Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:03 Ευτυχώς με εντολη Κουλη δεν έχουμε 5.000 σαπιοκοιλιαδες εποχιακούς πυροσβέστες αλλα τον μεγάλο περιπατο.
Ο Θεός μας φύλαξε.

https://www.facebook.com/watch/?v=564038484604859

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:03 Ευτυχώς με εντολη Κουλη δεν έχουμε 5.000 σαπιοκοιλιαδες εποχιακούς πυροσβέστες αλλα τον μεγάλο περιπατο.
Ο Θεός μας φύλαξε.

α, μάλιστα. Το φήμες.γρ κάνει ρεπορτάζ από το φβΛίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 19:28ναι, αλλά ποια είναι τα διθυραμβικά σχόλια;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Το αρχικό ελληνικό; ναι φαντάζομαι το γνωστό από το φβ.. Την έκανε τη 'δουλειά' του όμως, απαξιωσε το πυροσβεστικό σώμα μας στην Ευρώπη...
λολ. Είμαι σίγουρος πως η ελ Πυροσβεστική είναι για τον πέτσο και πως οι Ρουμάνοι είναι σωστοί, αλλά εκείνη την μαλακία στο φέισμπουκ την έγραψε κάποιος καθυστέρας και τα σημεία με τα οποία, και καλά, εντυπωσιάστηκε ήταν γελοιότητες. Μιλάμε «εντυπωσιάστηκε» από τα προστατευτικά σαμαράκια για τον σωλήνα, με κάτι δηλαδή που εμπεριέχεται στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος ξέρω γω.Japetus έγραψε: 09 Αύγ 2021, 19:33Το αρχικό ελληνικό; ναι φαντάζομαι το γνωστό από το φβ.. Την έκανε τη 'δουλειά' του όμως, απαξιωσε το πυροσβεστικό σώμα μας στην Ευρώπη...
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Παρνηθα, Ιπποκρατειο πολιτεια και τριγυρω παντως, πεταγαν ολη μερα καναντερ και ελικοπτερα
Θα γίνει ΕΔΕ για τον αξιωματικό στην Χώρα Γορτυνίας που ζήτησε πολιτικό μέσο στον πρόεδρογια να στείλει πυροσβεστικές δυνάμεις.Arisvilla έγραψε: 09 Αύγ 2021, 19:44 Κούλης πριν λίγο :Οι αντιδράσεις μας, ωστόσο, δεν πρέπει να είναι τυφλές. Οι τυχόν αστοχίες θα εντοπιστούν. Και οι ευθύνες θα αποδοθούν όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει.
Τι λε ρε Κούλη? Θα αποδώσεις εσύ τις ευθύνες όποτε θες και σε όποιον πρέπει? Δηλαδή σε κανένα αξιωματικό της πλάκας μετά από κανένα χρόνο? Ασε ρε Κούλη 1 εκ στρέμματα κάηκαν παραδέχεσαι οτι υπάρχουν ευθύνες και μας λες οτι θα αποδοθούν όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει? Λίγη ντροπή ρε Λουδοβικούλη l'etat c'est moi.
Α εκεί που έχει ήδη σβήσει;Μιά χαρά.
ε 5 στην παρνηθα εχουμε αλλα 70 για τους παραδιπλα πως κανετε ετσιwaldorf έγραψε: 09 Αύγ 2021, 19:50Α εκεί που έχει ήδη σβήσει;Μιά χαρά.
Γιατί κάποιοι λένε ότι παραδίπλα που έχει ακόμη φωτιά δεν πετάει ούτε κουνούπι.
Εγώ δεν ξέρω,τι ακούω λέω.
Μάλλον εννοεί όταν επιστρέψει από τις διακοπές (στο τέλος της θητείας του).Arisvilla έγραψε: 09 Αύγ 2021, 19:44 Κούλης πριν λίγο :Οι αντιδράσεις μας, ωστόσο, δεν πρέπει να είναι τυφλές. Οι τυχόν αστοχίες θα εντοπιστούν. Και οι ευθύνες θα αποδοθούν όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει.
Τι λε ρε Κούλη? Θα αποδώσεις εσύ τις ευθύνες όποτε θες και σε όποιον πρέπει? Δηλαδή σε κανένα αξιωματικό της πλάκας μετά από κανένα χρόνο? Ασε ρε Κούλη 1 εκ στρέμματα κάηκαν παραδέχεσαι οτι υπάρχουν ευθύνες και μας λες οτι θα αποδοθούν όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει? Λίγη ντροπή ρε Λουδοβικούλη l'etat c'est moi.
Αν εννοείς την Εύβοια, τώρα που βλέπω τηλεόραση πετάνε πάντως.waldorf έγραψε: 09 Αύγ 2021, 19:50
Γιατί κάποιοι λένε ότι παραδίπλα που έχει ακόμη φωτιά δεν πετάει ούτε κουνούπι.
Εγώ δεν ξέρω,τι ακούω λέω.
Αν είσαι σε πόλεμο (ή αν του πηδήξεις την αδερφή) ναι. Αλλιώς business is business. Και σιγά, ποιες είναι οι καλές σχέσεις που έχει η Ελλάδα πέραν των γνωστών, ομόδοξον έθνος κλπ; Πέραν αυτού δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο χρήσιμα αυτά σε μέρη με χαράδρες και όρη, είναι υποχρεωμένα να ρίχνουν από πολύ ψηλά και σίγουρα έχουν μεγάλο μεσοδιάστημα ανάμεσα στις ρίψεις, επειδή χρειάζονται μεγάλες μανούβρες. Για στέπες στη Σιβηρία κάνουν σίγουρα.Αίγαγρος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:36Αλλού είναι το πόιντ. Αν είχες κακές σχέσεις θα μπορούσε να σου αρνηθεί με πρόσχημα τις τεράστιες πυρκαγιές στη Σιβηρία που καίνε εβδομάδες.sharp έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:29Νοικιασμένα είναι, δεν είναι τζάμπα.Αίγαγρος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 17:44 https://twitter.com/NedosVassilis/statu ... 53921?s=19
Τι τέρατα αεροσκάφη είναι αυτά;
Όχι τυχαία, η κυβέρνηση είχε κάνει προσπάθειες για εξομάλυνση των σχέσεων με τη Ρωσία