την ίδια ακριβώς απάντηση με το "και τον θεό ποιος τον έφτιαξε?" μα κανεις υπηρχε απο παντα ...
Ποιος χέστηκε εξάλλου ποιος τον έφτιαξε, ποιος σημαντικό είναι το τι θέλει από εμας ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Για σένα ;O I έγραψε: 14 Αύγ 2021, 19:03Οκksk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 15:48Η λέξη ανάπηρος ακούγεται άσχημα...O I έγραψε: 12 Αύγ 2021, 14:30
Ίσα - ίσα τα ενδυναμώνει όταν ο πάσχων δεν ζει στην απελπισία.
Αισιόδοξος
.,
Απλά διαφορετικός.
Καλύτερα έτσι;![]()
.,
Για όλους τους διαφορετικούς;
Υπαρχουν θέματα που στεκόμαστε με περισσότερο δέος ειδικά αν κατανοούμε οτι τπτ δεν ειναι δεδομένο και οτι το δεδομένο το ονοματισατε φυσιο- λογικό.
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ε;ksk έγραψε: 14 Αύγ 2021, 19:31Για σένα ;
Για όλους τους διαφορετικούς;
Υπαρχουν θέματα που στεκόμαστε με περισσότερο δέος ειδικά αν κατανοούμε οτι τπτ δεν ειναι δεδομένο και οτι το δεδομένο το ονοματισατε φυσιο- λογικό.
.,
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Γιατί με φώναξες ; Γιατί με τυραννάς ; Τι σου έχω φταίξει ;
Έχω μπει σε μόουντ αποχής από το φόρουμ.
Δεν ξέρω τίποτα για τον Χώκινγκ,πέραν του ότι έμεινε καθηλωμένος σε καροτσάκι ύστερα από ένα freak accident,το οποίο έμοιαζε καταπληκτικά με αυτό που καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο έναν άλλο υπέρτατο Άγγλο : τον Robert Wyatt
Μεταξύ των δύο,εννοείται πως προτιμώ τον Robert.
Έκανε ένα μικρό λαθάκι.BigChiefWahoo έγραψε: 23 Αύγ 2021, 22:50Γιατί με φώναξες ; Γιατί με τυραννάς ; Τι σου έχω φταίξει ;
Έχω μπει σε μόουντ αποχής από το φόρουμ.
Δεν ξέρω τίποτα για τον Χώκινγκ,πέραν του ότι έμεινε καθηλωμένος σε καροτσάκι ύστερα από ένα freak accident,το οποίο έμοιαζε καταπληκτικά με αυτό που καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο έναν άλλο υπέρτατο Άγγλο : τον Robert Wyatt
Μεταξύ των δύο,εννοείται πως προτιμώ τον Robert.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-