!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε κάποιος να μαζέψει την αρχιψεκ μουρλη! Το χάσε!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ρε κάποιος να μαζέψει την αρχιψεκ μουρλη! Το χάσε!
Ειλικρινά δείτε το βίντεο... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελααω η να κλάψω... Και από κάτω τα βόδια που την πιστεύουν την ενθαρρύνουν..
Κάποιος να τη στείλει στο Δρομοκαιτειο για δικό της καλό!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ρε κάποιος να μαζέψει την αρχιψεκ μουρλη! Το χάσε!
Οι μαλάκες οι φυλακές άγγελοι απλά μας γνωστοποιούν το σχέδιο; Ή θα το αποτρέψουν κιόλας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Βλέπεις τη σημαία της Μάνης από πίσω ; ΚλαίωGeorge_V έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:35 Ειλικρινά δείτε το βίντεο... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελααω η να κλάψω... Και από κάτω τα βόδια που την πιστεύουν την ενθαρρύνουν..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
θλιβερό θέαμα, δεν ειναι ωραίο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- George_V
Αφού ξέρεις τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις...Gherschaagk έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:38 Οι μαλάκες οι φυλακές άγγελοι απλά μας γνωστοποιούν το σχέδιο; Ή θα το αποτρέψουν κιόλας;
Δεν θα γίνει τίποτα απολύτως (όπως είναι αναμενόμενο άλλωστε γιατί αυτό που διαβάζει είναι ένα φανταστικό σενάριο από ένα βόθρο σαιτ του κωλου από το 2014) και μετά θα βγει με ύφος 1000 καρδιναλιων να πει ότι το σταμάτησε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
talaipwros
κανεις δεν εστειλε Δρομοκαιτειο τους αντιβαξ και ειναι εξισου τρελλοι και πιο επικινδυνοιGeorge_V έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:35 Ειλικρινά δείτε το βίντεο... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελααω η να κλάψω... Και από κάτω τα βόδια που την πιστεύουν την ενθαρρύνουν..
...
Αυτή συνήθως έχει ένα χαμόγελο τύπου "εγώ ξέρω πολλά", αλλά εδώ δεν το έχει.
Ψεκ.
Ψεκ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η σατανικοτητα των Τούρκων και αναρχικών φαίνεται από το ότι θα επιτεθούν πρώτα σε αστυνομικά τμήματα για να πάρουν ομήρους γέρους, έγκυες και μικρά παιδιά. Εκεί που κανείς δε σκέφτηκε ότι συνηθίζουν να μαζευονται (οι γέροι οι έγκυες κλπ), εκτός από τον Γκρίζο Λύκο που κατέστρωσε το σχέδιο και τη γλυκιά Μέρλιν που μας το ξεσκεπάζει.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:53κανεις δεν εστειλε Δρομοκαιτειο τους αντιβαξ και ειναι εξισου τρελλοι και πιο επικινδυνοιGeorge_V έγραψε: 08 Αύγ 2021, 12:35 Ειλικρινά δείτε το βίντεο... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελααω η να κλάψω... Και από κάτω τα βόδια που την πιστεύουν την ενθαρρύνουν..
...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ο μπερές της Αεροπορίας Στρατού με το δαφνόσημο (άρα αξιωματικός) έχει κάποιο κρυφό μήνυμα που μου διαφεύγει; 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Cecily Anne
Όχι μωρέ, είναι για να κορδωνεται.Scouser έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:07 Ο μπερές της Αεροπορίας Στρατού με το δαφνόσημο (άρα αξιωματικός) έχει κάποιο κρυφό μήνυμα που μου διαφεύγει;![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- George_V
Διατείνεται η τρελή ότι είναι στέλεχος των Ε. Δ. εν ενέργεια.Scouser έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:07 Ο μπερές της Αεροπορίας Στρατού με το δαφνόσημο (άρα αξιωματικός) έχει κάποιο κρυφό μήνυμα που μου διαφεύγει;![]()
Προφανώς ψεύδεται φυσικά. Σε άλλα βίντεο δηλώνει ανθρωπολόγος και σε άλλα γεωλόγος.
Ναι, εννοώ αν έχει κάποιο κρυφό νόημα το ότι είναι ελικοπτερού.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:17Διατείνεται η τρελή ότι είναι στέλεχος των Ε. Δ. εν ενέργεια.Scouser έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:07 Ο μπερές της Αεροπορίας Στρατού με το δαφνόσημο (άρα αξιωματικός) έχει κάποιο κρυφό μήνυμα που μου διαφεύγει;![]()
Προφανώς ψεύδεται φυσικά. Σε άλλα βίντεο δηλώνει ανθρωπολόγος και σε άλλα γεωλόγος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- hellegennes
Για να έχει κάτι κρυφό νόημα, θα πρέπει πρώτα να έχει και φανερό.Scouser έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:22Ναι, εννοώ αν έχει κάποιο κρυφό νόημα το ότι είναι ελικοπτερού.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:17Διατείνεται η τρελή ότι είναι στέλεχος των Ε. Δ. εν ενέργεια.Scouser έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:07 Ο μπερές της Αεροπορίας Στρατού με το δαφνόσημο (άρα αξιωματικός) έχει κάποιο κρυφό μήνυμα που μου διαφεύγει;![]()
Προφανώς ψεύδεται φυσικά. Σε άλλα βίντεο δηλώνει ανθρωπολόγος και σε άλλα γεωλόγος.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι όντως είναι εν ενεργεία στρατιωτικός.George_V έγραψε: 08 Αύγ 2021, 13:17 ...
Διατείνεται η τρελή ότι είναι στέλεχος των Ε. Δ. εν ενέργεια.
Αφού όμως δεν είναι,ανοίγω μπύρα και το απολαμβάνω!