!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε κάποιος να μαζέψει την αρχιψεκ μουρλη! Το χάσε!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: Ρε κάποιος να μαζέψει την αρχιψεκ μουρλη! Το χάσε!
Με αυτά και με αυτά, ΜΕ ΚΑΥΛΩΣΑΤΕ ΠΑΛΙ απογευματιάτικα.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δείξε μου τι είπα και υπόσχομαι να πω ένα αστείο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δε λέω γι αυτή στο βίντεο
Θυμάται κανένας παλιός?
Νομίζω αβαταρ είχε ελληνική σημαία, και μπροστά ένα πρόσωπο με ένα χερι στο στόμα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σε υπερασπιστηκα και έκανα κομπλιμαν (έστω και με αποτυχημένο αστείο).
Μην τ' ακούσω εγώ
Sys3x Έλα ρε μια από δω. Δεν περνάνε τα αστεία μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Cecily Anne
Ναι. Μια ξανθια με χέρι σου στόμα και πίσω την σημαία.Lugozzi έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:05Δε λέω γι αυτή στο βίντεο
Θυμάται κανένας παλιός?
Νομίζω αβαταρ είχε ελληνική σημαία, και μπροστά ένα πρόσωπο με ένα χερι στο στόμα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η Muna σίγουρα θα ήταν πολύ καλή στα νιάτα της!Beria έγραψε: 08 Αύγ 2021, 16:55![]()
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE ... E%90%CE%BD
.
- Cecily Anne
Δεν θυμάμαι πολλά γιατί ήμουν αρκετά μικρή και πάνε χρόνια, αλλά νομίζω την έλεγαν φωτεινή και έμενε Αμερική. Νομίζω την είχα και ΜΣΝ. Τωρα άμα την μπερδεύω με καμία άλλη , γράψε λάθος, διότι μιλάμε για 2008 κοντά.Lugozzi έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:13Cecily Anne έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:12Ναι. Μια ξανθια με χέρι σου στόμα και πίσω την σημαία.Lugozzi έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:05
Δε λέω γι αυτή στο βίντεο
Θυμάται κανένας παλιός?
Νομίζω αβαταρ είχε ελληνική σημαία, και μπροστά ένα πρόσωπο με ένα χερι στο στόμα![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Όλοι παλαίουρες είναι εδώ μέσα, αισθάνομαι μειονεκτικά.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Τώρα βλέπω ότι στο Twitter έχει εικόνα ενα μάτι με την ελληνική σημαία μέσα.Cecily Anne έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:16Δεν θυμάμαι πολλά γιατί ήμουν αρκετά μικρή και πάνε χρόνια, αλλά νομίζω την έλεγαν φωτεινή και έμενε Αμερική. Νομίζω την είχα και ΜΣΝ. Τωρα άμα την μπερδεύω με καμία άλλη , γράψε λάθος, διότι μιλάμε για 2008 κοντά.
Μάλλον αυτό είχε, αυτή που λες ήταν ίδια φάση.
Μπορεί να ήταν και η ίδια.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ποια είναι αυτά τα ΑΜ;Lugozzi έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:08 Αυτό βρήκα
http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/0 ... 1.html?m=1
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δεν σε κατάλαβαScouser έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:25Ποια είναι αυτά τα ΑΜ;Lugozzi έγραψε: 08 Αύγ 2021, 17:08 Αυτό βρήκα
http://mavroskrinos.blogspot.com/2008/0 ... 1.html?m=1
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ξεκόλα.Beria έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:14Γιατί, πού ξέρεις πώς είναι η εμφάνιση της;