Και το ξέρει και θα του κάνουν με αυτά τα ψέματα που λέει.Αρίστος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:51 Πρόεδρος Κοινότητας Ροβιών: Η Εύβοια κάηκε επίτηδες για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες
Απίστευτες καταγγελίες έκανε στον αέρα του MEGA ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροβιών, Θοδωρής Κέρης.
«Η εικόνα είναι καμένη γη παντού. Το δύσκολο είναι από εδώ και μετά.
»Εμείς έχουμε παράπονα από την Πυροσβεστική, από την Πολιτεία, ότι δεν ήρθε κανένα εναέριο σκάφος.
»Πρέπει να μπει Εισαγγελέας στην υπόθεση, κάηκε ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου.
»Οικονομική καταστροφή σε όλους τους πολίτες. Η περιοχή ήταν πλούσια από τουρισμό και από αγροτικά. Όλα αυτά τελείωσαν».
«Το Μαξίμου έκαψε επίτηδες την Εύβοια. Δεν πέταξε ούτε αεροπλανάκι.
»Γιατί; Για να τη φυτέψουν, όπως όλη την Ελλάδα, ανεμογεννήτριες», κατήγγειλε.
«Δεν είμαι ειδικός, ξέρω ότι είμαι Πρόεδρος της Κοινότητας και ξέρω ότι ήμουν στην πρώτη γραμμή με μπουλντόζες στις αντιπυρικές ζώνες.
»Ορισμένα πληρώματα πυροσβεστικής μα είπαν πως έχουν εντολές να κοιτάμε και να μην μπαίνουμε μέσα, και να μας τραβάνε σέλφι.
»Δεν είναι όλοι πυροσβέστες έτσι, γιατί υπήρχαν κι εκείνοι που έδιναν το αίμα τους να σβήσουν τη φωτιά.
»Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα πάω σε δικηγόρο και να κάνω σαν κοινότητα να μπει Εισαγγελέας.
»Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, να καίει από τον Ευβοϊκό μέχρι το Αιγαίο, και να γυρνάει πάλι πίσω».
«Το ξέρω ότι μπορούν να μου κάνουν μηνύσεις, αλλά εγώ λέω την πραγματικότητα. Έχω απογοητευτεί», πρόσθεσε.
Το δάσος της Κοινότητας Ροβιών έχει καεί 100%, τόνισε ο κ. Κέρης.
«Ο μόνος που στάθηκε δίπλα μας ήταν ο κ. Τσαπουρνιώτης και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός», δήλωσε ο κ. Κέρης.
https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... tries.html
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Otto Weininger
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Let them make the first mistake. We make the last move.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Τι μκλςfoscilis έγραψε: 09 Αύγ 2021, 17:33Θα τους δώσουν κουπόνι 500 ευρώ για σεμινάρια σε ΚΕΚ. Θέματα: προγραμματισμός σε Python, τουριστικές επιχειρήσεις, πυρασφάλεια, η καινούρια εφαρμογή του Πιερρακακη για να γράφεσαι σε ΚΕΚΛίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 17:24καλά...
πώς θα στηριχθούν «όλοι οι κλάδοι της οικονομίας» τους αφού αυτή προέρχεται από το δάσος;
Πάντοτε υπάρχουν αυτοί.Αίγαγρος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:39Κάποιοι έθεσαν την κριτική σε αυτό το ζητούμενο στη σωστή του βάση.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:24 Οι αντιδράσεις άρχισαν από τη στιγμή που φάνηκε ότι δεν υπήρχε κανένα σχέδιο πυρόσβεσης ή ανάσχεσης της φωτιάς ή αν υπήρχε ήταν τόσο κακό που καταλήξαμε εδώ που είμαστε. Αν μαζί με τις εκκενώσεις είχε ελεγχθεί έστω κι ένα μέτωπο κανείς δεν θα διαμαρτυρόταν.
Πολλοί όμως (όχι μόνο εδώ) το εκχυδαΐζουν σε βαθμό να θεωρείται λάθος γενικά η εκκένωση.
Το θέμα είναι ότι η διαχείριση της κυβέρνησης οδήγησε στον εξευτελισμό της εκκένωσης.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Σημερα η εφημεριοδα Δημοκρατια ειχε δηλωση της Αγλαιας Κισκουκη απο τις Ροβιες που εχει επιχειρηση στην περιοχη.
"Μας άφησαν να καούμε για να βάλουνε στα βουνά μας ανεμογεννήτριες. Πάνω από τα πτώματά μας θα περάσουν για να βάλουν ανεμογεννήτριες".
.
"Μας άφησαν να καούμε για να βάλουνε στα βουνά μας ανεμογεννήτριες. Πάνω από τα πτώματά μας θα περάσουν για να βάλουν ανεμογεννήτριες".
.
Έγραψε στο πληκτρολόγιο του και ήπιε άλλη μια γουλιά φρέντο.Otto Weininger έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:55Και το ξέρει και θα του κάνουν με αυτά τα ψέματα που λέει.Αρίστος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:51 Πρόεδρος Κοινότητας Ροβιών: Η Εύβοια κάηκε επίτηδες για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες
Απίστευτες καταγγελίες έκανε στον αέρα του MEGA ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροβιών, Θοδωρής Κέρης.
»Εμείς έχουμε παράπονα από την Πυροσβεστική, από την Πολιτεία, ότι δεν ήρθε κανένα εναέριο σκάφος.
»Πρέπει να μπει Εισαγγελέας στην υπόθεση, κάηκε ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου.
»Οικονομική καταστροφή σε όλους τους πολίτες. Η περιοχή ήταν πλούσια από τουρισμό και από αγροτικά. Όλα αυτά τελείωσαν».
«Δεν είμαι ειδικός, ξέρω ότι είμαι Πρόεδρος της Κοινότητας και ξέρω ότι ήμουν στην πρώτη γραμμή με μπουλντόζες στις αντιπυρικές ζώνες.
»Ορισμένα πληρώματα πυροσβεστικής μα είπαν πως έχουν εντολές να κοιτάμε και να μην μπαίνουμε μέσα, και να μας τραβάνε σέλφι.
»Δεν είναι όλοι πυροσβέστες έτσι, γιατί υπήρχαν κι εκείνοι που έδιναν το αίμα τους να σβήσουν τη φωτιά.
»Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα πάω σε δικηγόρο και να κάνω σαν κοινότητα να μπει Εισαγγελέας.
»Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, να καίει από τον Ευβοϊκό μέχρι το Αιγαίο, και να γυρνάει πάλι πίσω».
«Το ξέρω ότι μπορούν να μου κάνουν μηνύσεις, αλλά εγώ λέω την πραγματικότητα. Έχω απογοητευτεί», πρόσθεσε.
«Ο μόνος που στάθηκε δίπλα μας ήταν ο κ. Τσαπουρνιώτης και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός», δήλωσε ο κ. Κέρης.
.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Δεν είχε έρθει τις προάλλες το κατασκοπικό του νάτο από Ιταλία και έκανε γύρους πάνω από την Εύβοια;Skiouros έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:53 Aν είναι σκόπιμη οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα δηλαδή εμπρησμοί την ΕΥΠ γιατί την πληρώνουμε;
Για να μπορέσει να ανιχνεύσει κάποια ύποπτη κίνηση, συνομιλία ή μηχανισμό..
Αρίστος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:58 Σημερα η εφημεριοδα Δημοκρατια ειχε δηλωση της Αγλαιας Κισκουκη απο τις Ροβιες που εχει επιχειρηση στην περιοχη.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ξέρατε ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
Αυτά που είπε είναι μουφες και για μήνυση.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:58Έγραψε στο πληκτρολόγιο του και ήπιε άλλη μια γουλιά φρέντο.Otto Weininger έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:55Και το ξέρει και θα του κάνουν με αυτά τα ψέματα που λέει.Αρίστος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:51 Πρόεδρος Κοινότητας Ροβιών: Η Εύβοια κάηκε επίτηδες για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Φίλε Αρίστο κράτα δυνάμεις.
Μην αναπαράγεις κάθε 3 λεπτά τι είπε η κυρία Αγλαία απ`τις Ροβιές.
Έρχονται νέα εμβόλια και νέα lockdown από Σεπτέμβρη.Σε θέλω δυνατό,μην εξαντληθείς από τώρα με την κυρία Αγλαία.
(btw προφανώς και δεν είναι είδηση που πρέπει να δημοσιεύσει μιά εφημερίδα και να αναπαράξεις κι εσύ με κόκκινα η δήλωση της κυρίας Αγλαίας..οκ σοβαρός δεν είσαι αλλά ένα ελάχιστο ένστικτο αυτοσυντήρησης δεν έχεις;Πως διάολο έχεις επιβιώσει τόσα χρόνια;Μα η κυρία Αγλαία με κόκκινα;Βάλε καλύτερα Κούβελα ή Λιακόπουλο να γουστάρουμε κι εμείς οι μαύροι...Μα η κυρία Αγλαία;;;;;;;)
Μην αναπαράγεις κάθε 3 λεπτά τι είπε η κυρία Αγλαία απ`τις Ροβιές.
Έρχονται νέα εμβόλια και νέα lockdown από Σεπτέμβρη.Σε θέλω δυνατό,μην εξαντληθείς από τώρα με την κυρία Αγλαία.
(btw προφανώς και δεν είναι είδηση που πρέπει να δημοσιεύσει μιά εφημερίδα και να αναπαράξεις κι εσύ με κόκκινα η δήλωση της κυρίας Αγλαίας..οκ σοβαρός δεν είσαι αλλά ένα ελάχιστο ένστικτο αυτοσυντήρησης δεν έχεις;Πως διάολο έχεις επιβιώσει τόσα χρόνια;Μα η κυρία Αγλαία με κόκκινα;Βάλε καλύτερα Κούβελα ή Λιακόπουλο να γουστάρουμε κι εμείς οι μαύροι...Μα η κυρία Αγλαία;;;;;;;)
Όταν η Επιτροπή Πληγέντων έχει στο Τουίτερ της RT των Άδωνη και τον Σωτηρόπουλο, τότε δεν έχουμε καμία άλλη ανάγκη αποδείξεων για το τι καπνό φουμάρει.
- Λίνο Βεντούρα
και εγένετο οικωλοτρομοκρατία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 09 Αύγ 2021, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ιδιωτική πρωτοβουλία από δημοσιογράφο-λαγωνικό! (Κλάμα με λιγμούς
). Μπράβο του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22261 Προβολές