!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιμπουκάκι ή μποτάκι;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Τσιμπουκάκι ή μποτάκι;
Τι θεωρείτε περισσότερο αξιοπρεπές; Το παιδί σας να παίρνει τσιμπούκια για να επιβιώσει ή να υπερασπίζεται πράγματα στην πολιτική που δεν πιστεύει;
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: Τσιμπουκάκι ή μποτάκι;
Τα καταπίνει ή τα φτύνει;
Σε bukkake συμμετέχει;
Δεν διευκρινίζεις...
Σε bukkake συμμετέχει;
Δεν διευκρινίζεις...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- EKPLIKTIKOS
Εξαρτάται το φυλο. Αν είναι ρσενικο μποτακι, αν είναι γυναίκα τσιμπουκακι
Εγώ πάντως τσιμπούκι ψήφισα. Η δεύτερη επιλογή μου θα ήταν ο κώλος και η τελευταία το μποτάκι. Κάνε κάτι άλλο ρε παιδί μου. Έστω από τα προηγούμενα. Κράτα λίγη αξιοπρέπεια σε αυτή την ζωή να πούμε.
ploufΒλήμα έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:43 Τι θεωρείτε περισσότερο αξιοπρεπές; Το παιδί σας να παίρνει τσιμπούκια για να επιβιώσει ή να υπερασπίζεται πράγματα στην πολιτική που δεν πιστεύει;
Προτιμάς να γίνει πούστης αντί για ομοφυλόφιλος;EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:46 Εξαρτάται το φυλο. Αν είναι ρσενικο μποτακι, αν είναι γυναίκα τσιμπουκακι
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- EKPLIKTIKOS
Η δουλειά δεν είναι ντροπή
Η ντροπή δεν ειν' δλειά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν λέω ότι έχουμε μποτ εδώ πέρα, αλλά αν είχαμε θα γαμούσε να πιθανολογούσαν τι θα ήθελαν οι γονείς τους για την πάρτη τους. Να πούνε "μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσω πούτσα αντί για αυτή την ξεφτίλα από την οποία βιοπορίζομαι;"
μουαψαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Λοιπον προτεινω το βλημμα για συντονιστη.
που καταθετω χαρτια?
Αν είναι πούστης ή ομοφυλόφιλος ή οτιδήποτε με γεια του με καμάρι του.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:48Προτιμάς να γίνει πούστης αντί για ομοφυλόφιλος;EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:46 Εξαρτάται το φυλο. Αν είναι ρσενικο μποτακι, αν είναι γυναίκα τσιμπουκακι
![]()
Αν γίνει μπάτσος/ μπατσίνα ή στρατιωτικός/ στραριωρικίνα το αποκληρώνω.
Αν γίνει φασίστας/ φασίστρια ή μποτάκι, πάω και το σκοτώνω στον ύπνο του.
για να απαντησεις σε καλεσα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ψηφιζω κανενα κομμα και σιχαινομαι την αστικη δημοκρατια.
Σου μιλω ως πρωην σταλινοφασιστας.
Εγω δεν ειμαι κομματικο μποτακι.Που τα βρηκες αυτα που λες;
Βλήμα έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:43 Τι θεωρείτε περισσότερο αξιοπρεπές; Το παιδί σας να παίρνει τσιμπούκια για να επιβιώσει ή να υπερασπίζεται πράγματα στην πολιτική που δεν πιστεύει;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.