!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Kαι ενώ καίγεται η μισή Ελλάδα η μόνη "ενημέρωση" που έχουμε είναι ένα δίλεπτο του Σκορδαλιά που δεν δέχεται καμία ερώτηση. Μιλάμε για Βόρεια Κορέα. Προφανώς οι επικοινωνιολόγοι τους τους είπαν να κρυφτούν. Το 2007 πάντως μια χαρά ενημέρωση είχαμε με Ρουσόπουλο και άτομα απο πυροσβεστική.
ρε πατ μην τα ισοπεδωνουμε ολα με την εξομοιωση διπλα στην πρωτευουσα ειναι και καιει η πυρκαγια τοσες μερεςπατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:26Εξαφανίσθηκε επειδή πήρε 0,80%.Συνήθως όσοι παίρνουν παρόμοια ποσοστά εξαφανίζονται.sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:50Ο ΠτΘ απεδείχθη κατώτερος των καταστάσεων αλλά είχε τουλάχιστον την ευθιξία να εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή της χώρας. Όλοι οι γαμημένοι πολιτικοί που υποστηρίζεις αποδεικνύουν την κατωτερότητα τους με συνέπεια κάθε τετραετία και συνεχίζουν κουνώντας και το δάκτυλο, οι μπάσταρδοι. Λόγω ακριβώς του πολιτικού συστήματος που διαθέτουμε και ψευτοαναλύσαμε προηγουμένως οι ψηφοφόροι τους είναι - είστε τουλαχίστον το ίδιο αναξιοπρεπή δίποδα.πατησιωτης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:05
Συγκυβέρνησε με το καθίκι τον Καμμένο και αυτό ήταν το πολιτικό τέλος του Καμμένου.
Όσο για τους ψηφοφόρους τους έχουν ο καθένας διαφορετικά κριτήρια.Ας πούμε εγώ εάν είμαι δυσαρεστημένος από κάτι στην παρούσα κυβέρνηση είναι επειδή δεν άλλαξε τους ποινικούς κώδικες του συριζα ακόμη,επειδή δεν έχει βάλει τον Ρουβίκωνα μέσα και άλλα που δεν ενδιαφέρουν κανένα από πολλούς.Σίγουρα δεν είμαι δυσαρεστημένος από την απόδοσή της έναντι του κορωνοιού και ακόμη και εάν σου φαίνεται προκλητικό και από την παρούσα πυρκαιά.
Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κρίνω μια κυβέρνηση - όλες τις κυβερνήσεις,και αυτές που δεν έχω ψηφίσει - δεν ξεκινώ από τις επιθυμίες μου - βάζω τον εαυτό μου νοερά στη θέση του επικεφαλής και σκέφτομαι εγώ θα μπορούσα στο θέμα αυτό να κάνω κάτι καλύτερο;υπάρχει καμμιά καλύτερη ιδέα;με βάση πάντα τους περιορισμούς που ξέρει ο καθένας ότι υπάρχουν.Εάν δεν έχω απάντηση,δεν μπορώ να προσάψω κάτι.
Λοιπόν για να διπλασιάσει κάποιος τις ΜΕΘ,να πάρει 50 Κανανταίρ και 50 Ραφάλ και να πληρώνει όλους αυτούς που τους έκλεισε τα μαγαζιά λόγω επιδημίας θα έπρεπε να είναι ο μάγος Χουντίνι.Εγώ μάγος δεν είμαι και δεν απαιτώ να είναι ο Μητσοτάκης ούτε και ο Τσίπρας φυσικά.
Αλλά τους κώδικες που βγάζουν τους εγκληματίες έξω είναι στο χέρι μου να τους αλλάξω.
Τώρα τι κριτήρια έχει ο άλλος,είναι δικό του θέμα.
δεν ειναι οτι ειναι μεγαλα τα πευκα δεν φταινε οι πυροσβεστες δεν φταινε οι πολιτες
φταιει το κουλι και οι συνεργατες του επειδη δεν καθονται στον γκωλο τους να δουλεψουν και να ετοιμασουν σχεδια αναγκης
και στην τελικη αν επεσε ο τσιπρας για την φωτια στο ματι το ιδιο δεν πρεπει να γινει και με τον κουλι ;
και αν συγκρίνουμε τα μεγεθη των πυρκαγιων που στο ματι ολα εγιναν σε ενα απογευμα και με κουλι
θα συμπληρωσουμε ενα μηνα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και παρόλα αυτά κάηκε η μισή χώρα με 0 μποφόρ.
Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ανικανότητας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μας σκισανε οι Ρουμάνοι πατριωτεςςς!!! Ε. Όταν έχεις και ένα κομμουνιστικο υπόβαθρο, υπάρχει σοβαρότητα. Εγώ τσαντίροκαταστάσεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Cecily Anne
Αν* το νούμερο τον πυρκαγιών ισχύει, δεν είναι παράλογο να κάηκαν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:51Και παρόλα αυτά κάηκε η μισή χώρα με 0 μποφόρ.
Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ανικανότητας.
*με επιφύλαξη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Εσύ γιατί πήγες στη Σουηδία και όχι στη Ρουμανία; Επειδή τελειώνουν και τα 2 σε -ία;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:52 Μας σκισανε οι Ρουμάνοι πατριωτεςςς!!! Ε. Όταν έχεις και ένα κομμουνιστικο υπόβαθρο, υπάρχει σοβαρότητα. Εγώ τσαντίροκαταστάσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μην ξεχνάμε πως πέρυσι έγινε χαμός με δασικές πυρκαγιές στη Ρουμανία και έχουν πολύ πρόσφατη την εμπειρία..Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:52 Μας σκισανε οι Ρουμάνοι πατριωτεςςς!!! Ε. Όταν έχεις και ένα κομμουνιστικο υπόβαθρο, υπάρχει σοβαρότητα. Εγώ τσαντίροκαταστάσεις.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
500.000 στρεμματα καμενα στην Ευβοια, σπασανε ολα τα ρεκορ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είδατε τί ωραία συνεννοούμαστε με τα ντάτα; Πάει η καραμέλα της αποεπένδυσης. Σε λίγο θα έχομε και τα αντιστοιχα για τον αριθμό των συμβάντων και θα καταλαβετε ότι δεν προκειται για ανικανότητα αλλά για πρωτοφανή άθλο του κρατικού μηχανισμού
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
απο παντα ηταν πιο μπροστα απο μας αλλα τους βοηθαει και το κλίμα και εκει καθε δημος εχει τα δικα του πυροσβεστικάJapetus έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:54Μην ξεχνάμε πως πέρυσι έγινε χαμός με δασικές πυρκαγιές στη Ρουμανία και έχουν πολύ πρόσφατη την εμπειρία..Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:52 Μας σκισανε οι Ρουμάνοι πατριωτεςςς!!! Ε. Όταν έχεις και ένα κομμουνιστικο υπόβαθρο, υπάρχει σοβαρότητα. Εγώ τσαντίροκαταστάσεις.
σε κανουν ντα τα ντατα φουκαραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:55 Είδατε τί ωραία συνεννοούμαστε με τα ντάτα; Πάει η καραμέλα της αποεπένδυσης. Σε λίγο θα έχομε και τα αντιστοιχα για τον αριθμό των συμβάντων και θα καταλαβετε ότι δεν προκειται για ανικανότητα αλλά για πρωτοφανή άθλο του κρατικού μηχανισμού
https://twitter.com/destroxiii/status/1 ... 2544310277
Τα έχω παραθέσει σε άλλη σελίδα. Ορίστε. Αν ξέρει κάποιος ας διευκρινίσει αν μία φωτιά προσμετράται σε όλες τις μέρες που καίει ή είναι μόνο νέα συμβάντα κάθε διαφορετική μέρα. Επίσης σε μια φωτιά σαν της Εύβοιας αν κάθε χωριό/κοινότητα κλπ που καίγεται θεωρείται διαφορετικό συμβάν ή ένα ενιαίοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:55 Σε λίγο θα έχομε και τα αντιστοιχα για τον αριθμό των συμβάντων...
Aug 7
Κατά το τελευταίο 24ωρο κληθήκαμε να επέμβουμε σε:
426 αστικές #πυρκαγιές
91 δασικές #πυρκαγιές
91 παροχές βοηθείας
Aug 6
171 αστικές #πυρκαγιές
86 δασικές #πυρκαγιές
76 παροχές βοηθείας
Aug 5
225 αστικές #πυρκαγιές
92 δασικές #πυρκαγιές
64 παροχές βοηθείας
Aug 4
PushpinΚατά το τελευταίο 24ωρο κληθήκαμε να επέμβουμε σε:
282 αστικές #πυρκαγιές
78 δασικές #πυρκαγιές
138 παροχές βοηθείας
Aug 3
125 αστικές #πυρκαγιές
58 δασικές #πυρκαγιές
73 nπαροχές βοηθείας
Aug 2
108 αστικές #πυρκαγιές
60 δασικές #πυρκαγιές
47 παροχές βοηθείας
Aug 1
Κατά το τελευταίο 24ωρο, κληθήκαμε να επέμβουμε σε:
128 αστικές #πυρκαγιές
58 δασικές #πυρκαγιές
71 #παροχές βοηθείας
Και γι' αυτό.Κόκκορας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:47 η φωτιά στην Εύβοια γιατί ξέφυγε τοσο πολύ; δίναν μεγαλύτερη βάση στην φωτιά στην αττική εκείνες τις ημέρες; για αυτο;
Υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα αναφορικά με τις προτεραιότητες που δόθηκαν για τη διασπορά των πυροσβεστικών μέσων, επίγειων και εναέριων. Τώρα είναι ακόμα θολά τα πράγματα.
Ως πρώτη εικόνα πάντως, η Εύβοια φαίνεται η πιο παραμελημένη αν και έχει υποστεί τη μεγαλύτερη καταστροφή.
Έχει μαυρίσει η ψυχή μου, στην κυριολεξία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
likosmokeses
Το γεγονός οτι δεν σου απαντάμε δεν σημαίνει οτι συμφωνούμε με τα data που ποστάρει η τουαλέτα της Πειραιώς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:55 Είδατε τί ωραία συνεννοούμαστε με τα ντάτα; Πάει η καραμέλα της αποεπένδυσης. Σε λίγο θα έχομε και τα αντιστοιχα για τον αριθμό των συμβάντων και θα καταλαβετε ότι δεν προκειται για ανικανότητα αλλά για πρωτοφανή άθλο του κρατικού μηχανισμού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 21566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις