Πολύ γλίτσα ρε φίλε…GoBack έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:38Τι σε εκανε τριγκερ;Το "τραυματιστηκε κανεις;" που ρωτησε η αλλη με σταυρωμενα τα δαχτυλα για να ακουσει το ναι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:36Τέλος πάντων, ήθελα να ακούσω κάποιον που παρακολουθούσε την εκπομπή από πριν για να μου πει αν είμαι υπερβολικός που θέλω να πάρω την βέργα και να πάω στο στούντιο να σαπίσω τους παρουσιαστές.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:30
Πρόλαβα λίγο να δω.
Παρατημένη η χώρα στην τύχη της. Μόνο ο ένας τον άλλον έχουμε τελικά.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Λίνο Βεντούρα
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Otto Weininger
Να βάζετε και λίγο το μυαλό σας να δουλεύει. Τόσες μέρες γι'αυτό περηφανευεστε οι δήθεν απολιτικ σκεπτόμενοι.
Πόσα πλάνα με πυροσβέστες να ρίχνουν με τις μανικες τόσο νερό και με τόση πίεση και η φωτιά να μην υποχωρεί, αλλά μια χούφτα χωριάτες εσωσαν το χωριό.
Προφανώς δεν είχε τέτοια έκταση και δύναμη η φωτιά εκεί και μαζεύτηκε όπως έχει γίνει με εκατοντάδες εστίες τόσες μέρες.
Αλλά οι εσείς οι πονηροί το βρήκατε: να ορίστε, κάνουν εκκενώσεις για να καουν τα πάντα επίτηδες ενώ αρκούν 5-10 ντόπιοι με κηπολαστιχα για να σβήσουν τις φωτιές. Τι μας κρύβουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 08 Αύγ 2021, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
οχηματα του δημου. μαζι με εθελοντες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:42Οι υδροφόρες δεν είναι δουλειά του δήμου;πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:40οχι.
ομως αγαπητε μου αναγνωστη
δουλεια των ξεφτιλισμενων πληρωμενων καραγκιοζηδων ειναι να σε κανουν να νομιζεις οτι ειναι
δεν υπαρχουν πυροσβεστες δυστυχως.. τους απελυσε το αφεντικο για το οποιο ξεφτιλιζεσαι
δεν λέει κανείς αυτό, οττο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 08 Αύγ 2021, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
1. Γκορ όπως Al Gore που είχε πρωτοστατήσει σε καμπάνια/ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή;sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:06Γκορ, ο Hector Buas προηγουμένως είπε ότι δεν είσαι δεξιός κι ότι είσαι λέει τελευταία αριστεράντζα, από αυτές τις χυδαίες, ξες.Gordian Knot έγραψε: 07 Αύγ 2021, 23:48«Μάστορας στα πνευστά» ο ένας, «βιρτουόζος στο κλαρίνο» ο άλλος, «δεξιοτέχνης στην πίπιζα» ο τρίτος, που θα πάει αυτή η κατάσταση;
Γιατί τον αποπαίρνετε; Δεν είναι ώρα τώρα, θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος στην κατάσβεση των πυρκαγιών, σκαπανέας γαρ.
Εκτός πάλι και αν η δράση του(ς) περιορίζεται στα γήπεδα...
![]()
2. Pic or it didn’t happen. Κατέχω τα πρωτεία, ουδείς το αμφισβητεί αυτό.
Μια μου λέξη και δέχεστε «επίσκεψη» από τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ της Δη.Ξα.
3. Το login loop παραμένει. Και μετά σου λένε Linuxκοινότητες και παπαρια μάντολες.
Αφήσατε το γάμο και πήγατε για πουρνάρια. Αντί να επικεντρωθείς στο ΚΑΘΗΚΟΝ σου, χαζεύεις τις Βαρυμπόμπες. Λες και δεν έχουμε πυρκαγιές κάθε χρόνο.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΟΡΚΕ LINUXά!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Λίνο Βεντούρα
Έχεις λαλήσει; Οι υδροφόρες είναι των δήμων ή όχι;πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:49οχηματα του δημου. μαζι με εθελοντες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:42Οι υδροφόρες δεν είναι δουλειά του δήμου;πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:40
οχι.
ομως αγαπητε μου αναγνωστη
δουλεια των ξεφτιλισμενων πληρωμενων καραγκιοζηδων ειναι να σε κανουν να νομιζεις οτι ειναι
δεν υπαρχουν πυροσβεστες δυστυχως.. τους απελυσε το αφεντικο για το οποιο ξεφτιλιζεσαι
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
nostromos έγραψε: 07 Αύγ 2021, 03:04εγινε δηλ γαυροπεσιμο ... ενταξει παιδια καληνυχταpikey25 έγραψε: 07 Αύγ 2021, 03:02Φημες λενε για ανωθεν εντολες και λιμανισιες ενισχυσεις επειδη το open κανει καλυτερα νουμερα απο το μεγκαμας και εχει γινει επισημος αναμεταδοτης του μητσοτακημαμιεσαιnostromos έγραψε: 07 Αύγ 2021, 02:54
στον εγραψα ... τους εχει μαλλον σε βιντεο ...και δεν τους αρεσε αυτο![]()
https://www.protothema.gr/greece/articl ... varubobis/
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Α γεια σου!vagabondo έγραψε: 07 Αύγ 2021, 23:29alekhine έγραψε: 07 Αύγ 2021, 23:17 https://twitter.com/Faye_Stam/status/14 ... 5861438467
αν χρειαστει να εκκενωθει η ιστιαια που μπορει να εχει 15 χιλιαδες κοσμο μαζεμενο εκει ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα
Η Ιστιαία από το GoogleEarth
Χωράφια από την μια, ρέμα από την άλλη.
Αν υπάρχουν κάποια δέντρα, ας τα κόψουν μέσα στην νύχτα.
Εγώ αν έμενα στην Εύβοια θα είχα ξεσηκώσει όλο το χωριό να κόψουμε και να απομακρύνουμε όσο πιο πολλά πεύκα θα μπορούσαμε.
Δεν πα να ήμουν τέρμα νότια, αν δεν καούν τώρα θα καούν του χρόνου. Σιγά μην τσεκάρει η δασική υπηρεσία για παράνομη υλοτομία τέτοιες ώρες.
Και σε δεύτερο χρόνο, τσούκου-τσούκου φυτεύουμε δέντρα πιο φιλικά στους ανθρώπους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 08 Αύγ 2021, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Θέμα επίσημης εκκένωσης σαφέστατα και ετέθη, απλά μάλλον δεν πρόλαβες την φάση που ο μπάρμπας εξηγούσε ότι τελικά φόρτωσαν τα γυναικόπαιδα και γενικά τους 60+ και τους πήγαν σε ασφαλές σημείο και στην συνέχεια κουλαντρίσανε την φωτιά με ότι είχανε, τραχτέρ, αλυσοπρίονα, υδροφόρες κτλ και δύο πυροσβεστικά οχήματα.Cecily Anne έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:42Κοίτα, πήραν ένα παράδειγμα ενός χωριού 150 κατοίκων που ξέρουν τη φάση, γιατί είναι μεγαλωμένοι στα πεύκα και ήξεραν την περιοχή, το κόψιμο ξύλων και τη βασική πυροπροστασία και η αλήθεια είναι ότι θέτοντάς το σαν παράδειγμα μίμησης επιφέρει πολλούς κινδύνους στους άσχετους που θα κάνουν αντιγραφή και θα κινδυνεύσουν. Από την άλλη δεν άκουσα να είχε τεθεί θέμα επίσημης εκκένωσης, οπότε δεν έκαναν κάτι εκτός κρατικής/πυροσβεστικής γραμμής. Τώρα οι δημοσιογράφοι είναι δημοσιογράφοι. Ο κάτοικος πάντως δεν είπε κάτι παράλογο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:36Τέλος πάντων, ήθελα να ακούσω κάποιον που παρακολουθούσε την εκπομπή από πριν για να μου πει αν είμαι υπερβολικός που θέλω να πάρω την βέργα και να πάω στο στούντιο να σαπίσω τους παρουσιαστές.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:30
Πρόλαβα λίγο να δω.
Παρατημένη η χώρα στην τύχη της. Μόνο ο ένας τον άλλον έχουμε τελικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ναιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:50Έχεις λαλήσει; Οι υδροφόρες είναι των δήμων ή όχι;πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:49οχηματα του δημου. μαζι με εθελοντες.
και επιχειρουν με εθελοντες γιατι απελυσε τους πυροσβεστες ο κουλης
προσελαβε διαδυκτιακες πουτανες ομως

Πάλι ψέματα το πρώτο θέμα; Αναπάντεχο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Συριζαίος και χριστιανός, τι υβρίδιο είναι τούτο;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Cecily Anne
Δεν άκουσα να λένε για επίσημη εκκένωση με εντολή, νομίζω ήταν αποφαση τους. Εκτος αν ειπωθηκε πιο πριν.sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:52Θέμα επίσημης εκκένωσης σαφέστατα και ετέθη, απλά μάλλον δεν πρόλαβες την φάση που ο μπάρμπας εξηγούσε ότι τελικά φόρτωσαν τα γυναικόπαιδα και γενικά τους 60+ και τους πήγαν σε ασφαλές σημείο και στην συνέχεια κουλαντρίσανε την φωτιά με ότι είχανε, τραχτέρ, αλυσοπρίονα, υδροφόρες κτλ και δύο πυροσβεστικά οχήματα.Cecily Anne έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:42Κοίτα, πήραν ένα παράδειγμα ενός χωριού 150 κατοίκων που ξέρουν τη φάση, γιατί είναι μεγαλωμένοι στα πεύκα και ήξεραν την περιοχή, το κόψιμο ξύλων και τη βασική πυροπροστασία και η αλήθεια είναι ότι θέτοντάς το σαν παράδειγμα μίμησης επιφέρει πολλούς κινδύνους στους άσχετους που θα κάνουν αντιγραφή και θα κινδυνεύσουν. Από την άλλη δεν άκουσα να είχε τεθεί θέμα επίσημης εκκένωσης, οπότε δεν έκαναν κάτι εκτός κρατικής/πυροσβεστικής γραμμής. Τώρα οι δημοσιογράφοι είναι δημοσιογράφοι. Ο κάτοικος πάντως δεν είπε κάτι παράλογο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:36
Τέλος πάντων, ήθελα να ακούσω κάποιον που παρακολουθούσε την εκπομπή από πριν για να μου πει αν είμαι υπερβολικός που θέλω να πάρω την βέργα και να πάω στο στούντιο να σαπίσω τους παρουσιαστές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είσαι μικρή ακόμη. Θα μάθεις.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις