καλα κανειςGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:26Αφού δεν ανοίγω πμ σου.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:24οκ
λιωνεις για μενα
σου στελνω αριθμο σε πμ να καλεσεις στο βαιμπερ
μονοτονα - επαναλαμβανομενα ειναι τα ιδια παντα
''ΣΕ ΘΕΛΩ''
καλα κανειςGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:26Αφού δεν ανοίγω πμ σου.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:24οκ
λιωνεις για μενα
Όχι ρε. Δεν κατάλαβες. Θα βγούμε όλοι μαζί σε ένα μαγαζί της νεολαίας. Θα βρω μια όμορφη 25χρονη και θα του πω όρμα Τζακ. Και θα πρέπει να φύγει από το μαγαζί μαζί της. Εσύ δίπλα θα κρυφακους τι της λέει. Μη σου πω θα τον καλωδιωσουμε να ξέρουμε τι λέει. Γιατί αυτός μπορεί να αρχίσει να κλαίει να μας δείχνει και να λέει τον εκβιαζουμε κρατώντας τη weber του. Κρατάμε πορτοφόλια κτλ μη το παίζει λεφτάς και βλέπουμε πως θα πάει.Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:27Δεν χρειάζεται. Θα πάω εγώ με την κοπέλα που θα διαλέξεις.Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:26Εγώ δεν πάω στο cv τέτοιοCecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:21
Οι όλες που φαντάζομαι ότι εννοείς, μάλλον θα είναι στη shitlist μου, οπότε θα προτιμούσα επίσημα στοιχεία. Όσο για την είσοδο, μην αγχωθείς, θα μπω. Αρκεί να είναι ανοιχτό, γιατί παραπάνω λένε ότι δεν είναι.
![]()
Κι εμένα τι με νοιάζει;Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:31καλα κανειςGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:26Αφού δεν ανοίγω πμ σου.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:24
οκ
λιωνεις για μενα
''ΣΕ ΘΕΛΩ''
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάμε στο μαγαζί που θέλει, μπορεί να νιώθει ασφάλεια και να του ανεβαίνει το ηθικό. Έτσι και αλλιώς θα το έχω στο βίντεο, αν κάνει πουστιά συνεννοημένη με κάνα μπαρμαν για τα κεράσματα, οπότε επί τόπου ακυρώνεται και χάνει.Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:32Όχι ρε. Δεν κατάλαβες. Θα βγούμε όλοι μαζί σε ένα μαγαζί της νεολαίας. Θα βρω μια όμορφη 25χρονη και θα του πω όρμα Τζακ. Και θα πρέπει να φύγει από το μαγαζί μαζί της. Εσύ δίπλα θα κρυφακους τι της λέει. Μη σου πω θα τον καλωδιωσουμε να ξέρουμε τι λέει. Γιατί αυτός μπορεί να αρχίσει να κλαίει να μας δείχνει και να λέει τον εκβιαζουμε κρατώντας τη weber του. Κρατάμε πορτοφόλια κτλ μη το παίζει λεφτάς και βλέπουμε πως θα πάει.
Όχι εκεί που θέλει αυτός. Να είναι κανένα ακριβό μαγαζί να δώσω κάνα μηνιάτικο. Θα πάμε σε ένα νορμάλ μαγαζί των Εξαρχείων.Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:33Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάμε στο μαγαζί που θέλει, μπορεί να νιώθει ασφάλεια και να του ανεβαίνει το ηθικό. Έτσι και αλλιώς θα το έχω στο βίντεο, αν κάνει πουστιά συνεννοημένη με κάνα μπαρμαν για τα κεράσματα, οπότε επί τόπου ακυρώνεται και χάνει.Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:32Όχι ρε. Δεν κατάλαβες. Θα βγούμε όλοι μαζί σε ένα μαγαζί της νεολαίας. Θα βρω μια όμορφη 25χρονη και θα του πω όρμα Τζακ. Και θα πρέπει να φύγει από το μαγαζί μαζί της. Εσύ δίπλα θα κρυφακους τι της λέει. Μη σου πω θα τον καλωδιωσουμε να ξέρουμε τι λέει. Γιατί αυτός μπορεί να αρχίσει να κλαίει να μας δείχνει και να λέει τον εκβιαζουμε κρατώντας τη weber του. Κρατάμε πορτοφόλια κτλ μη το παίζει λεφτάς και βλέπουμε πως θα πάει.
καλεσε να ακουσω τη φωνηGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:33Κι εμένα τι με νοιάζει;Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:31καλα κανεις
''ΣΕ ΘΕΛΩ''
Κοίτα, οι δικοί σας κώλοι διακυβεύονται, δε θα ανακατευτώ. Επιλέξτε εσείς. Αλλά σας ξαναλέω, εγώ αν δεν έχω στοιχεία από όλους τους συμμετέχοντες, δεν έρχομαι. Εκτός αν σύρω μαζί και τον άντρα, οπότε κλάιν.Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:35Όχι εκεί που θέλει αυτός. Να είναι κανένα ακριβό μαγαζί να δώσω κάνα μηνιάτικο. Θα πάμε σε ένα νορμάλ μαγαζί των Εξαρχείων.Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:33Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάμε στο μαγαζί που θέλει, μπορεί να νιώθει ασφάλεια και να του ανεβαίνει το ηθικό. Έτσι και αλλιώς θα το έχω στο βίντεο, αν κάνει πουστιά συνεννοημένη με κάνα μπαρμαν για τα κεράσματα, οπότε επί τόπου ακυρώνεται και χάνει.Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:32
Όχι ρε. Δεν κατάλαβες. Θα βγούμε όλοι μαζί σε ένα μαγαζί της νεολαίας. Θα βρω μια όμορφη 25χρονη και θα του πω όρμα Τζακ. Και θα πρέπει να φύγει από το μαγαζί μαζί της. Εσύ δίπλα θα κρυφακους τι της λέει. Μη σου πω θα τον καλωδιωσουμε να ξέρουμε τι λέει. Γιατί αυτός μπορεί να αρχίσει να κλαίει να μας δείχνει και να λέει τον εκβιαζουμε κρατώντας τη weber του. Κρατάμε πορτοφόλια κτλ μη το παίζει λεφτάς και βλέπουμε πως θα πάει.
Ούτε 3 δευτερόλεπτα απ' τον χρόνο ομιλίας μου.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:36καλεσε να ακουσω τη φωνηGherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:33Κι εμένα τι με νοιάζει;Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:31
καλα κανεις
''ΣΕ ΘΕΛΩ''σου - πες μου πως δεν σε νοιαζει κ δεν θα σε ξαναενοχλησω
Έτσι όπως το περιγράφει η Δανάη, θα διαλέξουμε μία τυχαία στο μαγαζί, αν κατάλαβα καλά και δε θα την βρούμε από πριν, γι'αυτό και θέλει άκυρο μαγαζί και όχι στέκι του.Gherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:36 Βρήκατε 25χρονη θεάρα που να συμφωνεί με όλο αυτό και τα λέτε αυτά ή απλά φτιάχνετε σενάρια;
Βέβαια θα έχουμε όλα τα στοιχεία ολωνών. Τι έτσι θα πάμε; φέρε και τον άντρα. Αλλά όχι, θα πιαστώ μ αυτόν.Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:36Κοίτα, οι δικοί σας κώλοι διακυβεύονται, δε θα ανακατευτώ. Επιλέξτε εσείς. Αλλά σας ξαναλέω, εγώ αν δεν έχω στοιχεία από όλους τους συμμετέχοντες, δεν έρχομαι. Εκτός αν σύρω μαζί και τον άντρα, οπότε κλάιν.Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:35Όχι εκεί που θέλει αυτός. Να είναι κανένα ακριβό μαγαζί να δώσω κάνα μηνιάτικο. Θα πάμε σε ένα νορμάλ μαγαζί των Εξαρχείων.Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:33
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάμε στο μαγαζί που θέλει, μπορεί να νιώθει ασφάλεια και να του ανεβαίνει το ηθικό. Έτσι και αλλιώς θα το έχω στο βίντεο, αν κάνει πουστιά συνεννοημένη με κάνα μπαρμαν για τα κεράσματα, οπότε επί τόπου ακυρώνεται και χάνει.
Μα άγνωστη θα είναι. Εκεί θα τη βρούμε. Και καλείται ο Paris να την γοητεύσει και να φύγει μαζί της από το μαγαζί να πάνε σε ξενοδοχείο. Πεζός.Gherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:36 Βρήκατε 25χρονη θεάρα που να συμφωνεί με όλο αυτό και τα λέτε αυτά ή απλά φτιάχνετε σενάρια;
Όχι ρε, ξεκόλλα, δε θα κάνετε πολιτική ανάλυση.
Να περιμένουμε να πέσει η κυβέρνηση πρώτα
Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:42Να περιμένουμε να πέσει η κυβέρνηση πρώτα![]()
Προτείνω να κάνετε κάτι άλλο και να μην χάνετε τον χρόνο σας.Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:39Έτσι όπως το περιγράφει η Δανάη, θα διαλέξουμε μία τυχαία στο μαγαζί, αν κατάλαβα καλά και δε θα την βρούμε από πριν, γι'αυτό και θέλει άκυρο μαγαζί και όχι στέκι του.Gherschaagk έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:36 Βρήκατε 25χρονη θεάρα που να συμφωνεί με όλο αυτό και τα λέτε αυτά ή απλά φτιάχνετε σενάρια;