sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2021, 16:51
Δεν είναι καθόλου καφρίλα να λες τα κομματόσκυλα κομματόσκυλα, εάν σε ενοχλεί ο μη πολιτικά ορθός λόγος είναι άλλο θέμα το οποίο προσωπικά ξες που το έχω γραμμένο.
Κρίνοντας από τις προηγούμενες τοποθετήσεις σου, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως αναφέρεσαι ακόμη μία φορά στα γεννητικά σου όργανα!
Ξανά λοιπόν, θες να κάνεις την έμμισθη προπαγάνδα σου στην κοινότητα μας και την κάνεις, δεν σε εμπόδισε κανείς όπως δεν με εμπόδισε κανείς, μέχρι στιγμής, να ασκήσω την δική μου κριτική, με τον δικό μου τρόπο σε αυτό που κάνεις το οποίον σημειωτέον το θεωρώ ότι πιο χυδαίο και μία από τις σοβαρότερες αιτίες της σημερινής συλλογικής μας κατάντιας, όπως καταλαβαίνεις απλά δεν τα ωραιοποιώ.
Δεν είναι απαραίτητο όποιος εκφέρει πολιτική άποψη να κάνει "έμμισθη προπαγάνδα"! Αυτό είναι μία δική σου άποψη!
Και φυσικά δεν υπάρχει καμμία "συλλογική κατάντια"! Υπάρχει διάχυτη χυδαιότητα και καφρίλα που αφορά κυρίως ενα τμήμα του αριστερού πολιτικού χώρου αλλά αυτή δεν είναι "συλλογική κατάντια"! Απλώς υπάρχει και εκφράζεται ενα πολιτικό λουμπεναριό ακριβώς όπως έγραψε ο Στάθης! Το ξαναβάζω σαν την άποψη ενός αριστερού, χωρίς να είμαι ο ίδιος αριστερός! Ούτε κατα προσέγγιση!
https://twitter.com/st_stavropoulos/sta ... 18053?s=20
Παρόλα αυτά βέβαια δεν είπα τίποτε ούτε για μάνα σου ούτε για τον πατέρα σου, σκουπίδι.
Επίσης, κανείς δεν αναφέρθηκε ούτε στην μάνα σου ούτε στον πατέρα σου, ούτε σε εβρισε με τον τρόπο που κάνεις εσύ παραπάνω! Όμως η χρήση μιας υβριστικής, χυδαίας και σε τελική ανάλυση κάφρικης φρασεολογίας δείχνει πολλά για την αγωγή που πήρε κάποιος από τον κοινωνικό του περίγυρο!