Ας ειμαστε σοβαροι, πολυ απλα δεν ισχυει το νουμερο που λεει η κυβερνηση, ειναι μεσα απο ελικοπτερα επιτηρησης κυκλοφοριας μεχρι και τα καννιβαλισμενα καναντερ που δεν πετανε.ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:07Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκονται όσα αναφέρει το άρθρο εδώ
https://www.protothema.gr/greece/articl ... s-elladas/
Ωστόσο ίσως να έχουν περιορισμένη εμβέλεια και να μην μπορεί να επιχειρήσει στην Εύβοια ένα αεροσκάφος που σταθμεύει πχ στη Μακεδονία. Ο Πάνας είναι εδώ να διαφωτίσει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
Re: Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στο μάτι το ζήτημα δεν ήταν επιχειρησιακό, αλλά η συγκάλυψη της εκατόμβης και ο προπηλακισμός των επιζησάντων.Αρίστος έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:55Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:53 Αυστραλία 2019-2020
[img]https://i.postimg.cc/QMD3Qd8s/1104 ... .jpg[/img]
Δεν ανεβαζες τετοιες φωτο ομως στο Ματι.
.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τωρα μιλαω με τον Χαρδαλια να σου στειλει αναλυτικο ελεγχο.Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:4817 + 4 = 21under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:22 Διορθωνω : 2 οι φωτιες στη Ζακυνθο,4 αεροσκαφη.
Αφιερωμενο στους πυροσβεστες της πουτσας εδω μεσα.Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται στα σημεία ενώ πολύτιμή είναι η συνεισφορά των εναέριων μέσων, με δύο καναντέρ και δυο πετζετέλ -το ένα εκ των οποίων έπεσε- να επιχειρούν από την πρώτη στιγμή ρίξεις νερού.
https://www.iefimerida.gr/ellada/epese- ... i-zakyntho
Υπολοιπονται 50+
Βλεπω οτι δεν στροφαρεις και λυπαμαι γι αυτο γιατι εισαι καλο παιδι αλλα φουλ επιρρεπης σε λαικιστικες πιπες, αναλυσεις επιπεδου δημοτικου (οχι πολυπλοκες αρα πιασαρικες) και fake news.
Και εσυ και εγω δεν ξεραμε καν οτι υπηρχε φωτια στη Ζακυνθο.Υπηρχαν 2 και απασχολησαν τεσσερα αεροσκαφη.Χθες σε ολη την Ελλαδα συμφωνα με την ανακοινωση της πυροσβεστικης ειχαμε 96 δασικες πυρκαγιες.
Αν απο αυτη την ειδηση σε συνδυασμο με την ειδηση της Ζακυνθου μπορεσεις να αντιληφθεις τι σημαινει αυτο για τη διασπορα δυναμεων θα εχεις κανει ενα μικρο βηματακι εξοδου απο τη χαβουζα των ηλιθιων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ποσο σουπερ πρεπει να νοιωθεις που κανεις συγκριση με τον Συριζα, αν αυτο δεν ειναι καταντια τοτε τι ειναι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:14Στο μάτι το ζήτημα δεν ήταν επιχειρησιακό, αλλά η συγκάλυψη της εκατόμβης και ο προπηλακισμός των επιζησάντων.Αρίστος έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:55Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:53 Αυστραλία 2019-2020
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Απλα υπαρχει τεραστια διασπορα δυναμεων ακομα και σε φωτιες που δεν ειναι στην πρωτη γραμμη της επικαιροτητας (παραδειγμα ζακυνθου).ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:07Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκονται όσα αναφέρει το άρθρο εδώ
https://www.protothema.gr/greece/articl ... s-elladas/
Ωστόσο ίσως να έχουν περιορισμένη εμβέλεια και να μην μπορεί να επιχειρήσει στην Εύβοια ένα αεροσκάφος που σταθμεύει πχ στη Μακεδονία. Ο Πάνας είναι εδώ να διαφωτίσει;
Επισης δεν μπορουν να πετανε συνεχεια γιατι χρειαζονταο συντηρηση μετα απο καποιες ωρες και εννοειται οτι δεν πετανε υπο ολες τις συνθηκες.
Παιζει ρολο η ορατοτητα, ο κυματισμος,η θερμοκρασια.
Ψιλα γραμματα για τους διαδικτυακους πυροσβεστες της πουτσας.
Αρίστος έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:55Μπαντάς έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:53 Αυστραλία 2019-2020
.
Δεν έγραφα εδώ τότε
Επίσης χωροχρονικά έχεις θέμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαντάς την 08 Αύγ 2021, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μακρυά απο κουκυά
Ειμαι αρκετα μεγαλος για να εχω δικη μου κριση και να μην επηρεαζομαι απο κομματικες παρωπιδες. Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα αυτο που εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυει. Στην τελικη κανενας δεν μπορει να με κατηγορησει οτι κανω αντιπολιτευση ή προπαγανδα ή ειμαι αριστερος.under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:15Τωρα μιλαω με τον Χαρδαλια να σου στειλει αναλυτικο ελεγχο.
Βλεπω οτι δεν στροφαρεις και λυπαμαι γι αυτο γιατι εισαι καλο παιδι αλλα φουλ επιρρεπης σε λαικιστικες πιπες, αναλυσεις επιπεδου δημοτικου (οχι πολυπλοκες αρα πιασαρικες) και fake news.
Και εσυ και εγω δεν ξεραμε καν οτι υπηρχε φωτια στη Ζακυνθο.Υπηρχαν 2 και απασχολησαν τεσσερα αεροσκαφη.Χθες σε ολη την Ελλαδα συμφωνα με την ανακοινωση της πυροσβεστικης ειχαμε 96 δασικες πυρκαγιες.
Αν απο αυτη την ειδηση σε συνδυασμο με την ειδηση της Ζακυνθου μπορεσεις να αντιληφθεις τι σημαινει αυτο για τη διασπορα δυναμεων θα εχεις κανει ενα μικρο βηματακι εξοδου απο τη χαβουζα των ηλιθιων.
Εγω σε κατηγορησα για αλλα πραγματα και οχι γι αυτα που λες.Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:21Ειμαι αρκετα μεγαλος για να εχω δικη μου κριση και να μην επηρεαζομαι απο κομματικες παρωπιδες. Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα αυτο που εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυει. Στην τελικη κανενας δεν μπορει να με κατηγορησει οτι κανω αντιπολιτευση ή προπαγανδα ή ειμαι αριστερος.under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:15Τωρα μιλαω με τον Χαρδαλια να σου στειλει αναλυτικο ελεγχο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βασικά ηλίθιο σε λέει.Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:21Ειμαι αρκετα μεγαλος για να εχω δικη μου κριση και να μην επηρεαζομαι απο κομματικες παρωπιδες. Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα αυτο που εχεις στο μυαλο σου δεν ισχυει. Στην τελικη κανενας δεν μπορει να με κατηγορησει οτι κανω αντιπολιτευση ή προπαγανδα ή ειμαι αριστερος.under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:15Τωρα μιλαω με τον Χαρδαλια να σου στειλει αναλυτικο ελεγχο.
Γενικά, όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί του είναι βλάκας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τύπε σε μπέρδεψαν οι παραθέσεις; Ο ζαίος έθεσε θέμα ματιού, όχι εγώ. Και προφανώς είναι εξωφρενική κάθε σύγκριση με το καθεστώς πόκο. Αυτό του εξηγώNostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:17Ποσο σουπερ πρεπει να νοιωθεις που κανεις συγκριση με τον Συριζα, αν αυτο δεν ειναι καταντια τοτε τι ειναι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:14Στο μάτι το ζήτημα δεν ήταν επιχειρησιακό, αλλά η συγκάλυψη της εκατόμβης και ο προπηλακισμός των επιζησάντων.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ζάκυνθο τα έχετε παρκαρισμένα;under έγραψε: 08 Αύγ 2021, 20:22 Διορθωνω : 2 οι φωτιες στη Ζακυνθο,4 αεροσκαφη.
Αφιερωμενο στους πυροσβεστες της πουτσας εδω μεσα.Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται στα σημεία ενώ πολύτιμή είναι η συνεισφορά των εναέριων μέσων, με δύο καναντέρ και δυο πετζετέλ -το ένα εκ των οποίων έπεσε- να επιχειρούν από την πρώτη στιγμή ρίξεις νερού.
https://www.iefimerida.gr/ellada/epese- ... i-zakyntho
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμένα αυτό με πονάει πάντως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μα εκεί η λαική εξουσία έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια.Το 1945 η Ρουμανία ήταν πλουσιότερη από την Ελλάδα.Το 1990 ήταν εξαθλιωμένη.Πέρυσι το ρουμανικό ΑΕΠ πέρασε το ελληνικό.Τι δεν καταλαβαίνετε;
- ΜπλεΜπουμπυς
Είναι λάθος να λέμε πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο.
Η κυβέρνηση έχει σχέδιο την καταστροφή του δασικού πλούτου
για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων
αλλά και φυσικά το χτίσιμο των καμμένων.
Δεν είναι ανίκανοι.
Είναι εγκληματίες!
Η κυβέρνηση έχει σχέδιο την καταστροφή του δασικού πλούτου
για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων
αλλά και φυσικά το χτίσιμο των καμμένων.
Δεν είναι ανίκανοι.
Είναι εγκληματίες!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 57 Απαντήσεις