!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
εγώ λοιπόν αντιθέτως με εσένα παρατηρώ (και δεν εικάζω) ότι οι παθολογικά ζωόφιλοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία και εντελώς ανεξάρτητα από πολιτική ή κοινωνική θέση είναι ταυτόχρονα και superstars των σόσιαλ μίντια, γιατί και οι δύο συμπεριφορές είναι εκδήλωση Cluster B διαταραχής.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
ritzeri
Εγώ θα δώσω πάντως κάποια ελαφρυντικά στην Γαλή, στο Μπιζέλι και στους υπόλοιπους γιατί θεωρώ ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει ζωοφιλος. Θεωρούν ότι ζωοφιλοι είναι σαν τους ίδιους.
Λάθος.
Οι ζωοφιλοι είναι αυτοί που όταν στο Μάτι καιγόταν ένα παιδί και ένα σκυλί εκείνοι έτρεχαν να σώσουν το σκυλί. Είναι αυτοί που αν σκύλος δαγκώσει παιδί, τότε φταίει το μαλακισμενο που είναι υπερκινητικό.
Αυτό σημαίνει ζωοφιλος ΣΗΜΕΡΑ. (Ως γνωστόν οι λέξεις αλλάζουν νόημα με την πάροδο των χρόνων)
Και μπορούν να το διαπιστώσουν και οι ίδιοι ποσταροντας σε αναρτήσεις ζωοφιλων στο facebook.
Λάθος.
Οι ζωοφιλοι είναι αυτοί που όταν στο Μάτι καιγόταν ένα παιδί και ένα σκυλί εκείνοι έτρεχαν να σώσουν το σκυλί. Είναι αυτοί που αν σκύλος δαγκώσει παιδί, τότε φταίει το μαλακισμενο που είναι υπερκινητικό.
Αυτό σημαίνει ζωοφιλος ΣΗΜΕΡΑ. (Ως γνωστόν οι λέξεις αλλάζουν νόημα με την πάροδο των χρόνων)
Και μπορούν να το διαπιστώσουν και οι ίδιοι ποσταροντας σε αναρτήσεις ζωοφιλων στο facebook.
Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά - την ρίζα του προβλήματος την έγραψε ο ΣΕ όπως και την λύσηritzeri έγραψε: 22 Αύγ 2018, 11:34 Εγώ θα δώσω πάντως κάποια ελαφρυντικά στην Γαλή, στο Μπιζέλι και στους υπόλοιπους γιατί θεωρώ ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει ζωοφιλος. Θεωρούν ότι ζωοφιλοι είναι σαν τους ίδιους.
Λάθος.
''Σούβλα στις Θείτσες ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν έχω φέισμπουκ ή τουίτερ. Οπότε, αδυνατώ να είμαι ακόλουθος των σούπερ στάρς όπως εσύ.foscilis έγραψε: 22 Αύγ 2018, 11:29 εγώ λοιπόν αντιθέτως με εσένα παρατηρώ (και δεν εικάζω) ότι οι παθολογικά ζωόφιλοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία και εντελώς ανεξάρτητα από πολιτική ή κοινωνική θέση είναι ταυτόχρονα και superstars των σόσιαλ μίντια, γιατί και οι δύο συμπεριφορές είναι εκδήλωση Cluster B διαταραχής.
Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τη γριά που έκανε μήνυση επειδή όταν ανέβαινε σε ένα σκαμνί που έβαζε πάνω σε κάποιο τραπέζι, έβλεπε τον απέναντι γυμνό και πάθαινε κατιτίς το απροσδιόριστον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ούτε εγώ έχω τουίτερ (άνοιξα για λίγους μήνες και το έκλεισα γιατί έβρισκα το περιβάλλον αφόρητα ηλίθιο) και το facebook μου είναι πάρα πολύ προσωπικό.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τουίτερ και facebook και παίζουν τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση των απόψεων, το διαφημιστικό τζίρο κλπ, ούτε ότι δεν είναι εκατομμύρια άτομα εκεί μέσα που βγάζουν τον εαυτό τους δημόσια. Η αναλογία με το τι κάνει ο απέναντι στο σπίτι του είναι εσφαλμένη.
Η πραγματικότητα είναι ότι εγώ μιλάω με βάση μια τερατώδη ποσότητα δημόσια διαθέσιμων δεδομένων (μην ξεχνάμε ότι ΟΝΤΩΣ αποσύρθηκε το ν/σ και ήταν από τις σπάνιες φορές που συμφωνούσαν απόλυτα οι μνημονιακές θείτσες του πρόταγκον και ο Άρης Χατζηστεφάνου ή ο Δαπέργολας του Ρουβίκωνα και ο Αδιάσιστος των 0.60 με όλα τα Μουρουτάκια για να πάρουμε ενδεικτικά 2 περιπτώσεις άκρων) κι εσύ με εικασίες στις γενικές γραμμές του "όσοι δεν είναι σαν εμένα που είμαι τέλεια, έχουν όλα τα κακά".
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τουίτερ και facebook και παίζουν τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση των απόψεων, το διαφημιστικό τζίρο κλπ, ούτε ότι δεν είναι εκατομμύρια άτομα εκεί μέσα που βγάζουν τον εαυτό τους δημόσια. Η αναλογία με το τι κάνει ο απέναντι στο σπίτι του είναι εσφαλμένη.
Η πραγματικότητα είναι ότι εγώ μιλάω με βάση μια τερατώδη ποσότητα δημόσια διαθέσιμων δεδομένων (μην ξεχνάμε ότι ΟΝΤΩΣ αποσύρθηκε το ν/σ και ήταν από τις σπάνιες φορές που συμφωνούσαν απόλυτα οι μνημονιακές θείτσες του πρόταγκον και ο Άρης Χατζηστεφάνου ή ο Δαπέργολας του Ρουβίκωνα και ο Αδιάσιστος των 0.60 με όλα τα Μουρουτάκια για να πάρουμε ενδεικτικά 2 περιπτώσεις άκρων) κι εσύ με εικασίες στις γενικές γραμμές του "όσοι δεν είναι σαν εμένα που είμαι τέλεια, έχουν όλα τα κακά".
Όχι μόνον πολυλογείς, εστιάζοντας σε καθαρά προσωπικά σου δεδομένα τύπου "εγώ και οι ιδέες μου" αλλά καταλήγεις και σε μία προβολή του δικού σου προβλήματος σε μένα.foscilis έγραψε: 22 Αύγ 2018, 13:55 εσύ με εικασίες στις γενικές γραμμές του "όσοι δεν είναι σαν εμένα που είμαι τέλεια, έχουν όλα τα κακά".
Σαν δεκάχρονο κάνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nameless Ghoul
Μαλακίες.ritzeri έγραψε: 22 Αύγ 2018, 11:34 Οι ζωοφιλοι είναι αυτοί που όταν στο Μάτι καιγόταν ένα παιδί και ένα σκυλί εκείνοι έτρεχαν να σώσουν το σκυλί. Είναι αυτοί που αν σκύλος δαγκώσει παιδί, τότε φταίει το μαλακισμενο που είναι υπερκινητικό.
Αυτό σημαίνει ζωοφιλος ΣΗΜΕΡΑ.
-
ritzeri
Μαλακίες λες εσύ.Nameless Ghoul έγραψε: 22 Αύγ 2018, 17:59Μαλακίες.ritzeri έγραψε: 22 Αύγ 2018, 11:34 Οι ζωοφιλοι είναι αυτοί που όταν στο Μάτι καιγόταν ένα παιδί και ένα σκυλί εκείνοι έτρεχαν να σώσουν το σκυλί. Είναι αυτοί που αν σκύλος δαγκώσει παιδί, τότε φταίει το μαλακισμενο που είναι υπερκινητικό.
Αυτό σημαίνει ζωοφιλος ΣΗΜΕΡΑ.
Ξέρεις πόσα τέτοια υπάρχουν;
Ρίξε μια ματιά στα σχόλια.
Ήθελα να ξερα που ζείτε....
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9275201583
-
ritzeri
Χριστούγεννα 2017....κάνε και εσύ μια ευχή για το νέο χρόνο.
Που ξερεις, μπορεί και να πραγματοποιηθεί...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2769754733
Που ξερεις, μπορεί και να πραγματοποιηθεί...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2769754733
Δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Ποια σχέση υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων που κάηκαν και τη φροντίδα των εθελοντών για τα χαμένα ή τραυματισμένα ζωντανά ζώα;
Με βάση ποια "λογική" καταλήγει κάποιος στο συμπέρασμα ότι αν φροντίσεις κάποιο ζώο, δεν ενδιαφέρεσαι για τα μικρά παιδιά που κάηκαν;
Ποια σχέση υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων που κάηκαν και τη φροντίδα των εθελοντών για τα χαμένα ή τραυματισμένα ζωντανά ζώα;
Με βάση ποια "λογική" καταλήγει κάποιος στο συμπέρασμα ότι αν φροντίσεις κάποιο ζώο, δεν ενδιαφέρεσαι για τα μικρά παιδιά που κάηκαν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Αυτό όπως το γράφεις , σημαίνει οτι είναι πραγματικό γεγονός.ritzeri έγραψε: 22 Αύγ 2018, 11:34
Οι ζωοφιλοι είναι αυτοί που όταν στο Μάτι καιγόταν ένα παιδί και ένα σκυλί εκείνοι έτρεχαν να σώσουν το σκυλί.
-
ritzeri
Φυσικά.enterprise-psi έγραψε: 22 Αύγ 2018, 19:29Αυτό όπως το γράφεις , σημαίνει οτι είναι πραγματικό γεγονός.ritzeri έγραψε: 22 Αύγ 2018, 11:34
Οι ζωοφιλοι είναι αυτοί που όταν στο Μάτι καιγόταν ένα παιδί και ένα σκυλί εκείνοι έτρεχαν να σώσουν το σκυλί.
Πολλοί έτρεξαν να σώσουν σκυλιά, χελώνες, γάτες κλπ και όχι ανθρώπους.
Πρώτη φορά το ακούς;
Και άσε τα πστκα για κάναν άλλο
-
ritzeri
Ξεκινά διαβάζοντας τα σχόλια για να μη λέμε αλλ αντ αλλωνΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2018, 19:26 Δεν καταλαβαίνω τίποτα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Στην φαντασία σου μπορεί, στην πραγματικότητα έγιναν ανακοινώσεις να μην στέλνουμε αλλά τρόφιμα και νερά, γιατί είχαν γεμίσει. Για ανθρώπους.ritzeri έγραψε: 22 Αύγ 2018, 20:11
Πολλοί έτρεξαν να σώσουν σκυλιά, χελώνες, γάτες κλπ και όχι ανθρώπους.
Πρώτη φορά το ακούς;
Και άσε τα πστκα για κάναν άλλο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 3958 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-
- 35 Απαντήσεις