Γιατί; Δεν είναι καλό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: ΠΧΟΡΟΥΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άκου ερώτηση.
Η σέσιλι.
Δεν έμεινε και καμιά άλλη πρώτον και δεύτερον έχουν κοινή αγάπη για την Ιταλία και άλλα πολλά κοινά που βαριέμαι να γράψω τώρα.
Ρε shrike επί την ευκαιρία, θέλω πολύ καιρό να σε ρωτήσω ... ποιος παλιός είσαι;
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- MiGiSukhoI
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και πως θα γίνει η φάση με το drone;
εδιτ
τι θέλω και γκουγκλαρω ρε
rule 34

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ωχ.. παπάδες βλέπω! Κάτσε βρε να το χωνέψουμε πρώτα..!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ε πώς;
Είστε κοντά ηλικιακά, μια αγριάδα την έχετε και οι δύο, ασχολείστε με fitness θέματα, είστε των θετικών επιστημών, μια αρχοντιά την βγάζετε και έχω την εντύπωση χωρίς να σας έχω δει ότι ταιριάζετε και εμφανισιακά.
- Cecily Anne
Τελείωσαν τα κορίτσια.
Τώρα ξεκινάνε τα ομόφυλα ζευγάρια.
- Cecily Anne
Κάτσε καλέ, έχουμε Ίφιδα και Ger ακόμα.
Θέλω απλά να επισημάνω ότι ο 42 αποχώρησε την ίδια περίοδο με τη νύχτα.
Δεν υπονοώ κάτι απλά λέω.
- MiGiSukhoI
δηλαδη ο 42 αποχωρησε νυχτα,αυτο μας λες Βυρνα;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εγώ δεν λέω τίποτα.
Το μόνο που λέω είναι ότι αποχώρησε ταυτόχρονα με την νύχτα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
- Cecily Anne
O Otto Weininger είναι ένα τσακ πιο ωραίος από μένα και 2 τσακ πιο καλό παιδί, αλλά εγώ είμαι 10 τσακ πιο έξυπνη.. Oπότε.... Με ρίχνεις.bizeli έγραψε: 22 Αύγ 2018, 16:47Ε πώς;
Είστε κοντά ηλικιακά, μια αγριάδα την έχετε και οι δύο, ασχολείστε με fitness θέματα, είστε των θετικών επιστημών, μια αρχοντιά την βγάζετε και έχω την εντύπωση χωρίς να σας έχω δει ότι ταιριάζετε και εμφανισιακά.