!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μελισσανίδης coming out
- wooded glade
Μελισσανίδης coming out
Είμαι ένας γκέϊ άνδρας δηλώνει ο Ιωάννης Μελισσανίδης:
https://sportdog.gr/sports/alla-spor/ar ... oys-mashsa
Πάντως εγώ έτυχα κατά σύμπτωση στην αίθουσα που γινόταν η δίκη για την γνωστή υπόθεση της "κοριτσάρας", προ δεκαπενταετίας.
Κατηγορούμενος ο "Ελεύθερος Τύπος", συνήγορος του Μελισσανίδη ο Αλέξης Κούγιας.
Η "κοριτσάρα" ηρνείτο κάθε σχέση με γκέϊ και κατηγορούσε τον Ε.Τ. για ψευδείς ειδήσεις. Είχε φέρει και μία κοπέλα μαζί και έλεγε "να, κοιτάχτε κύριοι δικασταί τι ωραία αρραβωνιαστικιά έχω και με είπανε γκέϊ".
https://sportdog.gr/sports/alla-spor/ar ... oys-mashsa
Πάντως εγώ έτυχα κατά σύμπτωση στην αίθουσα που γινόταν η δίκη για την γνωστή υπόθεση της "κοριτσάρας", προ δεκαπενταετίας.
Κατηγορούμενος ο "Ελεύθερος Τύπος", συνήγορος του Μελισσανίδη ο Αλέξης Κούγιας.
Η "κοριτσάρα" ηρνείτο κάθε σχέση με γκέϊ και κατηγορούσε τον Ε.Τ. για ψευδείς ειδήσεις. Είχε φέρει και μία κοπέλα μαζί και έλεγε "να, κοιτάχτε κύριοι δικασταί τι ωραία αρραβωνιαστικιά έχω και με είπανε γκέϊ".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Λίνο Βεντούρα
Re: Μελισσανίδης coming out
Ποια κοριτσάρα; Σαν να μου θυμίζει κάτι…
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Obi Wan Iakobi
Δευτερη βομβα μετα τον Σεργουλοπουλο.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Rocco Siffredi
Αν το θυμάμαι καλά όταν κατέβαινε από τον αγωνα ο προπονητής του τον καλωσορισε με το " μπραβο κοριτσάρα μου"
Στον νήμα των ΟΑ έχει μπει το λινκ από το αρχικό λοατκι έντυπο με την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε τροφή στα υπόλοιπα αθλητικά έντυπα.
Σύμφωνα με τον Ιωάννης ο προπονητής του είχε πει 'μπράβο παιχταρά μου' και κακεντρεχείς δημοσιογράφοι το παραφρασαν..
Σύμφωνα με τον Ιωάννης ο προπονητής του είχε πει 'μπράβο παιχταρά μου' και κακεντρεχείς δημοσιογράφοι το παραφρασαν..
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
-
stergiosbik
Πέσαμε από τα σύννεφα!
Ποιος να το περίμενε!!!
Ποιος να το περίμενε!!!
- Λίνο Βεντούρα
Μου φαίνεται απίθανο. Αλλά αυτό που θυμάμαι είναι κάτι δικαστήρια, τι ήταν;Rocco Siffredi έγραψε: 13 Αύγ 2021, 08:33Αν το θυμάμαι καλά όταν κατέβαινε από τον αγωνα ο προπονητής του τον καλωσορισε με το " μπραβο κοριτσάρα μου"που ακούστηκε απτά μικροφωνα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λάθος Μελισσανίδης.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Καλά κρατιέται ο αξιωματικός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορία , Ιωάννης Μελισσανίδης, για την ηλικία του

https://avmag.gr/314074/o-ioannis-melis ... mpionikis/

https://avmag.gr/314074/o-ioannis-melis ... mpionikis/

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού υπάρχουν τόσοι άχρηστοι κρετινοι που τον Κράζουν και τον ειρωνευονται, καλά έκανε, και κάτι τόσο φυσιολογικό φαντάζει τολμηρό. Αυτα τα νέα στο ευρωπαϊκό Ιράν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Και όμως είχε γίνει και μετά λέγανε ότι μαλακία να'ναι για να το καλύψουνε. Proud to be gay φάση, αλλά τον έφαγε η κακιά πατριαρχία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 13 Αύγ 2021, 11:33Μου φαίνεται απίθανο. Αλλά αυτό που θυμάμαι είναι κάτι δικαστήρια, τι ήταν;Rocco Siffredi έγραψε: 13 Αύγ 2021, 08:33Αν το θυμάμαι καλά όταν κατέβαινε από τον αγωνα ο προπονητής του τον καλωσορισε με το " μπραβο κοριτσάρα μου"που ακούστηκε απτά μικροφωνα
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.