!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- SpAcE_PaNtHeR
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Αα ωραία, βασικά θα κάνω ένα τεστ αντισωματων όταν τελειώσει το 15νθημερο.stavmanr έγραψε: 09 Αύγ 2021, 10:34Διάβασε κι αυτό
https://ygeiamou.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9% ... renergies/
Και μένα μου φάνηκε κάπως να θεωρείται ότι συσχετιζεται αλλά δεν μου έμοιαζε και τελείως αβάσιμο.Belladonna έγραψε: 09 Αύγ 2021, 10:37Είναι σχεδόν απίθανο να υπάρχει μια συσχέτιση όπως την θέτεις για τον εξής λόγο: είναι γνωστό ότι ο Covid προσβάλλει κυρίως ηλικιωμένους ή αλλιώς, όσο μεγαλύτερη η ηλικία τόσο πιθανότερο είναι να προσβληθείς άσχημα/θανατηφόρα από τον ιό.Naida έγραψε: 09 Αύγ 2021, 06:57 Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, υπάρχει συσχετισμός με τις παρενέργειες που βγάζεις από το εμβόλιο (πχ πυρετός) με το ποσό βαριά θα περνούσες τον ιό; να το θέσω πιο απλά.
Αν κάποιος δεν βγάλει κανένα σύμπτωμα με το εμβόλιο, σημαίνει ότι αν κολλούσε τον ιό θα το περνούσε σχετικά ανώδυνα ή δεν έχει καμία σχέση; εγώ προς το δεν έχει καμία σχέση προσανατολίζομαι αλλά πριν επιμείνω σε αυτή μου την θέση, ήθελα την σύμφωνη γνώμη του πχορουμ.
Αντίθετα, τα εμβόλια ακολουθούν αντίθετη πορεία, τα συμπτώματα του εμβολίου είναι ισχυρότερα στους μικρότερους σε ηλικία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
αμα εισαι υπερηλικας 80+ ναιstavmanr έγραψε: 09 Αύγ 2021, 10:40Βασικά είναι συνήθεις επενέργειες του Covid και εξαιρετικά σπάνιες/ή καί ήπιες παρενέργειες εμβολιασμού.Καdy έγραψε: 09 Αύγ 2021, 10:33μα οι θρομβωσεις,μυοκαρδιτιδες,θανατοι κτλ ειναι μεσα στις αποδεδειγμενες παρενεργειες των ''εμβολιων''stavmanr έγραψε: 09 Αύγ 2021, 10:29
Όλοι θεωρούμαστε υγιής μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Είναι το γνωστό: "πέθανε ο Γιώργος ρε; Από τί; Αυτός έχαιρε άκρας υγείας!"
https://www.metropolitan-hospital.gr/el ... E%B7%CF%82
https://www.metropolitan-hospital.gr/el ... E%AF%CE%B1
τα εμπολια σακατευουν νεους ανθρωπους
Δε μας κανει εντυπωση που οι αγοραστες των εμβολιων, υπερασπιζονται τα εμβολια, εχουν νομικη υποχρεωση να το κανουν
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Το ανιψάκι μου που είναι 2 χρονών, έχει αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού των μεγάλων.
Κάθε φορά που θέλει κάποια ξένη κυρία να του ζουλίξει το μάγουλο, τη ρωτάει "έκανες τσιμ;".
Αν η απάντηση είναι "ναι", μόνο τότε την επιτρέπει. Αλλιώς, βάζει τα κλάματα.
Οι ψέκες, τον χαβά τους.
Κάθε φορά που θέλει κάποια ξένη κυρία να του ζουλίξει το μάγουλο, τη ρωτάει "έκανες τσιμ;".
Οι ψέκες, τον χαβά τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ανάποδο πρέπει να κάνει το ανιψάκι, αφού το συμφέρει να κολλήσει για ανοσία τόσο μικρό που είναι.AlienWay έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:02 Το ανιψάκι μου που είναι 2 χρονών, έχει αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού των μεγάλων.
Οι ψέκες, τον χαβά τους.
Ε, παίζει να το έχει περάσει. Κάποια στιγμή ήταν σαν κρυωμένο. Ωστόσο η στάση του, δείχνει ότι αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της πανδημίας.Green Dragon έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:09Το ανάποδο πρέπει να κάνει το ανιψάκι, αφού το συμφέρει να κολλήσει για ανοσία τόσο μικρό που είναι.AlienWay έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:02 Το ανιψάκι μου που είναι 2 χρονών, έχει αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού των μεγάλων.
Οι ψέκες, τον χαβά τους.
Το είχα ρωτήσει "ξέρεις τι είναι ο κορονοιός;" και μου απάντησε: "Είναι ένα μικρό μικροβιάκι, που δεν φαίνεται. Και άμα το φάμε ή το μυρίσουμε, έχουμε πυρετό και κάνουμε γκουχ".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Εχμ.... 2 είναι. Σ' αυτήν την ηλικία δεν αντιλαμβάνεσαι ούτε την διαφορά καλού-κακού, πόσο μάλλον ένα πολύπλοκο κόνσεπτ όπως η «σοβαρότητα».AlienWay έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:17 Ωστόσο η στάση του, δείχνει ότι αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της πανδημίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μού τα χαλάς πατριώτη, πού είναι η αισιοδοξία που είχες, τελειώσαμε και τέτοια, τελικά τζάμπα το κάναμε;Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 16:17Κίνηση απελπισίας από την στιγμή που δεν υπάρχει εμβόλιο ειδικά για την Δέλτα.NewModelArmy έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:38Προστατευτουν,αλλα λιγοτερο και μειωνονται πιο γρηγορα.Η λογικη ειναι οτι με την τριτη δοση θα επανελθει ο αριθμος αντισωματων σε υψηλο επιπεδο.Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:59
Τι να το κάνουν, αφού τα αντισώματα που δημιουργεί δεν προστατεύουν από την Δέλτα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ξέρω, τα στοιχεία δεν είναι ακόμα επαρκή. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχα πει, αν είχα πει ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό έπεσα έξω αλλά με τις καραντίνες όντως τελειώσαμε γιατι ούτε λεφτά υπάρχουν ούτε πρόκειται να υπακούσει κανένας.sharp έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:49Μού τα χαλάς πατριώτη, πού είναι η αισιοδοξία που είχες, τελειώσαμε και τέτοια, τελικά τζάμπα το κάναμε;Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 16:17Κίνηση απελπισίας από την στιγμή που δεν υπάρχει εμβόλιο ειδικά για την Δέλτα.NewModelArmy έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:38
Προστατευτουν,αλλα λιγοτερο και μειωνονται πιο γρηγορα.Η λογικη ειναι οτι με την τριτη δοση θα επανελθει ο αριθμος αντισωματων σε υψηλο επιπεδο.![]()
τα συλληπητηρια μου για τον θανατο τους
- NewModelArmy
Να και τα πρωτα διαγραμματα απο το Ισραηλ με τους τριπλοεμβολιασμενους.Ολοι 3η δοση να σταματησει ο εφιαλτης

-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Eθνικοκοινωνιστης
Καλή ώρα όπως περισυ το καλοκαίριNewModelArmy έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:23 Να και τα πρωτα διαγραμματα απο το Ισραηλ με τους τριπλοεμβολιασμενους.Ολοι 3η δοση να σταματησει ο εφιαλτης
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7