Μα ποια υπηρεσία; Ένας πυροσβέστης ήταν εκεί μία μάνικα πολλοί πολίτες και ένας δήμαρχος με ντουντούκα που φώναζε νερό, δεν έχουμε νερό. Και μετά είπαν ότι πάνε τα βυτία να γεμίσουμε. Μπουλουκοειδείς, αυτοσχέδιες καταστάσεις, θα δώσουν και press conference;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Αύγ 2021, 02:09 Εγώ δεν έχω καταλάβει* γιατί οι ρεπόρτερς δεν επιχειρούν οι ίδιοι να επικοινωνήσουν με την πυροσβεστική υπηρεσία αλλά ρωτάνε τους κατοίκους του κάθε χωριού, τι τους είπε η πυροσβεστική.
*Λέμε τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κάπου διάβασα οτι είναι στη Γαύδο αυτό. Μπράβο στους γυμνοχίπηδες, άξιοι συνεχιστές των ιδεολογικών τους προγόνων που υποδέχτηκαν εκείνο το ελικόπτερο, πριν κατι χρόνια.Lugozzi έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:22 https://twitter.com/xgramario/status/14 ... 68358?s=20
Αυτό το πράγμα είναι η αριστερά, αυτό ακριβώς.
- vantono
Εκανα κι εγώ για περίπου καμιά ώρα. Και έργο επετέλεσα και με παλιους γνωστους βρήκα την ευκαιρία να τα πούμε. Εχει γούστο να με άλλαξαν μπούμπυς με φλούφη και να μην τους πήρα χαμπάρι στη φρουρά.
- nik_killthemall
Οι κρουνοί στη Μαραθώνος δεν λειτουργούσαν ούτε στη φωτιά στο Μάτι. Κομπλέ, υπάρχουν μερικές αναλλοίωτες αξίες στη χώρα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Γαληνός έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:25Για να μην παρεξηγηθω,Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:09Από περιέργεια, τον δικό σας τον έχει ρωτήσει κανείς, αν θέλει να αναλάβει; Την έχω ειλικρινή απορία. Δεν τον βλέπω και πολύ ορεξάτο.Γαληνός έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:34
Μα έτσι κυβερνουν...
Με στημένα διαγγελματα
Και υμνούς από τα ΜΜΕ
Μόνο αυτό αρκεί για να φυγουν άμεσα
Δεν ψήφισα Τσίπρατις δυο τελευταίες φορές. (Εχω ψηφίσει πολλους μέχρι πριν το κέντρο. αριστερά/κεντροαριστερά)
Μετά το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ και την τοτε όλη γελοιότητα, τον εβριζα![]()
Επομένως, δεν ξερω
Τα εχω παρει πολυ άσχημα με την κυβέρνηση.
Από περσι, που χαντακωσε τον κλάδο που μόλις ξεκίνησα να ασχολουμαι, κλείνοντας το μάτι στα "μεγάλα συμφέροντα".
Με την πανδημια, άστο καλυτερα.
Αλλά χειρότερο κακό από τον Μητσοτάκη, ο οποίος αργά ή γρήγορα θα φυγει (κάποια στιγμή)
Θεωρώ
Την ελεγχόμενη δικαιοσυνη
Τα άθλια ΜΜΕ
Τους " 5 νταβατζήδες" που πλεον λειτουργουν ως ενιαίο μπλοκ (δεν υπάρχει μπλε ή πρασινη πτερυγα όπως πολυ παλιοτερα) και οι οποίοι πραγματικά ελέγχουν τα παντα
Το κομματικό κράτος
Ζητήματα δημοκρατίας δλδη.
Τα παραπανω δυστυχώς, δεν διορθώνονται με μια αλλαγή κυβέρνησης. Ουτε υπάρχει μαγικό ραβδί.
Είμαι πολυ απαισιόδοξος...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ νομίζω ότι θέλουν να αποφύγουν τη συνομιλία με τον υπεύθυνο, για να διατηρήσουν τις ισορροπίες.Κόκκορας έγραψε: 09 Αύγ 2021, 02:12 φυσιολογικά η δουλειά τους θα τελείωνε σε 1 λεπτό,όσο θα κρατούσε και η απάντηση κάποιου υπευθύνου με την αντίστοιχη μετάδοσή της,πως να γεμίσουν όμως τόσες ώρες;
αυτήν πάντως την κατάσταση την τροφοδοτούν και οι τηλεθεατές που την επιλέγουν
Με το συγκεκριμένο σύστημα, δείχνουν το πόσο νοιάζονται για τους κατοίκους αλλά συγχρόνως κρατάνε και την προσήκουσα απόσταση από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Στην τελική, το ίδιο ακριβώς θα μπορούσαν να κάνουν και οι παρουσιαστές, που έχουν τον συντονισμό της όλης φάσης. Να άφηναν στους ρεπόρτερς τον διάλογο με τους κατοίκους και να επιχειρούσαν οι ίδιοι ερωτήσεις στους αρμόδιους για τα πως και γιατί στην κάθε περίπτωση.
Αλλά προτιμούν να διατηρούν σε ελεγχόμενη κατάσταση τις "μικρές φωτιές" παρά να έρθουν αντιμέτωποι με το κύριο μέτωπο της φωτιάς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Ρε μαλάκες πού διάολο έχει αρπάξει πάλι εντός Αττικής και δεν μας το λένε? Αυτή τη στιγμή βρωμοκοπάει έξω. Εκλεισα παράθυρα γιατί μπήκε η μυρωδια και στο σπιτι. Δεν μπορεί αυτη η μπόχα να έρχεται από Πευκιά και Γορτυνίες.
Αυτό το πράγμα είναι ο κόκκινος έντεχνος κώλος της αριστεράς.Lugozzi έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:22 https://twitter.com/xgramario/status/14 ... 68358?s=20
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να τους πεις μπράβο από μένα, προφανώς είναι αρκετά νέα τα παιδιά, μπράβο τους.vantono έγραψε: 09 Αύγ 2021, 02:06Ισχύει. Επιβεβαιώνω επειδη περασα και είδα με τα μάτια μου. Και οι περισσότεροι ειναι και κνίτες και τους ξέρω (αλλά πάνε ακομμάτιστα, ως πολίτες).Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:59Και στον Παρκο Τριτση τα ιδια και τελικα περιπολουν πολιτες.Otto Weininger έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:28
Εμ, όχι.
Σχεδόν 700 εστίες σε 72 ώρες, σε σύνολο 55 μετώπων.
Με τύπους να προσπαθούν να βάλουν φωτιές ακόμα και σε πάρκα, και να συλλαμβάνονται.
Με τύπους να παίρνουν σε ένα βράδυ 50 φορές την πυροσβεστική και να κάνουν φάρσες.
Μπούμπυ και φλούφη ελάτε, σας δίνω υλικό.
.
.
Αυτό είναι φωτοσοπιά, ας αρχίσουμε από αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Αύγ 2021, 02:29Αυτό το πράγμα είναι ο κόκκινος έντεχνος κώλος της αριστεράς.Lugozzi έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:22 https://twitter.com/xgramario/status/14 ... 68358?s=20
.
.
Εσυ τι δουλεια ειχες στα μερη μου;vantono έγραψε: 09 Αύγ 2021, 02:18Εκανα κι εγώ για περίπου καμιά ώρα. Και έργο επετέλεσα και με παλιους γνωστους βρήκα την ευκαιρία να τα πούμε. Εχει γούστο να με άλλαξαν μπούμπυς με φλούφη και να μην τους πήρα χαμπάρι στη φρουρά.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- nik_killthemall
Η κατάσταση τώραvantono έγραψε: 09 Αύγ 2021, 02:28 Ρε μαλάκες πού διάολο έχει αρπάξει πάλι εντός Αττικής και δεν μας το λένε? Αυτή τη στιγμή βρωμοκοπάει έξω. Εκλεισα παράθυρα γιατί μπήκε η μυρωδια και στο σπιτι. Δεν μπορεί αυτη η μπόχα να έρχεται από Πευκιά και Γορτυνίες.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Πόσο ακριβές είναι αυτό, δείχνει και μέσα στην Λίμνη Μαραθώνος φωτιά.nik_killthemall έγραψε: 09 Αύγ 2021, 02:36Η κατάσταση τώραvantono έγραψε: 09 Αύγ 2021, 02:28 Ρε μαλάκες πού διάολο έχει αρπάξει πάλι εντός Αττικής και δεν μας το λένε? Αυτή τη στιγμή βρωμοκοπάει έξω. Εκλεισα παράθυρα γιατί μπήκε η μυρωδια και στο σπιτι. Δεν μπορεί αυτη η μπόχα να έρχεται από Πευκιά και Γορτυνίες.
Untitled.jpg
Την πάτησες, κάποιος καπνίζει στη ζούλα.vantono έγραψε: 09 Αύγ 2021, 02:28 Ρε μαλάκες πού διάολο έχει αρπάξει πάλι εντός Αττικής και δεν μας το λένε? Αυτή τη στιγμή βρωμοκοπάει έξω. Εκλεισα παράθυρα γιατί μπήκε η μυρωδια και στο σπιτι. Δεν μπορεί αυτη η μπόχα να έρχεται από Πευκιά και Γορτυνίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 21566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις