Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε πρόβλημα αν υπέθετα το φύλο.hellegennes έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:27Πρώτα απ' όλα, πώς τολμάς να υποθέτεις το φύλο της; Σκέφτηκες μήπως σε σιχτίρισε γι' αυτό; Μια καλή προσέγγιση θα ήταν αυτή:AlienWay έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:23Προσπαθώ να μη χρησιμοποιώ τολμηρά επίθετα για να μη θεωρηθεί cat calling. Αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό βέβαια έγινε πριν 23 χρόνια, επομένως το διάλογο τον μετέφερα στο περίπου. Δεν θυμάμαι αν την είχα πει "κούκλα", "όμορφη", ή "μωρό".
-Γιατί κάθεσαι μοναχούλι και στεναχωριέσαι, βρε συ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Για αρχή, διάβασε το προηγούμενο μήνυμα.Feindflug έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:29 Τύπε, θέλω να την πέσω σε μια τύπισσα τώρα τελευταία, πολύ φάση.
Να την πω τίποτα δεσποσύνη ή το 'χεις διαβάσει σε κανέναν Σαίξπηρ, ξέρω 'γω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πω πω ξερνάω.AlienWay έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:23Προσπαθώ να μη χρησιμοποιώ τολμηρά επίθετα για να μη θεωρηθεί cat calling. Αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό βέβαια έγινε πριν 23 χρόνια, επομένως το διάλογο τον μετέφερα στο περίπου. Δεν θυμάμαι αν την είχα πει "κούκλα", "όμορφη", ή "μωρό".hellegennes έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:19Κούκλα; Σε κόμικς του Ντόναλντ Ντακ πρωταγωνιστούσες;AlienWay έγραψε: 09 Αύγ 2021, 13:34 Μια άλλη κάζα που έπαθα από το αντίθετο φύλο, ήταν όταν έκανα αβέρτα καμάκι στις διακοπές και συνέλεγα χυλόπιτες (ωστόσο μία στις 10 περιπτώσεις πετύχαινα τον στόχο). Να πω σε αυτό το σημείο ότι προσωπικά οι χυλόπιτες δεν με ενοχλούν καθόλου στο καμάκι και ίσα-ίσα μου αρέσει να τις αφηγούμαι.
Βρισκόμουν λοιπόν μέσα σε ένα κλαμπ με την παρέα, όπου τα τζάμια έβλεπαν στην αυλή, αλλά από την αυλή δεν μπορούσε κανείς να δει μέσα (ήταν φιμέ). Σε κάποια φάση λοιπόν, βλέπω μια ωραία Ελληνίδα να κάθεται έξω σε ένα πεζούλι, στεναχωρημένη. Σκέφτηκα να αξιοποιήσω την ευκαιρία. Βγήκα λοιπόν έξω, την πλησίασα και παίχτηκε ο εξής διάλογος:
- Γιατί κάθεσαι μόνη σου και στεναχωρημένη, κούκλα;
- Λογαριασμό θα σου δώσω;
- Είπα να νιαστώ γιατί σε είδα από μέσα.
- Αντε και γαμήσου.
Εβαλα τα γέλια, έφυγα και επέστρεψα στην παρέα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Άλλος τύπος κάζου είναι αυτό που ανέφερε ο νηματοθέτης. Μία Αρμένισα που της είχα πει ότι μου άρεσε και αυτή κάποτε έκοβε φλέβα μου λέει ότι έρχεται με τη τάδε πτήση αλλά δεν ήρθε ποτέ με ηλίθια δικαιολογία. Έγινε 2 φορές η δουλειά αυτή.
Άλλες πάλι με θυμούνται δε ξέρω εγώ μετά από πόσα χρόνια και μου στέλνουν μηνύματα. Ξέρω ότι δε θα γίνει η δουλειά αλλά τέλος πάντων με το μπουρου μπούρου λέω... δε μπορεί και προτείνω καφέ ή ποτό. Εκεί τα χαλάμε. Αν δε θες, τι με απασχολείς; Υπάρχει περίπτωση να στείλω σε γυναίκα που έχω να τη δω 5 χρόνια και να μη θεωρήσει ότι ενδιαφέρομαι; Μάλλον υπάρχει περίπτωση να μην ενδιαφέρομαι και στέλνω; Ε αυτές δε ξέρω τι κάνουν. Πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου, γείωση και γειά σας.
Άλλες πάλι με θυμούνται δε ξέρω εγώ μετά από πόσα χρόνια και μου στέλνουν μηνύματα. Ξέρω ότι δε θα γίνει η δουλειά αλλά τέλος πάντων με το μπουρου μπούρου λέω... δε μπορεί και προτείνω καφέ ή ποτό. Εκεί τα χαλάμε. Αν δε θες, τι με απασχολείς; Υπάρχει περίπτωση να στείλω σε γυναίκα που έχω να τη δω 5 χρόνια και να μη θεωρήσει ότι ενδιαφέρομαι; Μάλλον υπάρχει περίπτωση να μην ενδιαφέρομαι και στέλνω; Ε αυτές δε ξέρω τι κάνουν. Πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου, γείωση και γειά σας.
- Cecily Anne
Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:25Τώρα μπαίνεις στα βαριά. Είχε και δουλειά και κοινωνικό κύκλο και της άρεσε. Βέβαια σε όλα αυτά μπαίνουν αστερίσκοι που δεν μπορούν να αναλυθούν εδώ. Για να καταλάβεις με τη μάνα της μπορεί να μιλούσε 6-8 ώρες την ημέρα. Δούλευε από το σπίτι λόγω πανδημίας και ήμασταν σε ζωντανή σύνδεση. Πηγαίναμε σε κορυφές βουνών, βιντεοκλήση. Βολευόμουν και εγώ βέβαια γιατί δε με σκότιζε αλλά συνειδητοποιώ πως ήταν αρρωστημένο και πως κάπως έπρεπε να το είχα κόψει.Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:00 Έχω άλλη μία απορία. Είχε προσαρμοστεί στην Ελλάδα; Δουλειά, κοινωνικό κύκλο κλπ.; Έδειχνε να μην της αρέσει; Ή είναι η ανάγκη τέτοια ώστε να είναι με τους γονείς της;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα έτσι πάει. Την μια κερνάς εσύ, την άλλη η άλλη κ.ο.κ απλά και νορμάλ καταστάσεις.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:27Εγώ το εκτιμώ όταν βλέπω αληθινή πρόθεση. Αν πάμε σε εστιατόριο 2-3 φορές και κεράσω περιμένω να με κεράσεις 1 φραπέ σε μία καφετέρια.Naida έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:23Βρε συμφωνώ σου λέω και εγώ της λογικής να πληρώσω τον καφέ μου είμαι. Και όχι μόνο. Θα τον κεράσω κιόλας αφού τον προσκαλώ. Αν είναι δυνατόν να στεκόμαστε σε τέτοια χαζά. Οι άντρες κάνουν λες και τους πατάς τον καλό άμα πεις να πληρώσεις. Προσβάλλονται.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:19
Εμένα δε μου πάει να μη πληρώσω. Αισθάνομαι άσχημα. Απλά δε γίνεται όταν συμφέρει να είναι δυναμικές και ανεξάρτητες και όταν έρχεται ο λογαριασμός να γίνονται γατάκια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό που μπόλνταρες θεωρείται cat calling σήμερα. Εννοείται ότι σήμερα δεν το χρησιμοποιώ ως προσφώνηση (εκτός κι αν το λέω στο αίσθημα).Naida έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:31Πω πω ξερνάω.AlienWay έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:23Προσπαθώ να μη χρησιμοποιώ τολμηρά επίθετα για να μη θεωρηθεί cat calling. Αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό βέβαια έγινε πριν 23 χρόνια, επομένως το διάλογο τον μετέφερα στο περίπου. Δεν θυμάμαι αν την είχα πει "κούκλα", "όμορφη", ή "μωρό".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
ποσο καιρο μιλήσες με την Αρμένισα;Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:34 Άλλος τύπος κάζου είναι αυτό που ανέφερε ο νηματοθέτης. Μία Αρμένισα που της είχα πει ότι μου άρεσε και αυτή κάποτε έκοβε φλέβα μου λέει ότι έρχεται με τη τάδε πτήση αλλά δεν ήρθε ποτέ με ηλίθια δικαιολογία. Έγινε 2 φορές η δουλειά αυτή.
- Belisarius
Φοβάμαι μην ρίξω δικές μου ευθύνες σε αυτή και είμαι επιφυλακτικός αλλά μάλλον ήταν παθολογική κατάσταση.
Τέλος πάντων καλά περάσαμε. Δεν τσακωθήκαμε. Παιδιά, από τη μία δυστυχώς από την άλλη ευτυχώς, δε κάναμε. Πάμε παραπέρα. Καλά να είναι.
- Belisarius
Τι εννοείς; Πόσο καιρό την ήξερα; Πόσο είχαμε να μιλήσουμε;
- Cecily Anne
Ε μή σου πω ευτυχώς. Θα το'βλεπες κάθε καλοκαίρι στις διακοπές τους.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:41![]()
Φοβάμαι μην ρίξω δικές μου ευθύνες σε αυτή και είμαι επιφυλακτικός αλλά μάλλον ήταν παθολογική κατάσταση.
Τέλος πάντων καλά περάσαμε. Δεν τσακωθήκαμε. Παιδιά, από τη μία δυστυχώς από την άλλη ευτυχώς, δε κάναμε. Πάμε παραπέρα. Καλά να είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Belisarius
Και ούτε μη σου πω. Μπορεί να μη μάθαινα καν ότι είχα παιδί.Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:43 Ε μή σου πω ευτυχώς. Θα το'βλεπες κάθε καλοκαίρι στις διακοπές τους.
Να σου δώσω το τηλέφωνο της αδελφής μου να μιλάτε για να δεις;Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:36Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:25 Τώρα μπαίνεις στα βαριά. Είχε και δουλειά και κοινωνικό κύκλο και της άρεσε. Βέβαια σε όλα αυτά μπαίνουν αστερίσκοι που δεν μπορούν να αναλυθούν εδώ. Για να καταλάβεις με τη μάνα της μπορεί να μιλούσε 6-8 ώρες την ημέρα. Δούλευε από το σπίτι λόγω πανδημίας και ήμασταν σε ζωντανή σύνδεση. Πηγαίναμε σε κορυφές βουνών, βιντεοκλήση. Βολευόμουν και εγώ βέβαια γιατί δε με σκότιζε αλλά συνειδητοποιώ πως ήταν αρρωστημένο και πως κάπως έπρεπε να το είχα κόψει.τι στο διάτανο είχε μείνει να πει 8 ώρες τη μέρα;
Πρωτοδιορισμένη εγώ, τελειόφοιτη εκείνη, ήρθε να μείνει μαζί μου και ο πρώτος λογαριασμός τηλεφώνου ήταν το 1/3 του μισθού μου! Μισθού Δημοσίου!
Δεν υπήρξε δεύτερος.
Της είπα πως αν ξαναγίνει, θα έρθει και δεν θα βρει τα πράγματα της. Θα τα έχω στείλει στους γονείς μας.
Και τώρα που μένει σε δικό της σπίτι, παίρνω και μιλάει με τις ώρες. Πώς αντέχει ο άλλος, δεν ξέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 09 Αύγ 2021, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- πάντα όριος
μια απο δαυτες,σε τρυφερή ηλικία,όταν ήμουν αετόπουλο που ροβόλαγε τις στράτες και η γειτονιά με καμάρωνε
με τύλιξε και τη στεφανώθηκα
ανάθεμα την ώρα
κατάρα τη στιγμή
μαντρώσανε οι κάριες το γελαστό παιδί
ανάθεμα την ώρα
κατάρα τη στιγμή
πάντα όρθιος
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
Καλόπάντα όριος έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:51 μια απο δαυτες,σε τρυφερή ηλικία,όταν ήμουν αετόπουλο που ροβόλαγε τις στράτες και η γειτονιά με καμάρωνε
ανάθεμα την ώρα
κατάρα τη στιγμή
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση