Οργάνωση του κώλου. Στο τέλος θα δεις, θα χρειαστεί να πληρώσουνε εξτραδακι στον Φιλιπινέζο μάγειρα να κρατάει τους Αιγύπτιους γιατι, ούτε αυτός συμφωνεί με αυτό που γινεται.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:04 Έχουμε σίγουρα τη συναίνεση των Αιγύπτιων για όλα αυτά ή θα τρέχουμε μετά;
Όλα στο πόδι σ' αυτή τη χώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν πέσει η κυβέρνηση ο Όττο θα έχει πένθος για 5-6 μήνες και δεν θα μπορεί να βγει.Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:42Να περιμένουμε να πέσει η κυβέρνηση πρώτα![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
θαρθω σαλλλλονικη για παρτη σου μαναρα μουGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:38Ούτε 3 δευτερόλεπτα απ' τον χρόνο ομιλίας μου.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:36καλεσε να ακουσω τη φωνησου - πες μου πως δεν σε νοιαζει κ δεν θα σε ξαναενοχλησω
αφιερωμενο το παιξιμο
https://voca.ro/1nT2z02zKcyB
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες μου πότε για να λείπω.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:48θαρθω σαλλλλονικη για παρτη σου μαναρα μουGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:38Ούτε 3 δευτερόλεπτα απ' τον χρόνο ομιλίας μου.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:36
καλεσε να ακουσω τη φωνησου - πες μου πως δεν σε νοιαζει κ δεν θα σε ξαναενοχλησω
αφιερωμενο το παιξιμο
https://voca.ro/1nT2z02zKcyB
Πάλι καλά. Άλλο παίξιμο νόμιζα θα ακούσω 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο Άγις με τις πενιές του.
κατω απο το μπαλκονι σου θα τις ριξω γλυκιε μου τυραννε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έλα κατά τις 8 που θα λείπω.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:57κατω απο το μπαλκονι σου θα τις ριξω γλυκιε μου τυραννε![]()
απονη γυναικαGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:04Έλα κατά τις 8 που θα λείπω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί το λες αυτό Αναγουλίνο;Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:05απονη γυναικα
γιατι δεν μου ανοιγεις την αγκαλια σου να λυτρωθω . ερωτα μου αγιατρευτε κ καημε μου μεγαλεGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:15Γιατί το λες αυτό Αναγουλίνο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί δεν θέλω Αγουλίνο.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:21γιατι δεν μου ανοιγεις την αγκαλια σου να λυτρωθω . ερωτα μου αγιατρευτε κ καημε μου μεγαλε
σωστοGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:23Γιατί δεν θέλω Αγουλίνο.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:21γιατι δεν μου ανοιγεις την αγκαλια σου να λυτρωθω . ερωτα μου αγιατρευτε κ καημε μου μεγαλε
δεν θελεις απλα
λιωνεις
Αν με είχε δώσει επιταγή που θα εξαργύρωνα μετά από μήνες και ζητούσε παράταση έστω μίας ημέρας, θα με έσερνε στα δικαστήρια από αυτά που θα άκουγε από το τηλέφωνο.Αρίστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:31 Θα σας πω τι εχω παθει οχι απο γυναικα αλλα απο πελατισα.
Η συγκεκριμενη ειχε αλυσσιδα καταστηματων.
Της εκανα πακετο διαφημισεων και πληρωσε με μακρινη μεταχρονολογημενη επιταγη.
5 μερες πριν ληξει η επιταγη μου ζητησε παραταση ενος μηνος και να ανταλλαξουμε την επιταγη με νεα.
...
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Καλά ειναι σύνηθες φαινόμενο. Αλλά δεν κατάλαβα γιατί την πήγε πίσω.Juno έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:26Αν με είχε δώσει επιταγή που θα εξαργύρωνα μετά από μήνες και ζητούσε παράταση έστω μίας ημέρας, θα με έσερνε στα δικαστήρια από αυτά που θα άκουγε από το τηλέφωνο.Αρίστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:31 Θα σας πω τι εχω παθει οχι απο γυναικα αλλα απο πελατισα.
Η συγκεκριμενη ειχε αλυσσιδα καταστηματων.
Της εκανα πακετο διαφημισεων και πληρωσε με μακρινη μεταχρονολογημενη επιταγη.
5 μερες πριν ληξει η επιταγη μου ζητησε παραταση ενος μηνος και να ανταλλαξουμε την επιταγη με νεα.
...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση