!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

panos291 έγραψε: 24 Ιουν 2021, 21:42 Λοιπον καλες οι καφριλες που εχουμε κανει, αλλα υποθετω ολοι την εχουμε πατησει με τον ενα ή αλλο τροπο.
Ξεκιναω με μερικα δικα μου και γραψτε ελευθερα.

Σε ταξιδι στην Ουγγαρία σε γκομενα, ανακαλυψα οτι η αυτη μαλλον ειχε βρει καποιον αλλο γιατι με ειχε γραμμενο. Μετα απο ενα τριημερο στενοχωριας και βαρεμαρας (τι με καλεσε να παω?) ευτυχως ηρθε η πρωτη της ξαδέρφη να μας δει, βγηκαμε παρεα και κατεληξα με αυτην. Τελικα τσακωθηκαν κιολας, και εγω μετακομισα στο αλλο σπιτι.

Μεγαλος ερωτας με Τσεχα. Ηταν να ερθει να μεινουμε μαζι ενα καλοκαιρι και πηγα να την παραλαβω απο το αεροδρομιο στην Αθήνα. Για καποιον λογο μου ειπε οτι τρακαρε ο πατερας της (μουσι) και δεν μπηκε στο αεροπλάνο. Τωρα γιατι δεν ηρθε δεν εμαθα ποτε και πηγα, στην Αθηνα άδικα. Ομολογω οτι αυτο με εκνευρισε ασχημα αλλα ηταν Απριλιος οποτε δεν ηταν και το τελος του κοσμου.

Σουηδεζα 19χρονη. Πηδηματα για μια βδομαδα, μπαρακια κλπ. Φευγει, ολα καλα. Μετα απο ενα τριμηνο μου στελνει μήνυμα son of a bitch με κολλησες AIDS, θα σε κυνηγησω δικαστικα κλπ.
Εγω εμεινα σεκος γιατι δεν υπηρχε λογος να μου πει ψεματα αφου ειχαμε περασει καλα. Πηγα για τεστ την επόμενη μερα κατευθειαν, παιρνω τα αποτελεσματα μετα απο 2 μερες αρνητικο. Μεχρι τοτε οι χειροτερες μερες της ζωης μου. Ρωτησα να μαθω γιατι το εκανε αυτο και ανακαλυψα οτι ειχε γκομενο εκει και το σκαρωσαν μαζι ετσι για πλακα.
Η μονη που δεν συγχωρεσα. Δεν νομιζω να ξαναρθε Κρητη μια που της ειπα τι θα της συμβει αν την ξαναδω εστω και απο τυχη.

Εχω και κανα δυο ακομα, αλλα ειναι πιο λαιτ. Τα κραταω για την συνέχεια :003:
Γραψτε και κανα δικο σας.

Πασοκαρα ε;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:15
Naida έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:14
AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:12

Αυτή ζήτησε τη συνδρομή του, όπως πολύ καλά το έθεσες για να μου κάνει πλάκα. ΕΓΩ γιατί όφειλα να ζηλέψω;
Δεν οφειλές να ζηλέψει. Φμπαντι είναι.
Πες ότι δεν ήμουν φμπάντι.

Αυτή είχε το δικαίωμα να ζητήσει τη βοήθεια αντρός, αλλά εγώ είχα την υποχρέωση να ζηλέψω;

Ισότητα, παρακαλώ.
Υποχρέωση να ζηλέψεις δεν είχες, το αντίθετο εσύ το σωστό θα έκανες που δεν θα ζηλευες. Λέμε τι συμβαίνει συνήθως. Επίσης η ισότητα δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Naida έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:20

Αυτή είχε το δικαίωμα να ζητήσει τη βοήθεια αντρός, αλλά εγώ είχα την υποχρέωση να ζηλέψω;

Ισότητα, παρακαλώ.
Υποχρέωση να ζηλέψεις δεν είχες, το αντίθετο εσύ το σωστό θα έκανες που δεν θα ζηλευες. Λέμε τι συμβαίνει συνήθως. Επίσης η ισότητα δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.
Καλώς. Καλώς.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Δλδ άμα βγαίνοντας από την θάλασσα, έβλεπες τον εθελοντή αντί για το χώμα, να σκαβει τίποτα άλλο, δεν θα υπήρχε πρόβλημα καθότι πηδοφιλαρακια;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:12

Αυτή ζήτησε τη συνδρομή του, όπως πολύ καλά το έθεσες για να μου κάνει πλάκα. ΕΓΩ γιατί όφειλα να ζηλέψω;

Ισότητα, παρακαλώ.
Τη ζήλεια την αναφέραμε πριν κάνεις τη συζήτηση για φακμπάντι, διότι την δήλωσες ως νυν στην περιγραφή σου. Από όσα έγραψες αργότερα, εγώ καταλαβαίνω ότι αυτή σε είχε για φακμπάντι όντως, ενώ εσύ τη θέλεις, οπότε στείλτη άμεσα, για να μην έχεις δράματα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
SpAcE_PaNtHeR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR »

Είμαι ο big Billy αλλά δεν έχω βρει γυναίκα ακόμα και είμαι 38.
αλλά που θα πάει θα βρώ κάποτε
:vp27: https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ) :urock:
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Naida έγραψε: 11 Αύγ 2021, 23:50
hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2021, 23:42
Naida έγραψε: 11 Αύγ 2021, 23:28

Nope
Τι nope; Ξεκάθαρο using από την γυναίκα, που ήξερε ότι θα βρεθεί κάποιος πρόθυμος βλάκας στην ελπίδα να βγάλει γκόμενα. Μητριαρχία.
Η κοπέλα ζήτησε την συνδρομή του συνανθρώπου
της. Το ότι ο τύπος μπορεί να θεώρησε ότι είναι το αρσενικό και με την επίδειξη δυνάμεως και βοήθεια στο "αδύναμο φύλο" θα είναι πιο θελκτικός. Ξεκάθαρα πατριαρχια.
κ οταν ο συνανθρωπος λεει '' παρε τα τρια μου δεν θα σκαψω λακο για συνανθρωπο μου '' ειναι μισογυνης κ εσυ πάντα κσυπνητζου
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Cecily Anne έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:29

Ισότητα, παρακαλώ.
Τη ζήλεια την αναφέραμε πριν κάνεις τη συζήτηση για φακμπάντι, διότι την δήλωσες ως νυν στην περιγραφή σου. Από όσα έγραψες αργότερα, εγώ καταλαβαίνω ότι αυτή σε είχε για φακμπάντι όντως, ενώ εσύ τη θέλεις, οπότε στείλτη άμεσα, για να μην έχεις δράματα.
Ολες τις θέλω όταν είναι φμπαντι. Αυτό δεν λέει τίποτα. Θα τη στείλω όταν έρθει η ώρα να πάει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:35
Cecily Anne έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:29

Ισότητα, παρακαλώ.
Ολες τις θέλω όταν είναι φμπαντι. Αυτό δεν λέει τίποτα. Θα τη στείλω όταν έρθει η ώρα να πάει.
Αν και ρισκάρεις, δική σου επιλογή. :wink
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

πήγα να πάρω τσιγάρα σήμερα και με χαιρέτησε η τύπισσα από μακρυά. "καλησπέρα, τι κάνετε; όλα καλά;" κλπ. μπα γαμώ δεν το περίμενα. είπα ένα ξερό "καλησπέρα" σαν ξύλο και γύρισα το βλέμμα από την άλλη ότι τάχα κοιτάζω κάτι με ενδιαφέρον. :a040:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Paris έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:33
hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2021, 23:42

Τι nope; Ξεκάθαρο using από την γυναίκα, που ήξερε ότι θα βρεθεί κάποιος πρόθυμος βλάκας στην ελπίδα να βγάλει γκόμενα. Μητριαρχία.
της. Το ότι ο τύπος μπορεί να θεώρησε ότι είναι το αρσενικό και με την επίδειξη δυνάμεως και βοήθεια στο "αδύναμο φύλο" θα είναι πιο θελκτικός. Ξεκάθαρα πατριαρχια.
κ οταν ο συνανθρωπος λεει '' παρε τα τρια μου δεν θα σκαψω λακο για συνανθρωπο μου '' ειναι μισογυνης κ εσυ πάντα κσυπνητζου
Αν το λέει μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα είναι μαλακακος. Αν το λέει γενικά σε όλους γιατί δεν γουστάρει, καλά κάνει. Γούστο του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Paris

Naida έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:40
Paris έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:33

Αν το λέει μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα είναι μαλακακος. Αν το λέει γενικά σε όλους γιατί δεν γουστάρει, καλά κάνει. Γούστο του.
τζουμ τριαλαριλαριλαλο βαρκααα γιαλοοοο
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Οταν ήμουν μικρό παιδί και πήγαινα στο δημοτικό, είχα πάει σε ένα μίνι μάρκετ και έκανα κάποια ψώνια που μου παρήγγειλε η μάνα μου.

Το μαγαζί το είχε μία υστέρω. Το ήξερα ότι ήταν υστέρω, αλλά δεν περίμενα να μου επιτεθεί και να με παρενοχλήσει έτσι.

Τεσπα, την ώρα που έβγαζε την απόδειξη από την ταμειακή μηχανή, θυμήθηκα ότι ήθελα να αγοράσω και ένα άλλο πράγμα.

Της είπα λοιπόν. "Θέλω και αυτό (τώρα δεν θυμάμαι τι ήταν)"

Αυτή άρχισε να ουρλιάζει: "ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ, ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ; ΗΛΙΘΙΟ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;"

Αιφνιδιάστηκα από αυτό το ξέσπασμα, τόσο, που τραβήχτηκα απότομα από τον πάγκο. Στον πάγκο όμως υπήρχε ένα μικρό κουζινομάχαιρο, το οποίο το έσπρωξα κατά λάθος πάνω στην απότομη κίνηση που έκανα με τον αγκώνα μου και αυτό πετάχτηκε πάνω σε έναν ξένο κύριο που ήταν πίσω μου. Εκείνος τρόμαξε, αλλά ευτυχώς δεν του έκανε ζημια.

Αυτή συνέχισε να τσιρίζει. "ΣΙΓΑ! ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;"

Εκνευρίστηκα τόσο πολύ, που αν και ήμουν κάπου 8-9 χρονών, τα βρόντηξα όλα πάνω στον πάγκο, έκανα μεταβολή και έφυγα. Εκείνη ούρλιαζε.

"ΕΛΑ ΕΔΩ! ΕΛΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΖΑΜΠΑ"

Εγώ όμως είχα γίνει καπνός.

Είναι ένα κάζο από το άλλο φύλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 12 Αύγ 2021, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Paris

AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:44 Οταν ήμουν μικρό παιδί και πήγαινα στο δημοτικό, είχα πάει σε ένα μίνι μάρκετ και έκανα κάποια ψώνια που μου παρήγγειλε η μάνα μου.

Το μαγαζί το είχε μία υστέρω. Το ήξερα ότι ήταν υστέρω, αλλά δεν περίμενα να μου επιτεθεί και να με παρενοχλήσει έτσι.

Τεσπα, την ώρα που έβγαζε την απόδειξη από την ταμειακή μηχανή, θυμήθηκα ότι ήθελα να αγοράσω και ένα άλλο πράγμα.

Αυτή άρχισε να ουρλιάζει: "ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ, ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ; ΗΛΙΘΙΟ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;"

Αιφνιδιάστηκα από αυτό το ξέσπασμα, τόσο, που τραβήχτηκα απότομα από τον πάγκο. Στον πάγκο όμως υπήρχε ένα μικρό κουζινομάχαιρο, το οποίο το έσπρωξα κατά λάθος πάνω στην απότομη κίνηση που έκανα με τον ώμο μου και αυτό πετάχτηκε πάνω σε έναν ξένο κύριο που ήταν πίσω μου. Εκείνος τρόμαξε, αλλά ευτυχώς δεν του έκανε ζημια.

Αυτή συνέχισε να τσιρίζει. "ΣΙΓΑ! ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;"

Εκνευρίστηκα τόσο πολύ, που αν και ήμουν κάπου 8-9 χρονών, τα βρόντηξα όλα πάνω στον πάγκο, έκανα μεταβολή και έφυγα. Εκείνη ούρλιαζε.

ειναι γνωστη η σκληροτητα τους οι υστεριες κ η ασκηση βιας ψυχολογικης κ σωματικης σε αδυναμους κ παιδια
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Paris έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:47
AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2021, 00:44 Οταν ήμουν μικρό παιδί και πήγαινα στο δημοτικό, είχα πάει σε ένα μίνι μάρκετ και έκανα κάποια ψώνια που μου παρήγγειλε η μάνα μου.

Αιφνιδιάστηκα από αυτό το ξέσπασμα, τόσο, που τραβήχτηκα απότομα από τον πάγκο. Στον πάγκο όμως υπήρχε ένα μικρό κουζινομάχαιρο, το οποίο το έσπρωξα κατά λάθος πάνω στην απότομη κίνηση που έκανα με τον αγκώνα μου και αυτό πετάχτηκε πάνω σε έναν ξένο κύριο που ήταν πίσω μου. Εκείνος τρόμαξε, αλλά ευτυχώς δεν του έκανε ζημια.

ειναι γνωστη η σκληροτητα τους οι υστεριες κ η ασκηση βιας ψυχολογικης κ σωματικης σε αδυναμους κ παιδια
Ούτε η μάνα μου δεν μου έχει μιλήσει έτσι. Και δεν έχει σημασία που ήμουν μικρό παιδί. Ημουν ΠΕ-ΛΑ-ΤΗΣ!!! :smt068
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 12 Αύγ 2021, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”