!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στοίχημα στο internet - υποχρεωτικό logout

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Στοίχημα στο internet - υποχρεωτικό logout

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

jason0 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 00:48
wooded glade έγραψε: 10 Αύγ 2021, 00:26
jason0 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 00:19 Γουντυ, 30 απ τα 31 άτομα εδώ μέσα σκεφτόμαστε τι δεν μπορεί να καταλάβει
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο, έστω και στην αρρωστημένη φαντασία της ΕΕΕΠ.
Το πόκερ ή τα φρουτάκια δεν έχουν σχέση γιατί μιλάμε για αδράνεια - δεν δίνω λεφτά, δεν παίρνω.
Καλά, δεν θα σου έρθει και εφορία
Όπως έπαιζες θα παιζεις
Κάνε και αποθήκευση τον κωδικό (που προφανώς γίνεται) αν βαριεσαι να τον βάζεις κάθε φορά και είσαι έτοιμος
Τα δικά μου δεκαπέντε δευτερόλεπτα είναι πολύτιμα - για τον εσμό που γράφει εδώ δεν ξέρω.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό το ζήτημα.
Είναι γιατί ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Αφου σου είπε ο goback, απ το να ξεχωρίσουν τα poker games απ τα υπόλοιπα τους φάνηκε ευκολότερο να ισχύει για όλο το σάιτ
Άβαταρ μέλους
wooded glade

jason0 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 00:59 Αφου σου είπε ο goback, απ το να ξεχωρίσουν τα poker games απ τα υπόλοιπα τους φάνηκε ευκολότερο να ισχύει για όλο το σάιτ
Τίποτα δεν μου είπε.
Τι κάνει το πόκερ ;
Το μηδέν είς την μηδενική στο πόκερ τι αξία έχει ;
ouga
Phorum.gr user: ouga

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouga »

wooded glade έγραψε: 10 Αύγ 2021, 00:32
πάντα όριος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 00:29 είδες τι έργο παίχτηκε στην Ολλανδία?
26 πλήρωσε η ανατροπη σε αλμεριε
Όχι.
Χτες είδα Flamengo - International 0-4 (!).
μας γάμησε.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

wooded glade έγραψε: 10 Αύγ 2021, 00:53 Τα δικά μου δεκαπέντε δευτερόλεπτα είναι πολύτιμα - για τον εσμό που γράφει εδώ δεν ξέρω.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: ενταξει ημαρτον

μονο τα ασυναρτητα νηματα να μετρησουμε που δεν εχει ασχοληθει κανενας ειναι πολλες εργατοωρες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

alekhine έγραψε: 10 Αύγ 2021, 11:29
wooded glade έγραψε: 10 Αύγ 2021, 00:53 Τα δικά μου δεκαπέντε δευτερόλεπτα είναι πολύτιμα - για τον εσμό που γράφει εδώ δεν ξέρω.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: ενταξει ημαρτον

μονο τα ασυναρτητα νηματα να μετρησουμε που δεν εχει ασχοληθει κανενας ειναι πολλες εργατοωρες
Πάντως είσαι λάκης όπως και οι υπόλοιποι.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Το ΚΚΕ φταίει.
Να τονιστεί από το νηματοθέτη.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

wooded glade έγραψε: 11 Αύγ 2021, 02:17
alekhine έγραψε: 10 Αύγ 2021, 11:29
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: ενταξει ημαρτον

Πάντως είσαι λάκης όπως και οι υπόλοιποι.
τοτε μην απαντας μιας και εισαι και πολυασχολος(not) :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Η bet365 διατείνεται ότι δεν ξέρει το λόγο:
Γεια σας κε/κα ​........,

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.

Σύμφωνα με το email που λάβατε στις 5/08/2021 στις 19:16 νέοι κανονισμοί αναφορικά με τον στοιχηματισμό έχουν έρθει σε ισχύ από τις 9 Αυγούστου 2021. Ως εκ τούτου, όταν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, σας ζητείται να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, σας ζητείται να ορίσετε μια σειρά από όρια στοιχηματισμού στο λογαριασμό σας. Η όλη διαδικασία θα πάρει ένα ή δύο λεπτά, ωστόσο οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο email που σας έχουμε στείλει στις 5/08/2021 στις 19:16 θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ποιες είναι οι αλλαγές.

Ο λόγος που έχουν επέλθει αυτές οι αλλαγές είναι βάση της νέας αδειοδότησης της χωράς ,αναφορικά με τις διαδικτυακές πλατφόρμες Τυχερών Παιχνιδιών.

Αυτή είναι μια ρύθμισή που άφορά κάθε στοιχηματίκη εταιρια που εδρεύει η προσφέρει τις υπηρεσίες στης στην Ελλάδα.
Πραγματικά δεν γνωρίζουμε πως διαμορφώνονται αυτές η αλλαγές στη αδειοδότησή/νομοθεσία άλλα αυτούς τους κανόνες λάβαμε και οφείλουμε να τηρήσουμε.

Παρακαλώ ενημερωθείτε από το μήνυμα που σας στάλθηκε στις 5/08/2021 και εάν ακόμα έχετε κάποια απορία ελάτε σε νέα επικοινωνία μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Φιλικά,

Lampros M
Η Ομάδα της bet365

Καμία σχέση με πόκερ η με φρουτάκια.
Το site κάθε φορά που μπαίνω δεν ξέρει αν πρόκειται να παίξω ποδοσφαιρικό, πόκερ ή φρουτάκια.
Για να έχει νόημα θα έπρεπε το κάθε login γενικώς να έχει "εισιτήριο εισόδου" είτε ποντάρει κανείς κατά τη διάρκεια του login είτε όχι, οπότε θα μας το έλεγε βέβαια "κύριοι υπάρχει εισιτήριο εισόδου".
nikosmat7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosmat7 »

Δεν θα μου φανταζε παράλογο να είναι σε κάποιες απαιτήσεις της ΕΕΕΠ το συγκεκριμένο. Για διάφορους λόγους. Και κυρίως για λόγους ασφαλείας. Να μη μπορείς να ξεχάσεις το session σου ανοικτό σε κάποιο public μηχάνημα που μπορεί μετα να το δοκιμάσει ο επόμενος πιτσιρικάς που κάθησε στο μηχάνημα σου έστω και απο το account σου και να του κολλήσεις την "αρρώστια". Και σίγουρα τα όρια στοιχηματισμού κλπ είναι μέρος των κανονισμών του υπεύθυνου στοιχηματισμού που επιβάλει στις στοιχηματικές να έχουν τα σχετικά εργαλεία στο χρήστη απο προεπιλογή
Άβαταρ μέλους
wooded glade

nikosmat7 έγραψε: 16 Αύγ 2021, 14:50 Δεν θα μου φανταζε παράλογο να είναι σε κάποιες απαιτήσεις της ΕΕΕΠ το συγκεκριμένο. Για διάφορους λόγους. Και κυρίως για λόγους ασφαλείας. Να μη μπορείς να ξεχάσεις το session σου ανοικτό σε κάποιο public μηχάνημα που μπορεί μετα να το δοκιμάσει ο επόμενος πιτσιρικάς που κάθησε στο μηχάνημα σου έστω και απο το account σου και να του κολλήσεις την "αρρώστια". Και σίγουρα τα όρια στοιχηματισμού κλπ είναι μέρος των κανονισμών του υπεύθυνου στοιχηματισμού που επιβάλει στις στοιχηματικές να έχουν τα σχετικά εργαλεία στο χρήστη απο προεπιλογή
Σε public μηχάνημα δεν επιτρέπεται να παίξεις στοίχημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”