Ωχ αυτα τα γυαλια πρεσβυωπιας...
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ειμαι χαρουμενος που εχω μυωπια.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ωχ αυτα τα γυαλια πρεσβυωπιας...
Νταρνάκας έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:47 Αυτό ακριβώς λένε και οι μαραθωνοδρόμοι για τα τελευταία 3-4 χιλιόμετρα, ούτε που καταλαβαίνουν πώς περνάνε γιατί τα πόδια τρέχουν πλέον μόνα τους.![]()
E, καλά, δεν είσαι δα κι ο Αινστάιν.relativer777 έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:03 Ψήφισα λάθος Αντί να ψηφίσω το σωστό ψήφισα ένα παραπάνω αυτά τα λάθη με την ψηφοφορία μου έγιναν συνήθειο. Την προηγούμενη φορά άλλο πήγα να ψηφίσω, ΣΥΡΙΖΑ έριξα.
Κάτι μου λέει ότι λόγω ηλικίας μάλλον κάνω αρκετές μ@λ@κιες.
61,5 Ετών.
χμμ γκιλφέτο ε, που να σε παρεξηγούσα κιόλα.
Καλά, μη φας ( : ).
ρε συ είμαι έτοιμος να κλείσω φορουμοπαρτούζα και μου λείπει ένας άντρας για να είμαστε μονός αριθμός (να αποφύγουμε τα ζευγαράκια), τι λες ψήνεσαι;
μέσα σε όλα έπεσες ρε, μέντιουμ και τσι;
Μην το λες, μετα τα 40 αρχίζει νέα ζωή για όλους.
Ελβετε δεν πρπ να λες κ πολύ την αλήθειαΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:42Μην το λες, μετα τα 40 αρχίζει νέα ζωή για όλους.
Ισως να ειναι και καλύτερη ζωη απο τα πριν τα 40.
Ολοι έχουν ολοκληρώσει «την πρώτη νεότητα», όλοι ειναι πιο έμπειροι και πιο προσηλωμένοι. Ολοι μετα τα 40 ξέρουν λίγο καλύτερα «τι» θέλουν και «πως» θα επιτύχουν «αυτο» που θέλουν.
Κυρίως μετα τα 40 όλοι έχουν καταλάβει το σημαίνει «χρόνος» , και δεν έχουν πλέον ανοχή για τα ανούσια , ούτε υπομονή για τα παρείσακτα και ανευ αξίας .
Ειναι καλύτερα μετα τα 40.
Γιατί το λες αυτο ;lyna έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:47Ελβετε δεν πρπ να λες κ πολύ την αλήθειαΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:42Μην το λες, μετα τα 40 αρχίζει νέα ζωή για όλους.
Ισως να ειναι και καλύτερη ζωη απο τα πριν τα 40.
Ολοι έχουν ολοκληρώσει «την πρώτη νεότητα», όλοι ειναι πιο έμπειροι και πιο προσηλωμένοι. Ολοι μετα τα 40 ξέρουν λίγο καλύτερα «τι» θέλουν και «πως» θα επιτύχουν «αυτο» που θέλουν.
Κυρίως μετα τα 40 όλοι έχουν καταλάβει το σημαίνει «χρόνος» , και δεν έχουν πλέον ανοχή για τα ανούσια , ούτε υπομονή για τα παρείσακτα και ανευ αξίας .
Ειναι καλύτερα μετα τα 40.
Είμαστε σειρά.