πάντα όριος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:51 μια απο δαυτες,σε τρυφερή ηλικία,όταν ήμουν αετόπουλο που ροβόλαγε τις στράτες και η γειτονιά με καμάρωνε
με τύλιξε και τη στεφανώθηκα
ανάθεμα την ώρα
κατάρα τη στιγμή
μαντρώσανε οι κάριες το γελαστό παιδί
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Έχω βγει με δασκάλα ,με διευθύντρια δημοτικού, με μαθηματικό,με φυσικό ,με αγγλικών ,γαλλικών κλπ κλπ .Μόνο η φιλόλογος η Στύγαινα καταδέχτηκε να με παντρευτεί. 
Εφαγαν ΤΥΝ πριν καν παραγγειλει καφε σε καφετερια οταν εφυγε ολο το μαγαζι με κοιτουσε 
Σωστόοοος.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:34 Άλλος τύπος κάζου είναι αυτό που ανέφερε ο νηματοθέτης. Μία Αρμένισα που της είχα πει ότι μου άρεσε και αυτή κάποτε έκοβε φλέβα μου λέει ότι έρχεται με τη τάδε πτήση αλλά δεν ήρθε ποτέ με ηλίθια δικαιολογία. Έγινε 2 φορές η δουλειά αυτή.
Άλλες πάλι με θυμούνται δε ξέρω εγώ μετά από πόσα χρόνια και μου στέλνουν μηνύματα. Ξέρω ότι δε θα γίνει η δουλειά αλλά τέλος πάντων με το μπουρου μπούρου λέω... δε μπορεί και προτείνω καφέ ή ποτό. Εκεί τα χαλάμε. Αν δε θες, τι με απασχολείς; Υπάρχει περίπτωση να στείλω σε γυναίκα που έχω να τη δω 5 χρόνια και να μη θεωρήσει ότι ενδιαφέρομαι; Μάλλον υπάρχει περίπτωση να μην ενδιαφέρομαι και στέλνω; Ε αυτές δε ξέρω τι κάνουν. Πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου, γείωση και γειά σας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ενα αλλο ΤΥΝ προσεγγιζω μια κοριτσο παρεα σε μπαρ κ ερχεται μια 2 μετρη με σκουνταει πεφτω κατω κ φωναζει "ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΔΩ" 
Αλλο ΤΥΝ σε καφετερια πριν καν προσεγγισω με ρωταει με αυστηρο υφος "ΤΙ ΘΕΣ;" 
Είχα ανεβεί όταν ήμουν νεαρός στο "σφυρί" του λούνα παρκ, για πρώτη φορά, μαζί με έναν φίλο.
Στα πίσω καθίσματα ήταν δυο κοπελιές.
Καθώς το σφυρί ανεβοκατέβαινε με φόρα και ένταση, εγώ, για να ξεγελάσω τον φόβο μου, τραγούδαγα και έλεγα "ΩΩΩπ. Τραλαλαλαλα" κλπ.
Η πίσω κοπέλα η οποία επίσης υπέφερε, ούρλιαζε "ΣΚΑΣΕ! ΣΚΑΣΕ! ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ! ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ!" λες και εφταιγα εγώ για όσα τραβούσε από το σφυρί. Βασικά ξεσπούσε πάνω μου. Εγώ συνέχιζα ακάθεκτος. "Τραλαλαλαλα".
Στο τέλος, αυτή είπε "ΣΚΑΑΑΑΑΑΑ...." και της κόπηκε η φωνή. Είχε ψιλο-χάσει τις αισθήσεις της.
Οταν το σφυρί σταμάτησε, γύρισα και τη ρώτησα. "Είσαι καλά;".
"Τώρα, ναι", απάντησε. Δεν θέλησα να πάρω τον αριθμό του τηλεφώνου της, γιατί φοβήθηκα ότι θα με διαολοστείλει.
Ε και αποχωρήσαμε, οι μεν από τη μια πλευρά, οι δε από την άλλη.
Καθώς το σφυρί ανεβοκατέβαινε με φόρα και ένταση, εγώ, για να ξεγελάσω τον φόβο μου, τραγούδαγα και έλεγα "ΩΩΩπ. Τραλαλαλαλα" κλπ.
Η πίσω κοπέλα η οποία επίσης υπέφερε, ούρλιαζε "ΣΚΑΣΕ! ΣΚΑΣΕ! ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ! ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ!" λες και εφταιγα εγώ για όσα τραβούσε από το σφυρί. Βασικά ξεσπούσε πάνω μου. Εγώ συνέχιζα ακάθεκτος. "Τραλαλαλαλα".
Στο τέλος, αυτή είπε "ΣΚΑΑΑΑΑΑΑ...." και της κόπηκε η φωνή. Είχε ψιλο-χάσει τις αισθήσεις της.
"Τώρα, ναι", απάντησε. Δεν θέλησα να πάρω τον αριθμό του τηλεφώνου της, γιατί φοβήθηκα ότι θα με διαολοστείλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 09 Αύγ 2021, 16:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:34
Άλλες πάλι με θυμούνται δε ξέρω εγώ μετά από πόσα χρόνια και μου στέλνουν μηνύματα. Ξέρω ότι δε θα γίνει η δουλειά αλλά τέλος πάντων με το μπουρου μπούρου λέω... δε μπορεί και προτείνω καφέ ή ποτό. Εκεί τα χαλάμε. Αν δε θες, τι με απασχολείς; Υπάρχει περίπτωση να στείλω σε γυναίκα που έχω να τη δω 5 χρόνια και να μη θεωρήσει ότι ενδιαφέρομαι; Μάλλον υπάρχει περίπτωση να μην ενδιαφέρομαι και στέλνω; Ε αυτές δε ξέρω τι κάνουν. Πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου, γείωση και γειά σας.
Γίνεται συχνα αυτό.
Για τις γυναίκες είναι επιβεβαίωση και τόνωση του εγωισμού τους.
Να νιώσουν ότι περνάει ακόμα η μπογιά τους και κάποιος τους δίνει προσοχή.
Ακόμα και περιέργεια ή ενδιαφετον με καλές προθεσεις, αλλά όχι για επανασύνδεση. Μπορεί να βαριουνται εκείνη την περίοδο ξερωγω
Άντρας δυσκολα μπαίνει στη διαδικασία μετά από 5 χρόνια αν δεν υπάρχει προοπτική για σεξ.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ποσο καιρο μιλούσατε σε chat κτλ και τελικά δεν συναντηθηκατε
- Dwarven Blacksmith
AlienWay έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:11 Είχα ανεβεί όταν ήμουν νεαρός στο "σφυρί" του λούνα παρκ, για πρώτη φορά, μαζί με έναν φίλο.
Γαμάτο
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω πάθει κανα αξιόλογο καζο μάλλον.
Έχω δύο κριντζ περιστατικά με αντίθετο φύλο όμως, αν ενδιαφέρεστε.
Το πρώτο, τέλος ραντεβού, είχαμε φιληθεί, της λέω θες να έρθεις σπίτι μου για ταινία την επόμενη φορά; Μου λέει ναι αμέ. Και λέω εγώ "αλήθεια;;!". Τελικά ή δεν ήταν αλήθεια, ή έγινε ψέμα την ώρα που το ξεστόμισα, λολ.
Δεύτερη φορά, τέλος ραντεβού, είχε πάει καλά, τη φιλάω κατά την αποχώρηση, βρήκαν κάτι δόντια εκεί δεν θυμάμαι αλλά ήταν περίεργο. Με το που τελειώνει το φιλί, λέω "πολύ κακό!". Ήταν εσωτερικός μονόλογος που εξωτερικεύθηκε γιατί προσπαθούσα να είμαι χαλαρός. Γελάει και λέει "τι;". Ευτυχώς συνειδητοποιώ αμέσως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το εξηγήσω σωστά και σε μια στιγμή επιφοίτησης την ξαναφιλάω, το οποίο πήγε καλύτερα. Απ'ότι φαίνεται το σωσα γιατί υπήρξε συνέχεια.
Έχω δύο κριντζ περιστατικά με αντίθετο φύλο όμως, αν ενδιαφέρεστε.
Το πρώτο, τέλος ραντεβού, είχαμε φιληθεί, της λέω θες να έρθεις σπίτι μου για ταινία την επόμενη φορά; Μου λέει ναι αμέ. Και λέω εγώ "αλήθεια;;!". Τελικά ή δεν ήταν αλήθεια, ή έγινε ψέμα την ώρα που το ξεστόμισα, λολ.
Δεύτερη φορά, τέλος ραντεβού, είχε πάει καλά, τη φιλάω κατά την αποχώρηση, βρήκαν κάτι δόντια εκεί δεν θυμάμαι αλλά ήταν περίεργο. Με το που τελειώνει το φιλί, λέω "πολύ κακό!". Ήταν εσωτερικός μονόλογος που εξωτερικεύθηκε γιατί προσπαθούσα να είμαι χαλαρός. Γελάει και λέει "τι;". Ευτυχώς συνειδητοποιώ αμέσως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το εξηγήσω σωστά και σε μια στιγμή επιφοίτησης την ξαναφιλάω, το οποίο πήγε καλύτερα. Απ'ότι φαίνεται το σωσα γιατί υπήρξε συνέχεια.
... αλλά τουλάχιστον ,ως κύριος, πλήρωνα αξιοπρεπώς τον λογαριασμό.
Θυμήθηκα τώρα ιστορία που μου έλεγε μια φίλη μου.. Είχε γνωρίσει ένα παλικάρι και βγήκαν πρώτη φορά σε εστιατόριο..
Αφού πέρασαν καλά και ζήτησαν λογαριασμό, αυτός της άπλωσε το χέρι.. Τί ρομαντικός σκέφτηκε, και του το έπιασε αυτή.. Τί κάνεις; της λέει τραβώντας το. Είκοσι ευρώ θέλω, μισά - μισά
Netflix and chills!!! που λένε οι αμερικάνοι για να ρίχνουν γκομενάκια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:20
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι μαλακαςJapetus έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:22... αλλά τουλάχιστον ,ως κύριος, πλήρωνα αξιοπρεπώς τον λογαριασμό.
Θυμήθηκα τώρα ιστορία που μου έλεγε μια φίλη μου.. Είχε γνωρίσει ένα παλικάρι και βγήκαν πρώτη φορά σε εστιατόριο..
Αφού πέρασαν καλά και ζήτησαν λογαριασμό, αυτός της άπλωσε το χέρι.. Τί ρομαντικός σκέφτηκε, και του το έπιασε αυτή.. Τί κάνεις; της λέει τραβώντας το. Είκοσι ευρώ θέλω, μισά - μισά![]()
Όχι ρε φίλεJapetus έγραψε: 09 Αύγ 2021, 16:22... αλλά τουλάχιστον ,ως κύριος, πλήρωνα αξιοπρεπώς τον λογαριασμό.
Αφού πέρασαν καλά και ζήτησαν λογαριασμό, αυτός της άπλωσε το χέρι.. Τί ρομαντικός σκέφτηκε, και του το έπιασε αυτή.. Τί κάνεις; της λέει τραβώντας το. Είκοσι ευρώ θέλω, μισά - μισά![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση