!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Echelon έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:26
Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:43
under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:22

Εγω σε κατηγορησα για αλλα πραγματα και οχι γι αυτα που λες.
Κανενας εδω μεσα δεν θα ηθελε περισσοτερο απο εμενα μια ΝΔ με επιτυχημενη διαχειριση ειδικα σε τετοια κριση. Αλλα αυτο που εγινε/γινεται ειναι πληρη αποτυχια και σιγουρα δεν το λεω με χαρα αλλα με πονο. Για να καταλαβεις στην τελευταια συγκεντρωση του Αβερωφ πριν αναλαβει ο Μητσοτακης ημουν εκει με σημαιακια πιτσιρικι, την επομενη μερα αν θυμαμαι καλα ειχε συγκεντρωση ο Μητσοτακης και επειδη ο πατερας μου δεν με πηρε επειδη φοβοταν επεισοδεια ημουν σκασμενος. Στα 15 μου με την αδερφη μου πηγαμε μονοι μας και γραφτηακαμε στα ΜΑΚΙ χωρις να πουμε τιποτα στον πατερα μου, ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜΤΟ, Νομαρχιακη, εχω ριξει αγωνα για τη ΝΔ απο πορτα-πορτα, αφισοκολλησεις, συγκεντρωσεις απο την Θεσσαλονικη και την Λημνο μεχρι την Πελοποννησο, προεδριο ΟΝΝΕΔ, προεδριο ΔΗΜΤΟ, προεδριο Νομαρχιακης, Συνεδρια κλπ κλπ. Αυτο που εχω αποκομισει τοσα χρονια ειναι ειναι οτι τα μελη/παραγοντες κλπ δεν εβρισκαν ποτε τιποτα λαθος χαιδευοντας αυτια μπας και γινουν αρεστοι στους απο πανω. Αυτο ομως ειναι οτι χειροτερο για το κομμα, διοτι για να υπαρχει καλυτερευση χρειαζεται κριτικη. Εαν δεν τους τριξουμε εμεις τα δοντια ποιος θα το κανει ο Τσιπρας και ο οπαδος του Συριζα; Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.
Κάθεσαι και απολογείσαι στον εμετό;
Ναι ρε μαλάκα Νος, γάμησε το το ανάρχιδο το δίποδο που κάθεσαι και ασχολείσαι στα σοβαρά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:27
Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:25
sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:17

Με αρέσει πολύ πάντως, σώμα, που παρόλο το τεράστιο αντιληπτικό σου πρόβλημα το διασκεδάζεις με ένα :c020:.
:D

Η απάντηση πάντως είναι: με την οργανωμένη πολιτεία που σε άφησε απροστάτευτο, ήτοι τους φυσικούς προϊστάμενους των σωμάτων ασφαλείας, σώμα.
:lol:
:wave:
Μ αυτά και μ αυτά τα αηθη, οι ελεύθεροι χρεοκοπημένοι, εκαμανε νομισανε καριέρα.

Εξάλλου αν είχαν μία κάποια αντιληπτικοτητα, δεν θα έγραφαν ολημερίς και ολυνυχτις εδώ να λεν κουταμαρες, προφανώς
Σώμα μου, σώμα μου πλασμένο από πηλό, κανείς ότι θέλεις το μυαλό.

Αυτά συμβαίνουν όταν μιλάς με ξύπνιους
μακρυά απο κουκυά
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:32
Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:25

Μ αυτά και μ αυτά τα αηθη, οι ελεύθεροι χρεοκοπημένοι, εκαμανε νομισανε καριέρα.

Εξάλλου αν είχαν μία κάποια αντιληπτικοτητα, δεν θα έγραφαν ολημερίς και ολυνυχτις εδώ να λεν κουταμαρες, προφανώς

Τι σημαίνει έξυπνος και κατά προέκταση εξυπνάδα, σώμα;
Πως ορίζεται;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:29
Echelon έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:26
Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:43

Κανενας εδω μεσα δεν θα ηθελε περισσοτερο απο εμενα μια ΝΔ με επιτυχημενη διαχειριση ειδικα σε τετοια κριση. Αλλα αυτο που εγινε/γινεται ειναι πληρη αποτυχια και σιγουρα δεν το λεω με χαρα αλλα με πονο. Για να καταλαβεις στην τελευταια συγκεντρωση του Αβερωφ πριν αναλαβει ο Μητσοτακης ημουν εκει με σημαιακια πιτσιρικι, την επομενη μερα αν θυμαμαι καλα ειχε συγκεντρωση ο Μητσοτακης και επειδη ο πατερας μου δεν με πηρε επειδη φοβοταν επεισοδεια ημουν σκασμενος. Στα 15 μου με την αδερφη μου πηγαμε μονοι μας και γραφτηακαμε στα ΜΑΚΙ χωρις να πουμε τιποτα στον πατερα μου, ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜΤΟ, Νομαρχιακη, εχω ριξει αγωνα για τη ΝΔ απο πορτα-πορτα, αφισοκολλησεις, συγκεντρωσεις απο την Θεσσαλονικη και την Λημνο μεχρι την Πελοποννησο, προεδριο ΟΝΝΕΔ, προεδριο ΔΗΜΤΟ, προεδριο Νομαρχιακης, Συνεδρια κλπ κλπ. Αυτο που εχω αποκομισει τοσα χρονια ειναι ειναι οτι τα μελη/παραγοντες κλπ δεν εβρισκαν ποτε τιποτα λαθος χαιδευοντας αυτια μπας και γινουν αρεστοι στους απο πανω. Αυτο ομως ειναι οτι χειροτερο για το κομμα, διοτι για να υπαρχει καλυτερευση χρειαζεται κριτικη. Εαν δεν τους τριξουμε εμεις τα δοντια ποιος θα το κανει ο Τσιπρας και ο οπαδος του Συριζα; Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.
Κάθεσαι και απολογείσαι στον εμετό;
Ναι ρε μαλάκα Νος, γάμησε το το ανάρχιδο το δίποδο που κάθεσαι και ασχολείσαι στα σοβαρά.
Δεν απολογουμε, εξηγω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:43 Κανενας εδω μεσα δεν θα ηθελε περισσοτερο απο εμενα μια ΝΔ με επιτυχημενη διαχειριση ειδικα σε τετοια κριση. Αλλα αυτο που εγινε/γινεται ειναι πληρη αποτυχια και σιγουρα δεν το λεω με χαρα αλλα με πονο. Για να καταλαβεις στην τελευταια συγκεντρωση του Αβερωφ πριν αναλαβει ο Μητσοτακης ημουν εκει με σημαιακια πιτσιρικι, την επομενη μερα αν θυμαμαι καλα ειχε συγκεντρωση ο Μητσοτακης και επειδη ο πατερας μου δεν με πηρε επειδη φοβοταν επεισοδεια ημουν σκασμενος. Στα 15 μου με την αδερφη μου πηγαμε μονοι μας και γραφτηακαμε στα ΜΑΚΙ χωρις να πουμε τιποτα στον πατερα μου, ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜΤΟ, Νομαρχιακη, εχω ριξει αγωνα για τη ΝΔ απο πορτα-πορτα, αφισοκολλησεις, συγκεντρωσεις απο την Θεσσαλονικη και την Λημνο μεχρι την Πελοποννησο, προεδριο ΟΝΝΕΔ, προεδριο ΔΗΜΤΟ, προεδριο Νομαρχιακης, Συνεδρια κλπ κλπ. Αυτο που εχω αποκομισει τοσα χρονια ειναι ειναι οτι τα μελη/παραγοντες κλπ δεν εβρισκαν ποτε τιποτα λαθος χαιδευοντας αυτια μπας και γινουν αρεστοι στους απο πανω. Αυτο ομως ειναι οτι χειροτερο για το κομμα, διοτι για να υπαρχει καλυτερευση χρειαζεται κριτικη. Εαν δεν τους τριξουμε εμεις τα δοντια ποιος θα το κανει ο Τσιπρας και ο οπαδος του Συριζα; Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.
Και τί κέρδισες;
Κατά την γνώμη μου δεν έκανες καλά που ανακατεύτηκες τόσο πολύ με τα πολιτικά και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία. Δεν είχες τότε την σωστή κρίση.
Κανένας δεν θα πρέπει να προσδένεται τόσο πολύ σε οποιοδήποτε κόμμα, ειδικά αν δεν έχει προσωπικά οφέλη.
Τραβάμε μπροστά στην ζωή μας μόνοι μας και βασιζόμαστε μόνο στις δυνάμεις μας.
.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:43
Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:43 Κανενας εδω μεσα δεν θα ηθελε περισσοτερο απο εμενα μια ΝΔ με επιτυχημενη διαχειριση ειδικα σε τετοια κριση. Αλλα αυτο που εγινε/γινεται ειναι πληρη αποτυχια και σιγουρα δεν το λεω με χαρα αλλα με πονο. Για να καταλαβεις στην τελευταια συγκεντρωση του Αβερωφ πριν αναλαβει ο Μητσοτακης ημουν εκει με σημαιακια πιτσιρικι, την επομενη μερα αν θυμαμαι καλα ειχε συγκεντρωση ο Μητσοτακης και επειδη ο πατερας μου δεν με πηρε επειδη φοβοταν επεισοδεια ημουν σκασμενος. Στα 15 μου με την αδερφη μου πηγαμε μονοι μας και γραφτηακαμε στα ΜΑΚΙ χωρις να πουμε τιποτα στον πατερα μου, ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜΤΟ, Νομαρχιακη, εχω ριξει αγωνα για τη ΝΔ απο πορτα-πορτα, αφισοκολλησεις, συγκεντρωσεις απο την Θεσσαλονικη και την Λημνο μεχρι την Πελοποννησο, προεδριο ΟΝΝΕΔ, προεδριο ΔΗΜΤΟ, προεδριο Νομαρχιακης, Συνεδρια κλπ κλπ. Αυτο που εχω αποκομισει τοσα χρονια ειναι ειναι οτι τα μελη/παραγοντες κλπ δεν εβρισκαν ποτε τιποτα λαθος χαιδευοντας αυτια μπας και γινουν αρεστοι στους απο πανω. Αυτο ομως ειναι οτι χειροτερο για το κομμα, διοτι για να υπαρχει καλυτερευση χρειαζεται κριτικη. Εαν δεν τους τριξουμε εμεις τα δοντια ποιος θα το κανει ο Τσιπρας και ο οπαδος του Συριζα; Γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.
Και τί κέρδισες;
Κατά την γνώμη μου δεν έκανες καλά που ανακατεύτηκες τόσο πολύ με τα πολιτικά και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία. Δεν είχες τότε την σωστή κρίση.
Κανένας δεν θα πρέπει να προσδένεται τόσο πολύ σε οποιοδήποτε κόμμα, ειδικά αν δεν έχει προσωπικά οφέλη.
.
Ημουν αθωο παιδι τοτε.... :P
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:37
Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:32

Τι σημαίνει έξυπνος και κατά προέκταση εξυπνάδα, σώμα;
Πως ορίζεται;
Ξύπνιος;

Ένας ξύπνιος που γνώρισα, χρωστάει τ άντερα του σε τράπεζες, του τρων ακίνητα, να ναι καλά η μαμά κι ο μπαμπάς που του άφησαν μερικά δωμάτια να εκμεταλλεύεται, όμως τι να το κάνεις αν είσαι τρελός για δέσιμο με ιστορικό να πετάς μολότοφ και να μετακινεις εκ συστήματος παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να τα πηγαίνεις αλλού, και λίγα λέω, με μια κοιλιά (με την φιλενάδα μου λέγαμε επτά μηνών και βάλε ο τύπος) αλλά νομίζει πως με το δάχτυλο στο στόμα σου κι ας τον βαράς σ έχει κιόλας, τύφλα να έχει ο Φιλιππίδης ένα πράμα, ε ρε παιδιά, κάθε μέρα να ανοίγει λογαριασμό εδώ, γουστάρω.

Επιβεβαιώνεται η στατιστική μου. (Μου τα εξιστορισε φιλενάδα και τα διπλοτσεκαρα)

Να ένας ξύπνιος.
μακρυά απο κουκυά
netmaggas21
Phorum.gr user: netmaggas21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από netmaggas21 »

Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:43
Και τί κέρδισες;
.
Αυτό ειναι το σωστοτερο.
Βεβαια στην Ελλαδα που ειναι μικρη χωρα τα κομματα προτιμουν να δημιουργουν βαση ψηφοφρων στα προτυπα των οπαδων .
Σε αντιθετη περιπτωση θα επρεπε τα κομματα να παραγουν εργο.
Αν γινοταν αυτο δεν θα βλεπαμε ΠΟΤΕ ουτε παπανδρεου, ουτε μητσοτακη, ουτε αλεξη ουτε τιποτα.
Θα ειχαμε αλλα προσωπα απειρως πιο σοβαρα και αλλη χωρα.
Time is an illusion.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Με Μητσοτάκη μη φοβάστε τίποτα. Μετά τις πυρκαγιές έρχονται χάι φάιβ και γροθιές με διάφορους περιφερόμενους στα καμμένα...
netmaggas21
Phorum.gr user: netmaggas21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από netmaggas21 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:51 Με Μητσοτάκη μη φοβάστε τίποτα. Μετά τις πυρκαγιές έρχονται χάι φάιβ και γροθιές με διάφορους περιφερόμενους στα καμμένα...
Χαζος ειναι να παει στα καμμενα ?

Θα υπαρχουν πανελ που θα βγαλουν λαδι σε σχεση με το Ματι.

Το οτι καταδικαστηκε μισος νομος 100χλμ απο την αττικη , ψιλα γραμματα.
Time is an illusion.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

netmaggas21 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:51 Με Μητσοτάκη μη φοβάστε τίποτα. Μετά τις πυρκαγιές έρχονται χάι φάιβ και γροθιές με διάφορους περιφερόμενους στα καμμένα...

Θα πάει. Όπως πάει παντού. με τριάντα τζιπ και περιφερόμενο θίασο μαζί του...

Θα δείξει και γιαγιά να κλαίει στους ώμους του και παιδί να του δίνει το λουλούδι της ελπίδας. Οι ακορντμεν στα κανάλια θα δακρύσουν και το μήνυμα ελπίδας θα έρθει....
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:56

Θα δείξει και γιαγιά να κλαίει στους ώμους του και παιδί να του δίνει το λουλούδι της ελπίδας. Οι ακορντμεν στα κανάλια θα δακρύσουν και το μήνυμα ελπίδας θα έρθει....
Εκτος εαν εχουν αποφασισει οι καναλαρχες να τον τελειωσουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

zteo έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:03
Εννοείς ... εαν έχουν αποφασίσει να τον τελειώσουν οι καναλάρχες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:46 Ημουν αθωο παιδι τοτε.... :P
Απέκτησα φάκελο στην Ασφάλεια το '65, σε ηλικία 13 ετών παρακαλώ.
Κυβέρνηση ήταν ή του Γέρου ή κάποιου από τους αποστάτες, αλλά το δεξιό παρακράτος έκανε τότε κουμάντο.
Το ανακάλυψα το '67 και παραλίγο να μου κόψουν την καριέρα μου, λόγω "κοινωνικών" φρονημάτων.
Είχα ορκιστεί να μην ψηφίσω ποτέ δεξιά.
Έλα όμως που η άνοδος του τσυριζα και "η πρώτη φορά αριστερά" με έκαναν να πατήσω τον όρκο μου.
Λεπτομέρειες εδώ
Nandros έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:14 .
Επειδή έχω βαρεθεί με τα διάφορα κομματόσκυλα, που προσπαθούν να με ταμπελιάσουν ανάλογα με την ιδεοληψία τους, γράφω τα εξής:

Έζησα στην εφηβεία μου τις εκλογές βίας και νοθείας του ’61. Τον ανένδοτο, τις διαδηλώσεις με το 114 και 15% που τις απεκάλεσαν πεζοδρόμιο, τις στημένες αντιδιαδηλώσεις, την αποστασία και την σαλαμοποίηση της ΕΚ που κατέληξε στην χούντα.
Αν και μη πολιτικοποιημένος τότε, εφημερίδες διάβαζα και ενημερωνόμουν.
Το πρώτο πρωί της χούντας ήξερα ότι έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα, ειδικά όταν ο πατέρας μου δήλωσε: «Για να φύγουν αυτοί, πρέπει να χυθεί αίμα», κάτι που αποδείχτηκε προφητικό.
Με την αποκατάστασιν της τάξεως και την απελευθέρωσιν της κυκλοφορίας των πολιτών, όταν πήγα να βγάλω πάσο – απαίτηση της χούντας – για να μπαίνω στο λιμάνι και βοηθάω τον πατέρα μου, έμαθα ότι «ομού μετά της οικογενείας μου, συμμετείχον εις κομμουνιστική πορείαν των Λαμπράκηδων» το 1965.
Το γεγονός ότι εκείνη την Κυριακή είχα πάει «ομού μετά της οικογενείας μου» να ανέβουμε στο πρωτοφανές τότε τελεφερίκ του Λυκαβηττού και υπήρχε σχετική μαρτυρία γειτόνων που συναντήσαμε στην σειρά αναμονής, δεν ελήφθη υπόψη.
Βλέπετε τότε το παρακράτος της Δεξιάς δεν ενδιαφερόταν ποιοι και πόσοι είναι οι κομμουνιστές. Απλά ήθελαν να τους εμφανίσουν πάρα πολλούς και δείξουν στους πατρόνες τους ότι δουλεύουν σκληρά, ώστε να αμειφθούν αναλόγως.
Η υπόθεση αυτή παραλίγο να καταστρέψει την καριέρα μου και είχα ορκιστεί στον εαυτό μου να μην ψηφίσω ποτέ δεξιό κόμμα. (1)

Λόγω επαγγέλματος (αξ/κός ΕΝ) ψήφισα για πρώτη φορά το 1981 και – φυσικά – την Αλλαγή. Μέχρι το 1985 είχα προσέξει κάποια περίεργα σημάδια, αλλά την ξαναψήφισα, επειδή είδα την άγρια ρεβανσιστική συμπεριφορά της δεξιάς και φοβήθηκα μην γυρίσουμε πάλι στα παλιά.
Εννοείται ότι είχα πέσει και εγώ θύμα του αριστερισμού, που άρχισε να επικρατεί, και έβλεπα με συμπάθεια τα μέλη – όχι τους ηγέτες - της αριστεράς, για τις κακουχίες που είχαν υποστεί λόγω της ιδεολογίας τους. Είχα σαν παράδειγμα ένα θείο μου, που ήταν άγιος άνθρωπος, αλλά τον είχαν στείλει εξορία. (2)

Με την αναχώρηση μου από την Ελλάδα (1985) ευτυχώς γλύτωσα από την επιρροή του Αυριανισμού, που το μικρόβιο του άφησε ανεπανόρθωτες βλάβες σε πάρα πολλά μυαλά.
Το 1989 μαθαίνω εκεί έξω για την άθλια συμμαχία ΝΔ-ΚΚΕ, που ξέχασαν τα κονσερβοκούτια και συνασπίστηκαν κατά του κοινού «εχθρού»!
Επιστρέφω το 1990, αηδιασμένος με τους πολιτικούς. Ψήφισα 1-2 φορές με επίτηδες ακυρωμένο ψηφοδέλτιο και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι.
Συνέχισα να ψηφίζω όπως παλιά σε δημοτικές εκλογές και μάλιστα 1-2 κομμουνιστές δημάρχους.

Μετά την πολυετή αποχή, στις πρώτες εκλογές του 2012, ψήφισα τον Τζήμερο, επειδή τον άκουσα να λέει αυτά τα λογικά που έλεγα εγώ και όλοι οι γύρω μου και πρότεινε λύσεις.
Τότε πρόσεξα την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον νέο και «χαρισματικό» ηγέτη του, και τον φοβήθηκα. Πήρα άμεσα μέτρα προστασίας της περιουσίας μου και έκανα διασπορά κινδύνου.
Στις δεύτερες εκλογές του 2012, πάτησα τον όρκο μου (1) και ψήφισα για πρώτη φορά Δεξιό κόμμα. Στην ουσία ήταν ψήφος κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις εκλογές του 2015 δεν έκανα καν τον κόπο να ανέβω Πειραιά. Τα αποτελέσματα τα γνώριζα ήδη.
Στο Δημοψήφισμα ψήφισα ΝΑΙ επειδή δεν ήθελα η πατρίδα μου να γίνει Σομαλία. Ευτυχώς ο αληταράς χέστηκε από τον φόβο και το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ. Την γλυτώσαμε, αν και μας στοίχισε κάμποσα δις για τα γαμησιάτικά του.

Από τον Απρίλιο του 2018 πρόβλεψα την πτώση της αλητοσυμμορίας και εργάστηκα για να πραγματοποιηθεί.
Η ΝΔ του Κούλη είχε δυνατότητα να το πετύχει αυτό και την ψήφισα τον Ιούλιο του 2019.
Είχα ερωτηθεί τότε πόσο χρόνο δίνω για να τους βαθμολογήσω και απάντησα 12 μήνες. Δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμα, όμως ο βαθμός που τους βάζω είναι λίαν καλός.

Ο χαζούλης, ο αουτσάϊντερ, ο στραβομάτης, ο .., ο … έκανε τα αντίθετα όσων πρόβλεψαν και προβλέπουν οι ηλίθιοι και οι Prediction Guru που περιδιαβαίνουν στα φόρα και τα γεμίζουν με τις κουτσουλιές τους. Και οι αποφάσεις/επιλογές του αποδείχτηκαν σωστές.

* Έβρος.
* Φράκτης.
* Κορωνοϊός.
112.
Μηχανοργάνωση.
* Push back. Ξαφνικά η θάλασσα απέκτησε σύνορα.
* ΑΟΖ.
Φαντάζομαι την αλητοσυμμορία στην εξουσία και τα μαρκαρισμένα (*) και με πιάνει ανατριχίλα!
Αν ο Κούλης συνεχίσει έτσι θα τον ξαναψηφίσω.

Οι επιλογές μου στις εκλογές δεν είχαν ΠΟΤΕ προσωπικό συμφέρον, αλλά ενδιαφερόμουν μόνο για το κοινό καλό. Δεν εξαρτήθηκα ΠΟΤΕ από κόμμα, για να βιοποριστώ.
Αυτό για να το διαβάζουν τα κομματόσκυλα, που υιοθετούν το πλήρες πακέτο του κόμματος, ακόμα και τις εμφανείς μακακίες, και δεν έχουν μυαλό να κρίνουν.
Ειδικά αυτοί που προσπαθούν να με ταμπελιάσουν και να με κατατάξουν στο αντίστοιχο κουτάκι, στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στα αυτιά τους.
Ο αντικομουνιστής Τσώρτσιλ συνεργάστηκε με τον αντικαπιταλιστή Στάλιν για να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό. Όμως κανείς δεν τόλμησε να αποκαλέσει τον πρώτο κομμούνι ή τον δεύτερο καπιτάλα!

(2) Ευχαριστώ τους ηλίθιους Σταλίνες του πχόρουμ, που μου άνοιξαν τα μάτια, με έκαναν να ψάξω και να βρω τα εγκλήματα και τα αίσχη που έκαναν οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, κατά της χώρας και του λαού.

Σόρρυ που βγήκε πετραχήλι, δεν το περίμενα.
.
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

zteo έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Αύγ 2021, 22:56

Σαν να ομολογούμε πως επιτρέψαμε στον Σαββίδη να ελέγξει τη χώρα
μακρυά απο κουκυά
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”