Συγκλονιστικό.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:04 Α και όταν λέω πρόσβαση εννοώ βύσμα, σε όλα τα κόμματα, μέχρι και στο ΚΚΕ.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
Re: Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
https://www.kathimerini.gr/world/561460 ... pyrkagies/
Το ήξερα πως η Γερμανία δεν έχει στείλει βοήθεια ακόμη. Αυτό που δεν ήξερα είναι πως δεν έχει πυροσβεστικά αεροσκάφη. Δλδ ρε πστη μου, η Γερμανία δεν έχει δάση ή δεν καίγονται οι δασικές της εκτάσεις;
Wtf?
Το ήξερα πως η Γερμανία δεν έχει στείλει βοήθεια ακόμη. Αυτό που δεν ήξερα είναι πως δεν έχει πυροσβεστικά αεροσκάφη. Δλδ ρε πστη μου, η Γερμανία δεν έχει δάση ή δεν καίγονται οι δασικές της εκτάσεις;
Wtf?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- I know just what you re sayin
άμα το θέμα τον ενδιαφέρει τον πολιτικό, μια χαρά γίνεται το πράγμα όπως το γουστάρειOtto Weininger έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:08
Φιλαράκι, όταν προσγειωθείς στην πουτανα τη πραγματικότητα, ειδοποίησε μας. Που νομίζεις ότι πολιτική είναι ότι γουστάρει ακριβως ο κάθε μαλακας και όπως ακριβώς τα φαντάζεται.
πχ βλ. σπίτι υπουργού και πυροσβεστικά
που άμα υπήρχε πολιτικός με μπέσα, το λιγότερο που θα τον εδιαφερε θα ήταν το σπίτι του όταν η ζωή του μοιράζεται σε ταξίδια, ξενοδοχεία, πολιτικά γραφεία, ευκολία σε νέο δανεισμό, εγγυημένο κομπόδεμα να χτίσει νέο και
το περισσότερο που θα τον ένοιαζε είναι να αντικρίσει τους γείτονες με καθαρό κούτελο
μαλάκες να πεις τους συνψηφοφόρους σου, σούργελο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος I know just what you re sayin την 09 Αύγ 2021, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα έβαζα στοίχημα ότι δεν έχει ούτε ένα πεύκο, σαν αυτά τα δκα μας εννοώ όχι αμπντάλα.Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:08 https://www.kathimerini.gr/world/561460 ... pyrkagies/
Wtf?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Ακόμα βρε ημιτρελε δεν έμαθες ότι ήταν fake news το θέμα με το σπίτι του υπουργού και τα πυροσβεστικά;I know just what you re sayin έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:12άμα το θέμα τον ενδιαφέρει τον πολιτικό, μια χαρά γίνεται το πράγμα όπως το γουστάρειOtto Weininger έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:08
Φιλαράκι, όταν προσγειωθείς στην πουτανα τη πραγματικότητα, ειδοποίησε μας. Που νομίζεις ότι πολιτική είναι ότι γουστάρει ακριβως ο κάθε μαλακας και όπως ακριβώς τα φαντάζεται.
Ούτε ο Βαξεβάνης δεν το αναφέρει πια.
Ηλίθιοι, θέλετε και κουβέντα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να το ψάξουμε λίγο το θέμα. Όλος ο πλανήτης καίγεται πλην Γερμανίας;;sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:13Θα έβαζα στοίχημα ότι δεν έχει ούτε ένα πεύκο, σαν αυτά τα δκα μας εννοώ όχι αμπντάλα.Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:08 https://www.kathimerini.gr/world/561460 ... pyrkagies/
Wtf?
Ούτε οι γύρω χώρες οπως Αυστρία, Σλοβενία, Ουγγαρια και το 90% της Γαλλίας εχουν πρόβλημα με δασικές πυρκαγιές.Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:17Να το ψάξουμε λίγο το θέμα. Όλος ο πλανήτης καίγεται πλην Γερμανίας;;sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:13Θα έβαζα στοίχημα ότι δεν έχει ούτε ένα πεύκο, σαν αυτά τα δκα μας εννοώ όχι αμπντάλα.Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:08 https://www.kathimerini.gr/world/561460 ... pyrkagies/
Wtf?
Γιατί να έχει η Γερμανια;
- Otto Weininger
ΗΡΩΑCsys3x έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:04 Α και όταν λέω πρόσβαση εννοώ βύσμα, σε όλα τα κόμματα, μέχρι και στο ΚΚΕ.
![]()
Μαν, κι όμως, αυτό το πράμα ακριβώς υπονοεί που λες, ότι έτσι πάει στην πραγματική ζωή (και όντως έτσι πάει), ότι εμείς είμαστε (αυτοί δηλαδή, τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, τα παιδιά των παιδιών τους κοκ) πιο ίσοι από τους υπόλοιπους και όλο αυτό το πράμα που λέμε εμείς (εμείς) κράτος αυτοί το θεωρούν τσιφλίκι τους, έτσι μεγαλώσανε από μικρά, μέσα στη πουστιά, στο γλείψιμο, την αναξιοκρατία και το βόλεμα. Απλά προφανώς νομίζει ότι εγώ έχω γεννηθεί στον πλανήτη Άρη και ήρθε να μου δείξει τι κουβαλάει ο παππούς στα παντελόνια του.I know just what you re sayin έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:12άμα το θέμα τον ενδιαφέρει τον πολιτικό, μια χαρά γίνεται το πράγμα όπως το γουστάρειOtto Weininger έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:08
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μήπως κάτι ξέρουν και τελικά είναι μύθος;Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:08 https://www.kathimerini.gr/world/561460 ... pyrkagies/
Wtf?
Πάντως χρησιμοποιούν ελικόπτερα (δηλ. ένα της αστυνομίας). Εδώ έχει και τιμές ανά ώρα
https://www.dlfr.de/
Και εδώ για αεροπλάνα αν νοικιάσεις
https://www.dlfr.de/kosten
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 09 Αύγ 2021, 01:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμείς γιατί να έχουμε την καταδίκη μου μέσα;Zelda έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:19Ούτε οι γύρω χώρες οπως Αυστρία, Σλοβενία, Ουγγαρια και το 90% της Γαλλίας εχουν πρόβλημα με δασικές πυρκαγιές.Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:17Να το ψάξουμε λίγο το θέμα. Όλος ο πλανήτης καίγεται πλην Γερμανίας;;sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:13
Θα έβαζα στοίχημα ότι δεν έχει ούτε ένα πεύκο, σαν αυτά τα δκα μας εννοώ όχι αμπντάλα.
Δεν επιδίδονται κάποιοι στο χόμπι του εμπρησμού κάθε καλοκαίρι σ' εκείνα τα μέρη του κόσμου; Γιατί; Έλα να μοιράσουμε λίγο πολιτισμό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτά δεν κουβαλάνε πολύ νερό λένε. Κάνω λάθος;sharp έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:21Μήπως κάτι ξέρουν και τελικά είναι μύθος;Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:08 https://www.kathimerini.gr/world/561460 ... pyrkagies/
Wtf?![]()
Πάντως χρησιμοποιούν ελικόπτερα (δηλ. ένα της αστυνομίας). Εδώ έχει και τιμές ανά ώρα
https://www.dlfr.de/
Και εδώ για αεροπλάνα αν νοικιάσεις
https://www.dlfr.de/kosten
Δεν το πιστεύω.sys3x έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:01Αυτό ισχύει, όχι ότι δεν είχα μπάρμπα περ σε, πρόσβαση πάντα υπήρχε, εξάλλου η οικογένειά μου είναι τεράστια, ποτέ όμως δεν εκμεταλλεύτηκα το παραμικρό - απειροελάχιστο. Για τους περισσότερους από εσάς, φαντάζομαι, αυτό πρέπει να είναι αδιανόητον και εγώ προσωπικά ένας τεράστιος μαλάκας αλλά και τι να λέει.Cavaliere έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:53Ή, "δεν είχα μπάρμπα".Otto Weininger έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:21
Η φράση "δεν είμαι κομματόσκυλο" είναι ο φερετζές του "θέλω απλα να λέω ότι μου κατέβει".
Ordem e Progresso.
- Λίνο Βεντούρα
Στην Γερμανία όλο το καλοκαίρι βρέχει, για τι πυρκαγιες τσαμπουνάς;Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:22Εμείς γιατί να έχουμε την καταδίκη μου μέσα;Zelda έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:19Ούτε οι γύρω χώρες οπως Αυστρία, Σλοβενία, Ουγγαρια και το 90% της Γαλλίας εχουν πρόβλημα με δασικές πυρκαγιές.Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:17
Να το ψάξουμε λίγο το θέμα. Όλος ο πλανήτης καίγεται πλην Γερμανίας;;
Δεν επιδίδονται κάποιοι στο χόμπι του εμπρησμού κάθε καλοκαίρι σ' εκείνα τα μέρη του κόσμου; Γιατί; Έλα να μοιράσουμε λίγο πολιτισμό.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Otto Weininger
Αυτό. Είναι σαν να ρωτάμε γιατί δεν καίγεται πχ η Τεργέστη στην Ιταλία, με τόσο καταπράσινο βουνό κολλητά στην πόλη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:25Στην Γερμανία όλο το καλοκαίρι βρέχει, για τι πυρκαγιες τσαμπουνάς;Gherschaagk έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:22Εμείς γιατί να έχουμε την καταδίκη μου μέσα;Zelda έγραψε: 09 Αύγ 2021, 01:19
Ούτε οι γύρω χώρες οπως Αυστρία, Σλοβενία, Ουγγαρια και το 90% της Γαλλίας εχουν πρόβλημα με δασικές πυρκαγιές.
Ε αφού βρέχει τις μισές μέρες του χρόνου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 57 Απαντήσεις