Φράσεις σοφών ανδρών:
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ = Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ = 744
ΠΛΑΤΩΝ = Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ = 1261
Φράσεις σοφών ανδρών:
Βρε παπάρα, δεν είμαι συριζαίος γαμώ το μπλαμπλαμπλά μου. Είσαι πιο βλήμα κι από εμένα;
Μηπως εισαι ο αριστερα?Βλήμα έγραψε: 12 Αύγ 2021, 23:11
Βρε παπάρα, δεν είμαι συριζαίος γαμώ το μπλαμπλαμπλά μου. Είσαι πιο βλήμα κι από εμένα;
Δεν τον ξέρω τον αριστερά, ποιος είναι; Πάντως όχι εγώ.Obi Wan Iakobi έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:07Μηπως εισαι ο αριστερα?Βλήμα έγραψε: 12 Αύγ 2021, 23:11
Δεν λέει να είναι από την Μυτιλήνη πάντως. Κι είμαι πολύ νεότερός του και δεν είμαι βαψομαλλιάς.
Θες να βάλουμε μαζί αφού κανείς δεν σε παίζει; Το μπαν δεν έχει νόημα, γιατί με ενα ρισταρτ το ρουτερ θα ξαναμπαίνεις με άλλο νικ, οπότε δε συμφέρει. Να βάλουμε στοίχημα να μην ξανανοίξει κανείς από τους δυο μας νήμα το ψήνεις;Βλήμα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 23:17Κοκοκο, ξεκοκοκό κατοσταρού δεν έχω. Αν χάσω δεν θα έχω να στα δώσω. Θα πρέπει να πάρω τσιμπουκάκια και πάλι θα είναι δύσκολο επειδή έχω γεράσει και κανείς δεν θα τα αγοράζει.
Έχω όμως τον λογαριασμό στο πχόρουμ, δεν είναι κάτι πολύ. Είναι αυτό που μπορούμε να ποντάρουμε και να μας στοιχίσει παρομοίως. Σε ψήνει τελικά ή ούτε εσύ μπορείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ;
πότε ήταν συμπαθής δηλαδή;Υδράργυρος έγραψε: 13 Αύγ 2021, 01:02 Πολυ γρηγορα καταφερε ο μητσοτακης να γινει αντιπαθης.
Αν συνεχισει ετσι σε καποια φαση θα εχουμε ενα νεο δεκεμβρη
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.