!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Πάνας κάτι έλεγες για μπαν ρε. Αλήθεια δεν έχεις φάει ποτέ;;

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
όλες τις γουστάρω.Πάνας έγραψε: 23 Αύγ 2018, 00:18Καλά είμαι και ποια δεν γουστάρεις;*Gherschaagk έγραψε: 23 Αύγ 2018, 00:15τίποτα, τυχαίνει να είμαι λέφτερη ειδικά τις Πέμπτες.Πάνας έγραψε: 23 Αύγ 2018, 00:12
Κάτσε, για να έχουμε καλό ρώτημα, που ξέρεις πως δαγκώνει;
Για πες για να συμπληρώσω τη λίστα, τις Πέμπτες τι κάνεις;
εσύ τι κάνεις;
*Τιπ για να υπάρχει ανταγωνισμός μπορεί όμως να στριμωχτείτε και τρεις τέσσερις μαζί, δεν βλέπω να βγαίνει με δύο.
ολέ!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Γιατι ΠΜ; Δημόσια να πει!!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Κάπως έτσι φανταζομουν το να έχω πχορουμικο gf.
Δηλαδή αυτή δεν το ξέρει, αλλά έχει ενστικτωδώς αρχίσει να με αποφεύγει (τελευταίο ποστ 13 του μήνα).
Δηλαδή αυτή δεν το ξέρει, αλλά έχει ενστικτωδώς αρχίσει να με αποφεύγει (τελευταίο ποστ 13 του μήνα).
Cecily Anne έγραψε: 22 Αύγ 2018, 15:41 Το ξανανοίγω, γιατί στο παλιό καλά πήγαινε.
Δε θυμάμαι, να το ξαναβάλαμε εδώ.
Ο Spiros252-κουλούρι Θεσσαλονίκης.
O Beria- ΓΑΛΗ
Η lyna -Yochanan.
O Ηράκλειτος μια Πελοποννήσια, έχουμε καμιά;
O enterprise-psi χρειάζεται ένα drone.
Το bizeli φυσικά (καλά αυτό μου βγήκε πανεύκολα) Πάνας
O Dwarven Blacksmith την Frozen
Ο Nameless Ghoul τη Naida
O vatraxos την Portia
O shrike το kounoupi
Dies Irae- Storm
![]()
Εγώ τόση ώρα προσπαθώ να καταλάβω ποιός είναι ποιός. Μπελάς τα καινούρια Νίκς.
Κ επειδή έλειπα καιρό, θέλω ζέσταμα για να ξεκινήσω το matchmaking. Και φυσικά τις σωστές βάσεις. Έπεται νήμα με ζώδια για να κάνουμε κ σωστές δουλειές.
Shadows claimed the both of us.
Ιστορία, φιλοσοφία η μεταφυσική; Είσαι σίγουρος;Πάνας έγραψε: 22 Αύγ 2018, 21:51Εξαρτάται που ανοίγει το κάθε νήμα... εκείνο ήταν στην ιστορία, δεν σήκωνε και πολύ χαβαλέ.
Shadows claimed the both of us.
Η κυρία που αναρωτιέται ποιος είναι ο μβ.Πάνας έγραψε: 22 Αύγ 2018, 21:54Ο Μαυροβασιλης, η Χέλγκα ποια είναι; Λίνα να με πάρεις για μεταφραστή.
Χελγκα λένε την γυναίκα του Θεούλη στους Βίκινγκς κ είναι βαμμένη όπως η δικιά μας η φορουμικια στο άβαταρ της.
Πάνα θα σε πάρω γ μεταφραστή άνετα . Κ μετά θα πάμε για μπυρες να μην με καταλαβαίνεις ουτε εσυ πια
~~¥~~
Φιλενάδα δεν ξέρω αν ο σατανικός είναι μπάνικο γκομενακι κ με βρίζεις άδικα αλλά στο μενταλυ κομμάτι θα περναγαμε τέλειαlyna έγραψε: 22 Αύγ 2018, 18:38 Εγώ τη τζουνο με τον σατανικό θα την ήθελα .
Επίσης εσένα με το πόρταλ του φόρουμ σε χρήμα πράσινακι.![]()
Τον Συς με τον Γιοχι , έντεκα γατοαγαπης.
![]()
Γέλιο μέχρι δακρύων
~~¥~~
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το τσακ είναι στο SI ;Cecily Anne έγραψε: 22 Αύγ 2018, 23:27
ΟΚ. Εγώ είμαι δέκα τσακ πιο όμορφη, ένα τσακ πιο έξυπνη και 1 τσακ πιο κακό παιδί.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
reality scale bitchenterprise-psi έγραψε: 23 Αύγ 2018, 06:31Το τσακ είναι στο SI ;Cecily Anne έγραψε: 22 Αύγ 2018, 23:27
ΟΚ. Εγώ είμαι δέκα τσακ πιο όμορφη, ένα τσακ πιο έξυπνη και 1 τσακ πιο κακό παιδί.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Έχω χρόνια που τα διάβασα και δεν θυμάμαι σε ποιο απ' όλα αναφέρεται η προέλευση/φύση του shrike, ίσως ήταν σε κάποιο από τα επόμενα δυο (Endymion), αλλά...Mhtsos έγραψε: 22 Αύγ 2018, 19:00Εμμμ έχοντας διαβάσει δύο από τα εν λόγω δεν είναιshrike έγραψε: 22 Αύγ 2018, 16:15
Κοίτα, καταρχάς ο συγκεκριμένος shrike από τον οποίο πήρα το νικ...... και όχι κυριολεκτικά κάποιο πουλί.τεράστιο spoiler για όποιον θέλει να διαβάσει το Hyperion Cantos
... είναι ένας Παλαιστίνιος Αρειανός...
Επίσης, αφού στο διαιτολόγιό του έχει ερπετά και τρωκτικά, μια ματιά στην Πολιτική να έριχνες θα έβρισκες δεκάδες νικς (κακία...).![]()
Spoiler
o Kassad o αρειανός; Ο Shrike υποτίθεται ότι είναι κάποιο/α ημι-οργανικά ανθρωπόμορφα κατασκευάσματα συνδεδεμένα με τους time tombs και το omni-AI. Τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο βιβλίο. BTW: Είναι πολύ ειδικός ο λόγος που τον έβγαλαν Shrike, από την συνήθεια για παλουκώνει τα θύματα του στο tree of suffering (ή κάπως έτσι).
Spoiler
... για να δημιουργηθεί ο Shrike έγινε συγχώνευση διαφόρων πραγμάτων, ένα από τα οποια είναι ο Κασάντ. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα, υπάρχει μια μάλλον σκόπιμη ψιλο-ασάφεια για το αν ο Κασάντ αποροφήθηκε κατά τη δημιουργία του Shrike ή αν προϋπήρχε ("προϋπήρχε"... τέλος πάντων, αφού δημιουργήθηκε στο μέλλον) ο Shrike και σε κάποια στιγμή έγινε η απορρόφηση του Αρειανού για συγκεκριμένο λόγο. Πάντως, ότι είναι μέρος του Σράικ μικρό ή μεγάλο, είναι σίγουρο.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Α, αυτό δεν το αποκαλύπτω. Είναι επτασφράγιστο μυστικό.bizeli έγραψε: 22 Αύγ 2018, 16:36 Ρε shrike επί την ευκαιρία, θέλω πολύ καιρό να σε ρωτήσω ... ποιος παλιός είσαι;
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Αν κάνεις ένα κλικ πάνω τους και μπεις στο προφίλ θα δεις για τα περισσότερα ποιός είναι.Storm έγραψε: 23 Αύγ 2018, 02:07 Εγώ τόση ώρα προσπαθώ να καταλάβω ποιός είναι ποιός. Μπελάς τα καινούρια Νίκς.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking