Karolina έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:27
Gordian Knot έγραψε: 07 Αύγ 2021, 21:51
Karolina έγραψε: 07 Αύγ 2021, 20:20
Δεν έχω καμία σχέση με ''ζαίο''
Επίσης δεν έχω καμία καλή σχέση με ποινικούς, βασικά υποστηρίζω την θανατική ποινή σε κάποιους.
Αυτό δεν με κάνει όμως να μου αρέσουν τα γίδια.

Και τότε γιατί αντιδράς για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; Για το δικαίωμα οποιουδήποτε ανθρώπου να ΑΜΥΝΘΕΙ εναντίον ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ φτάνοντας ακόμα και στην οπλοχρησία όταν αυτοί ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ σπίτι του.
Σε ενόχλησε η φράση «τάφρος με κροκόδειλους»; Την εξέλαβες τοις μετρητοίς;
Και για να σε προλάβω, εγώ δεν έχω ούτε φυσοκάλαμο (μετά από κρούσματα που σημειώθηκαν στο κτίριο έχω στήσει κάμερες, αυτόματες ειδοποιήσεις κ.λπ.), αλλά αν το πράγμα χοντρύνει, και έχει αρχίσει και χοντραίνει εδώ και χρόνια, δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια. Γιατί αξιολογώ τη ζωή μου υψηλότερα από εκείνη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
Μόνο κάτι τύποι που ζουν σε περίκλειστα και καλά φυλασσόμενα συγκροτήματα με private security και τα ρέστα είναι τόσο large και πονόψυχοι για τους ΘΥΤΕΣ.
Το παράλληλο σύμπαν που λέγαμε.
Εσύ τι είσαι για να ’χουμε καλό ρώτημα;
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε εμένα αν η ερώτηση σε φέρνει σε δύσκολη θέση, απάντησε πρώτα στον ΕΑΥΤΟ σου.
Διότι φίλε, δεν είναι αυτονόητο να πάρουμε τα όπλα και να βαράμε ότι να ’ναι. Δες τι γίνεται στις ΗΠΑ και άσε τις μαλακίες.
Και μόνο τις ΗΠΑ να δούμε δεν χρειάζεται άλλη απάντηση.
End of story.
Μάθατε τώρα όλα τα χαμένα, όποιος δεν συμφωνεί σε όλες τις μαλακίες που λέτε να είναι Τσίπρας ή κουκουές ή φιλομετανάστης και όλες αυτές τις μπούρδες.
Σοβαρέψου και μην μου ξαναμιλήσεις Μωρέ. Όχι με την έννοια του «βρε»
1. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την «έννοια του βρε». Και μάλλον δεν είμαι ο μόνος.
Βρε τι;
«Βρε μπαγάσα, περνάς καλά εκεί πάνω;» Νικόλας Άσιμος
2. Δεν «βαράμε ό,τι να ’ναι»

, ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ με οποιοδήποτε μέσο (αυτό περιλαμβάνει ΚΑΙ τα όπλα) εναντίον οποιουδήποτε εισβάλει στο σπίτι μας.
Άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουν οι
βραδύνοες:
Στο ΣΠΙΤΙ μας.
Αν ο κακοποιός υποχωρήσει και διαφύγει, δεν βγαίνουμε στους δρόμους ρίχνοντας μπαταριές.
Όπως είπα και πριν, ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ πράγματα για τα οποία διατυπώνεις ενστάσεις ΧΩΡΙΣ να εξηγείς. Πέρα από αναφορές σε γυναικεία αξεσουάρ...
Μία εναλλακτική θα ήταν, λέω όχι στη χρήση όπλων αλλά επιτρέπω τη χρήση taser ή άλλου μη-θανατηφόρου (ποιου άραγε;) μέσου.
Αν γνωρίζεις άλλη μη βίαιη μέθοδο ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ διαφώτισέ μας.
3. Αν δεν αποτελείς μέρος της λύσης, αποτελείς μέρος του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
Karolina έγραψε:Το καλσόν σου πρόσεχε.
Τράβα πέστο στην ηλικιωμένη της φωτογραφίας.
ΜΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;