Το ελικόπτερο λέει 500 λίτρα, είναι λίγα δεν ξέρω; Η μπανιέρα μου πρέπει να γεμίζει με καμμιά εικοσαριάGherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:23Αυτά δεν κουβαλάνε πολύ νερό λένε. Κάνω λάθος;sharp έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:21Μήπως κάτι ξέρουν και τελικά είναι μύθος;Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:08 https://www.kathimerini.gr/world/561460 ... pyrkagies/
Το ήξερα πως η Γερμανία δεν έχει στείλει βοήθεια ακόμη. Αυτό που δεν ήξερα είναι πως δεν έχει πυροσβεστικά αεροσκάφη. Δλδ ρε πστη μου, η Γερμανία δεν έχει δάση ή δεν καίγονται οι δασικές της εκτάσεις;
Wtf?![]()
Πάντως χρησιμοποιούν ελικόπτερα (δηλ. ένα της αστυνομίας). Εδώ έχει και τιμές ανά ώρα
https://www.dlfr.de/
Και εδώ για αεροπλάνα αν νοικιάσεις
https://www.dlfr.de/kosten
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
Re: Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πείτε το. Δεν έχω κάνει καλοκαίρι εκεί πάνω. Μέχρι Γκσνταντ φτάνω. Πρώτη μέρα που πήγαμε βροχή και κρύο. Πτώση θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς. Το δαγκώσαμε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:25Στην Γερμανία όλο το καλοκαίρι βρέχει, για τι πυρκαγιες τσαμπουνάς;Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:22Εμείς γιατί να έχουμε την καταδίκη μου μέσα;Zelda έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:19
Ούτε οι γύρω χώρες οπως Αυστρία, Σλοβενία, Ουγγαρια και το 90% της Γαλλίας εχουν πρόβλημα με δασικές πυρκαγιές.
Γιατί να έχει η Γερμανια;
Δεν επιδίδονται κάποιοι στο χόμπι του εμπρησμού κάθε καλοκαίρι σ' εκείνα τα μέρη του κόσμου; Γιατί; Έλα να μοιράσουμε λίγο πολιτισμό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μα είμαι σίγουρος ότι δεν το πιστεύεις, το επόμενο βήμα είναι να με θεωρήσεις τεράστιο μαλάκα και κορόιδο, αλλά όπως είπα όμως, και τι να λέει;Cavaliere έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:25Δεν το πιστεύω.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:01Αυτό ισχύει, όχι ότι δεν είχα μπάρμπα περ σε, πρόσβαση πάντα υπήρχε, εξάλλου η οικογένειά μου είναι τεράστια, ποτέ όμως δεν εκμεταλλεύτηκα το παραμικρό - απειροελάχιστο. Για τους περισσότερους από εσάς, φαντάζομαι, αυτό πρέπει να είναι αδιανόητον και εγώ προσωπικά ένας τεράστιος μαλάκας αλλά και τι να λέει.
Βασικά είναι ακόμη χειρότερα αν αρχίσεις και καταλαβαίνεις τι καπνό φουμάρω και σου απαριθμούσα κάνα δύο σκηνικά αλλά καταλαβαίνω ότι σου είναι αδιανόητο και ότι δεν το πιστεύεις.
Γνωρίζω πάρα πάρα πάρα πολύ καλά πως σκέπτεστε οι περισσότεροι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχει ομως και 15 000 ποτάμια που το μικρότερο κατεβάζει όσο νερό κατεβάζει ο Αξιός. Αν πας σε γερμανικό δάσος κολλάνε τα ρούχα επάνω σου από την υγρασία.Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:08 https://www.kathimerini.gr/world/561460 ... pyrkagies/
Το ήξερα πως η Γερμανία δεν έχει στείλει βοήθεια ακόμη. Αυτό που δεν ήξερα είναι πως δεν έχει πυροσβεστικά αεροσκάφη. Δλδ ρε πστη μου, η Γερμανία δεν έχει δάση ή δεν καίγονται οι δασικές της εκτάσεις;
Wtf?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τσέκαρε τι φορτίο παίρνουν τα Μπέριεφ λίγο έτσι για πλάκα και σύγκρινε.sharp έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:28Το ελικόπτερο λέει 500 λίτρα, είναι λίγα δεν ξέρω; Η μπανιέρα μου πρέπει να γεμίζει με καμμιά εικοσαριάGherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:23Αυτά δεν κουβαλάνε πολύ νερό λένε. Κάνω λάθος;sharp έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:21
Μήπως κάτι ξέρουν και τελικά είναι μύθος;![]()
Πάντως χρησιμοποιούν ελικόπτερα (δηλ. ένα της αστυνομίας). Εδώ έχει και τιμές ανά ώρα
https://www.dlfr.de/
Και εδώ για αεροπλάνα αν νοικιάσεις
https://www.dlfr.de/kosten![]()
.
.
Αύγουστος τέτοιες μέρες στο φεστιβάλ της Mera Luna (Ανόβερο) να βρέχει καταρράκτες και εμείς με τις γαλότσες γιατί το νερό σκέπαζε τον αστράγαλο.Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:29Πείτε το. Δεν έχω κάνει καλοκαίρι εκεί πάνω. Μέχρι Γκσνταντ φτάνω. Πρώτη μέρα που πήγαμε βροχή και κρύο. Πτώση θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς. Το δαγκώσαμε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:25Στην Γερμανία όλο το καλοκαίρι βρέχει, για τι πυρκαγιες τσαμπουνάς;Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:22
Εμείς γιατί να έχουμε την καταδίκη μου μέσα;
Δεν επιδίδονται κάποιοι στο χόμπι του εμπρησμού κάθε καλοκαίρι σ' εκείνα τα μέρη του κόσμου; Γιατί; Έλα να μοιράσουμε λίγο πολιτισμό.
Τα λέσια που κοιμήθηκαν στο camping, ξύπνησαν με τα μαλλιά λασπωμένα και έβγαζαν τα στρωματάκια τους έξω να τα πλύνουν με το λάστιχο, οι Έλληνες σε τετράστερο με SPA.
Ζωάραααααα! (Πριν την κρίση).
Πάνε να βάλεις φωτιά εκεί.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ νομοτελειακά, εμείς θα καιγόμαστε κάθε καλοκαίρι μέχρι που να μην μείνει ούτε κλαδάκι.Otto Weininger έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:27Αυτό. Είναι σαν να ρωτάμε γιατί δεν καίγεται πχ η Τεργέστη στην Ιταλία, με τόσο καταπράσινο βουνό κολλητά στην πόλη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:25Στην Γερμανία όλο το καλοκαίρι βρέχει, για τι πυρκαγιες τσαμπουνάς;Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:22
Εμείς γιατί να έχουμε την καταδίκη μου μέσα;
Ε αφού βρέχει τις μισές μέρες του χρόνου![]()
Ουφ, τώρα το κατάλαβα.
Ποιον θα σταυρώσουν για την επιχειρησιακή αποτυχία στη διαχείριση των πυρκαγιών;
Χαρδαλιά;
Χαρδαλιά;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Να, να μόλις βγήκε επιτέλους ένα αεράκι και δροσιστήκαμε.
Να 'σαι καλά ρε κορίτσι.
.
.
Αν πάρουμε παράδειγμα από το παρελθόν μάλλον θα φορέσουν παράσημα και στον Χάρντι και στον Αρχηγό του Ματιού.Beria έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:39 Ποιον θα σταυρώσουν για την επιχειρησιακή αποτυχία στη διαχείριση των πυρκαγιών;
Χαρδαλιά;
Που την είδες την αποτυχία; άκουσες να μιλάει κανένας για αποτυχία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 09 Αύγ 2021, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για ποιο λόγο; Δεν διάβαζε σωστά τα χαρτιά που του έδιναν;Beria έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:39 Ποιον θα σταυρώσουν για την επιχειρησιακή αποτυχία στη διαχείριση των πυρκαγιών;
Χαρδαλιά;
- Otto Weininger
Κανέναν.Beria έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:39 Ποιον θα σταυρώσουν για την επιχειρησιακή αποτυχία στη διαχείριση των πυρκαγιών;
Χαρδαλιά;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μα γι' αυτό ψάχνω να βρω ζακέτα.
.
.
Θα πάρει υπουργείο.. μάλλον.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:41Αν πάρουμε παράδειγμα από το παρελθόν μάλλον θα φορέσουν παράσημα και στον Χάρντι και στον Αρχηγό του Ματιού.Beria έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:39 Ποιον θα σταυρώσουν για την επιχειρησιακή αποτυχία στη διαχείριση των πυρκαγιών;
Χαρδαλιά;
Που την είδες την αποτυχία; άκουσες να μιλάει κανένας για αποτυχία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ