!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Πόσων χρονών είσαι που ακόμα προσπαθείς να ξεπεράσεις τον πρώτο σου έρωτα;
lyna έγραψε: 22 Αύγ 2018, 18:38 Εγώ τη τζουνο με τον σατανικό θα την ήθελα .
Επίσης εσένα με το πόρταλ του φόρουμ σε χρήμα πράσινακι.![]()
Τον Συς με τον Γιοχι , έντεκα γατοαγαπης.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 22 Αύγ 2018, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πόσο αισθάνομαι ή πόσο είμαι, γιατί εγώ λειτουργώ κατά το πως αισθάνομαι γιατί αν λειτουργήσω κατά το πόσο είμαι τότε είναι όλα χαμένα....έχω χάσει και τρένο.
the end
Πόσο είσαι. Οτιδήποτε πάνω από 20 είναι ένα θέμα (άντε 25 αν είχατε μακροχρόνια σχέση 6-7 χρόνια).
Που θα κάτσω να ασχοληθώ με τον πρώτο μου έρωτα. Μικρά και χαζά ήμασταν, κάναμε λάθη και μάθαμε.
Που θα κάτσω να ασχοληθώ με τον πρώτο μου έρωτα. Μικρά και χαζά ήμασταν, κάναμε λάθη και μάθαμε.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Juno έγραψε: 22 Αύγ 2018, 22:36 Πόσο είσαι. Οτιδήποτε πάνω από 20 είναι ένα θέμα (άντε 25 αν είχατε μακροχρόνια σχέση 6-7 χρόνια).
(με το ένα χέρι μέτρα)
the end
Καλά κάτσε να κλαις. Αυτή δεν κλαίει, στο εγγυώμαι.
Και είναι ο πρώτος σου έρωτας;
Πάμε πάλι: πόσο είσαι;
Πάμε πάλι: πόσο είσαι;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Η Juno θα του ρίχνει κάτι παντοφλιές του βλακ με τις μπούρδες που θα λέει που μέσα σε 1 μήνα θα αλλαξοπιστησει.
Juno μια πλάκα είναι που κρατάει από το παλιό φόρουμ... inside joke που λένε.
the end
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
don't speak έγραψε: 22 Αύγ 2018, 20:17Θα φορέσω τα βαμβακερά.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- Cecily Anne
ΟΚ. Εγώ είμαι δέκα τσακ πιο όμορφη, ένα τσακ πιο έξυπνη και 1 τσακ πιο κακό παιδί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η δικια μου θελω να ειναι γκομεναρα.
Μονο αυτο με ενδιαφερει. Ας ειναι και χαζη.
Μονο αυτο με ενδιαφερει. Ας ειναι και χαζη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Cecily Anne
Τον Μπλακ τον είχα με τη Νύχτα στο παλιό. Από όσες μείνανε μόνο με τη Δανάη θα ταίριαζε, αλλά την είχα τάξει στον Νέιμλες. Αν δεν έχει διαφωνία, θα κάνουμε μια ανταλλαγή πληθυσμού.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”