Κλάμαdtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:15 Εξαιρετικός!
https://twitter.com/CPapanikos/status/1 ... 45394?s=20
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
-
Εμπεδοκλής
Αυτά μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Οι σοβαρές χώρες έχουν και πρόληψη και περιορισμό των αποτελεσμάτων. Η Ελλάδα από την άλλη ξεβρακώθηκε διεθνώς.dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:12Aprilianos έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:06 Τι ωραία που τα λες!! Πολύ θα ήθελα να τα πεις κι από κοντά στους ευβοιωτες και τους Μανιάτες;Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία δεν υπάρχουν πάντα λύσεις, Πυρκαγιές, πλυμμύρες, σεισμοί και άλλα πολλά, ακόμη και οικονομικές χρεωκοπίες. Αλλά δεν χρειάζεται να δημιουργούμε "αγανάκτηση" παίζοντας πάνω στο θυμό του κόσμου όπως κάνετε πολλοί εδώ μέσα. Αυτό που έγινε τις τελαυταίες μέρες δεν είναι απλή χυδαιότητα, είναι σκέτη και ανόθευτη καφρίλα!George_V έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:06 Πεστο σε αυτόν που του κάηκε το σπίτι ότι δεν έχεις λύση για το πρόβλημα της πυρκαγιάς.
Tα μποτ εδώ είναι πιο εξοργιστικά και από τον ίδιο τον άνακτα Λουδοβίκο- Κούλη τον Ανέμελο. Δεν υπάρχει λύση για την πυρκαγιά λένε οι άθλιοι. Που άφηναν 3 μερες την Ευβοια να καίγεται. Στη Βαρυμπόπη μια μικρή φωτιά δεν αντιμετωπίστηκε στην αρχή και έκαψε αυτά που έκαψε. Ηξεραν για τον καύσωνα και τη ξηρασία, τους είχαν προειδοποιήσει οι πάντες για πυρκαγιές και αυτοί δεν είχαν κανένα πλάνο, ο συντονισμός ήταν ανύπαρκτος και το μόνο που έκαναν ήταν τυφλές εκκενώσεις (που στην Ευβοια ο κόσμος τους έγραψε στα παπάρια του και προσπάθησε μόνος του να σώσει τα σπίτια του) Καηκαν 1 εκ στρέμματα, το 10 με 15% του δασικού πλούτου στη χώρα και τα μποτ εδώ μας μιλάνε οτι δεν υπάρχουν λύσεις. Οπότε του χρονου να καεί και η υπόλοιπη Ελλάδα. Ο δε μονάρχης Λουδοβίκος- Κούλης μιλάει για τυχόν ευθύνες που θα αποδοθούν λέει όποτε θέλει αυτός. Μιλάμε για πράγματα που αν γίνονταν επί οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης θα είχε αναγκαστεί να πάρει κεφάλια ή και να παραιτηθεί. Και εδω ο Λουδοβίκος δίνει παντεσπάνι στους ιθαγενείς. Και τα μποτ χειροκροτούν. Ως πότε όμως οι καναλάρχες (πλην του οπεν και μπράβο του) θα προστατεύουν αυτή την εγκληματική συμμορία? Ο κόσμος πια δεν τρώει κουτόχορτο. Το γνωστό σύνθημα των ημερών σε αντίθεση με αυτά που γράφουν εδώ τα μποτ το εκστομίζει όλος ο κόσμος όχι μόνο Συριζαίοι.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Sid Vicious
Ξεφύγατε βλέπω από το θέμα σε κάτι εντελώς άσχετο αλλά αυτό που έγραψες είναι πάρα πολύ άσχημο,κατάπτυστο.Aprilianos έγραψε: 10 Αύγ 2021, 10:58 Σου ξαναλέω ότι είμαι υπέρ της νόμιμης πορνείας. Δίνει ασφάλεια στις γυναίκες και τις κόρες μας.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Υδράργυρος
Είστε οφτοπικ. Ανοίξτε δικό σας νήμα
Δεν ξέρω σε ποιές τριτοκοσμικές χώρες αναφέρεσαι! Ο καθένας όμως μπορεί να ψάξει και να βρεί πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:20 Αυτά μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Οι σοβαρές χώρες έχουν και πρόληψη και περιορισμό των αποτελεσμάτων. Η Ελλάδα από την άλλη ξεβρακώθηκε διεθνώς.
Αυστραλία: Τρία δισ. ζώα κάηκαν ή εκτοπίστηκαν στις φονικές πυρκαγιές
Είμαι όμως σίγουρος πως αυτοί που εσύ προσπαθείς να πείσεις δεν μπορούν να το κάνουν αυτό! Η ίσως, ακόμη και αν μπορούν να το κάνουν, δεν μπορούν να το καταλάβουν!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Kolovrat έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:20Κλάμαdtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:15 Εξαιρετικός!
https://twitter.com/CPapanikos/status/1 ... 45394?s=20
-
Εμπεδοκλής
Damage control με τη σύγκριση με την Αυστραλία. Μήπως να επικαλεστούμε και την απλή αναλογική για την καμμένη έκταση σε σχέση με την έκταση της χώρας; Επίσης, τύπε, δάση κάηκαν, όχι οι παρυφές της Καμπέρας...dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:32Δεν ξέρω σε ποιές τριτοκοσμικές χώρες αναφέρεσαι! Ο καθένας όμως μπορεί να ψάξει και να βρεί πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:20 Αυτά μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Οι σοβαρές χώρες έχουν και πρόληψη και περιορισμό των αποτελεσμάτων. Η Ελλάδα από την άλλη ξεβρακώθηκε διεθνώς.
Australia_2020 .jpg
Αυστραλία: Τρία δισ. ζώα κάηκαν ή εκτοπίστηκαν στις φονικές πυρκαγιές
Είμαι όμως σίγουρος πως αυτοί που εσύ προσπαθείς να πείσεις δεν μπορούν να το κάνουν αυτό! Η ίσως ακόμη και αν μπορούν να το κάνουν, δεν μπορούν να το καταλάβουν!
Όπως πας θα χάσεις και τα τριαντάλεπτα. Βλάκα.
-
Εμπεδοκλής
Εγώ θα έλεγα να πάει μόνος του στα καμμένα. Αλλά να πάρει πρώτα κανένα τενεκέ βαζελίνη...
Θα το ξαναγράψω!. Αν με τα παραπάνω θέλεις να μου δείξεις το χωριό σου και τα λόγια που ακουγες στην κούνια που σε νανούριζε, τα καταφέρνεις πολύ καλά!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:35 Damage control με τη σύγκριση με την Αυστραλία. Μήπως να επικαλεστούμε και την απλή αναλογική για την καμμένη έκταση σε σχέση με την έκταση της χώρας; Επίσης, τύπε, δάση κάηκαν, όχι οι παρυφές της Καμπέρας...
- Aprilianos
-
Εμπεδοκλής
Το χωρίο μου είναι από τα καλύτερα χωριά, ευτυχώς όχι καμμένο. Και κάτι βλάκες σαν εσένα τους έχουμε ταράξει στις μπάτσες.dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:37Θα το ξαναγράψω!. Αν με τα παραπάνω θέλεις να μου δείξεις το χωριό σου και τα λόγια που ακουγες στην κούνια που σε νανούριζε, τα καταφέρνεις πολύ καλά!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:35 Damage control με τη σύγκριση με την Αυστραλία. Μήπως να επικαλεστούμε και την απλή αναλογική για την καμμένη έκταση σε σχέση με την έκταση της χώρας; Επίσης, τύπε, δάση κάηκαν, όχι οι παρυφές της Καμπέρας...
Ρε δικέ μου, δεν θέλω να ξεπλένω την κυβέρνηση, ούτε ξέρω αν φταίει η κλιματική αλλαγή, οι εμπρηστές ή η ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας, αλλά τι να πεις σε κάποιον που βιώνει μια τραγωδία; Λόγια παρηγοριάς θα πεις.George_V έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:06Πεστο σε αυτόν που του κάηκε το σπίτι ότι δεν έχεις λύση για το πρόβλημα της πυρκαγιάς.dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:03Η δουλειά του πρωθυπουργού είναι να βάζει τις προτεραιότητες! Και οι προτεραιότητες λειτούργησαν και δεν είχαμε νεκρούς! Αν και τα "πολιτικά κοράκια" έκαναν ότι μπορούσαν για να μην λειτουργήσει αυτό και να έχουμε ακόμη και νεκρούς!Aprilianos έγραψε: 10 Αύγ 2021, 11:56 Δουλειά του κάθε πρωθυπουργού είναι να φροντίζει για την άψογη λειτουργία της κρατικής μηχανής. Δύο χρόνια βρίσκεται στην εξουσία. Εφόσον πιστεύει στη κλιματική αλλαγή, έπρεπε να είχε λάβει μέτρα για τη θωράκιση της χώρας. Αν οι πυρκαγιές ξεσπούσαν το καλοκαίρι του 19 θα είχε σοβαρές δικαιολογίες, τώρα ομως όχι.
Για αυτό που έρχεται δεν υπάρχει λύση! Βλέπουμε καθε χρόνο, τα τελευταία χρόνια και σε κάθε μέρος της Γής, ακόμη και στην παγωμένη Σιβηρία να καίγονται δάση! Και κανείς δεν μπροεί να κάνει τίποτε για αυτό! Το μόνο που μπορεί κανείς να κάνει είναι να προστατέψει την ζωή!
Δεν πρόκειται να σε πιστέψει, θέλει να ξεσπάσει και με το δίκιο του. Δεν μπορείς και δεν πρόκειται να του ξαναδώσεις την περιουσία του, ούτε με μαγικά. Ακόμα κι αν τιμωρηθούν όλοι όσοι φταίνε και αύριο ξημερώσει μια λαμπρή μέρα που όλα θα λειτουργούν ρολόι, αυτά που έχασαν, δεν επιστρέφουν.
Άλλο η πολιτική για τις κάμερες και για τον κόσμο και άλλο η πολιτική για την πραγματικότητα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 21566 Προβολές
-