εισαι νεος συ,δε ξερεις
πχορουμ μεμπερ σινς 2009
Σοβαρά τώρα, βρες άλλο νήμα.
η ναιντα ειπε κατι για μια ''νεα κοπελα που πεθανε απο κοβιντ''περαστική έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:55
Εδώ συμφωνώ αλλά μ' αυτό:
περιμενω ονομα της ''νεας κοπελας'' που πεθανε απο '''''''''κοβιντ'''''''
..τι ακριβώς εννοείς; Αμφισβητείς τους θανάτους νέων ανθρώπων από κόβιντ; Αμφισβητείς και το ότι πέθαναν από κόβιντ; Έπειτα λες πως γρίππη και κρυολόγημα ταυτίζονται με κόβιντ. Αρκετοί άνθρωποι που πέρασαν τον ιό περιγράφουν διαφορετικά συμπτώματα. Αλλά τι να σου πω. Εσύ μπορεί να ξέρεις καλύτερα.
Για ποιό πράγμα είναι αυτό; Τι είναι αυτή η τιμή;Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:27Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 15:31 τα συλληπητηρια μου βελβι
τουλαχιστον τωρα εχεις ανοσια στον ''covid-19''(γνωστο πριν το 2019 ως κοινο κρυολογημα)
Μετά από 2 μήνες αυτή η τιμή δεν δικαιολογείται από το εμβόλιο.
Συλλυπητήρια για ποιο πράγμα;
Κοπελιά δεν είμαι γιατρός. Ο καρδιολόγος πάντως αυτή την τιμή είδε και μου είπε πως πρέπει να κάνω τις ενέσεις.περαστική έγραψε: 13 Αύγ 2021, 17:00Για ποιό πράγμα είναι αυτό; Τι είναι αυτή η τιμή;Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:27Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 15:31 τα συλληπητηρια μου βελβι
τουλαχιστον τωρα εχεις ανοσια στον ''covid-19''(γνωστο πριν το 2019 ως κοινο κρυολογημα)
Συλλυπητήρια για ποιο πράγμα;
Επίτηδες το κάνεις.
Και τις φοβίες για τα εμβόλια πρέπει να τις κρατάμε για τον εαυτό μας, για τον λόγο που σου είπα. Δεν έχουμε αποτελέσματα μελετών ακόμη και σίγουρα δεν πρέπει να επηρεάζεις άλλους για το τι έκαναν ή τι θα κάνουν με το σώμα τους.Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:59η ναιντα ειπε κατι για μια ''νεα κοπελα που πεθανε απο κοβιντ''περαστική έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:55
Εδώ συμφωνώ αλλά μ' αυτό:
περιμενω ονομα της ''νεας κοπελας'' που πεθανε απο '''''''''κοβιντ'''''''
..τι ακριβώς εννοείς; Αμφισβητείς τους θανάτους νέων ανθρώπων από κόβιντ; Αμφισβητείς και το ότι πέθαναν από κόβιντ; Έπειτα λες πως γρίππη και κρυολόγημα ταυτίζονται με κόβιντ. Αρκετοί άνθρωποι που πέρασαν τον ιό περιγράφουν διαφορετικά συμπτώματα. Αλλά τι να σου πω. Εσύ μπορεί να ξέρεις καλύτερα.
περιμενω να μου πει το ονομα της![]()
βεβαια οπως ειπα δεν αμφισβητω πως και νεοι μπορει να πεθανουν απο γριππη,πνευμονια,κρυολογημα κτλ. αυτο συνεβαινε εδω και χιλιετιες,αλλα τον τελευταιο εναμιση χρονο οι ανθρωποι αρχισαν να πανικοβαλλονται και να αυτοδηλητηριαζονταια για να ''προστατευθουν'' απο αυτα![]()
One of those leftovers is called D-dimer. It’s part of a protein. Normally, with a little time, it goes away. But you can get high levels of D-dimer in your blood if you have a major clot like with deep vein thrombosis (DVT).Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 17:04Κοπελιά δεν είμαι γιατρός. Ο καρδιολόγος πάντως αυτή την τιμή είδε και μου είπε πως πρέπει να κάνω τις ενέσεις.περαστική έγραψε: 13 Αύγ 2021, 17:00Για ποιό πράγμα είναι αυτό; Τι είναι αυτή η τιμή;Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:27
Συλλυπητήρια για ποιο πράγμα;Επίτηδες το κάνεις.
Οκ, αυτό σε ρώτησα πριν. Καλώς!Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 17:09![]()
Έλεος.
![]()
Δεν την έπαθα. Κι επειδή πέρασαν 2 μήνες από το εμβόλιο ο γιατρός δίνει πολύ μικρές πιθανότητες να φταίει αυτό.
Για να μην την πάθω λοιπόν, τρυπιέμαι κάθε μέρα.
Ευχαριστώ.
Θενξ. Γιατι ξερει κανεις πραγματικό ποσοστό ? Στο ιντερνετ βρίσκω από 1% ως 20% ...