!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Σιχαίνομαι και μόνο να ανοίξω διάλογο.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Τι να πείτε, ρε ναυάγια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ναι κορίτσι μου, ναι. Οι Δραχμεντες, κανεκοι και λοιποί χρησιμοποιούσαν τους νεκρούς στο Ματι για χιουμοράκι. Ενώ ξεκάθαρα η αξία των θανάτων τους ήταν για ξέπλυμα της ευθύνης της κυβέρνησης για την τωρινή καταστροφή. Αλήτες παιδί μου τι να πεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:04Ναι, είδα πόσο αξία είχαν για την κυβέρνηση σου οι ζωές στο Μάτι.Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 08:58 Σαφώς η σιχαμαρα είναι διαχρονική, όπως και η αξία των θυμάτων της φωτιάς στο Ματι. Οι νεκροί εξαργυρωνονται για μια ακόμα φορά για την τωρινή αποτυχία της κυβέρνησης σου για την τεραστίων διαστάσεων καταστροφή. Δραχμεντεδες σιχαμένοι παιδί μου τι να πεις.
Όλοι το είδαμε.
Οι Δραχμεντέδες, οι Κανέκοι και το καυστικό τους χιούμορ, είναι διαχρονική αξία για τους ζαίους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...

Μη φάτε πάντως
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Δεν είναι όλοι οι αλήτες εμετικοί. Αυτοί είναι σίγουρα.Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:14Ναι κορίτσι μου, ναι. Οι Δραχμεντες, κανεκοι και λοιποί χρησιμοποιούσαν τους νεκρούς στο Ματι για χιουμοράκι. Ενώ ξεκάθαρα η αξία των θανάτων τους ήταν για ξέπλυμα της ευθύνης της κυβέρνησης για την τωρινή καταστροφή. Αλήτες παιδί μου τι να πεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:04Ναι, είδα πόσο αξία είχαν για την κυβέρνηση σου οι ζωές στο Μάτι.Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 08:58 Σαφώς η σιχαμαρα είναι διαχρονική, όπως και η αξία των θυμάτων της φωτιάς στο Ματι. Οι νεκροί εξαργυρωνονται για μια ακόμα φορά για την τωρινή αποτυχία της κυβέρνησης σου για την τεραστίων διαστάσεων καταστροφή. Δραχμεντεδες σιχαμένοι παιδί μου τι να πεις.
Όλοι το είδαμε.
Οι Δραχμεντέδες, οι Κανέκοι και το καυστικό τους χιούμορ, είναι διαχρονική αξία για τους ζαίους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι όλοι οι αλήτες εμετικοί. Αυτοί είναι σίγουρα.Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:14Ναι κορίτσι μου, ναι. Οι Δραχμεντες, κανεκοι και λοιποί χρησιμοποιούσαν τους νεκρούς στο Ματι για χιουμοράκι. Ενώ ξεκάθαρα η αξία των θανάτων τους ήταν για ξέπλυμα της ευθύνης της κυβέρνησης για την τωρινή καταστροφή. Αλήτες παιδί μου τι να πεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:04Ναι, είδα πόσο αξία είχαν για την κυβέρνηση σου οι ζωές στο Μάτι.Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 08:58 Σαφώς η σιχαμαρα είναι διαχρονική, όπως και η αξία των θυμάτων της φωτιάς στο Ματι. Οι νεκροί εξαργυρωνονται για μια ακόμα φορά για την τωρινή αποτυχία της κυβέρνησης σου για την τεραστίων διαστάσεων καταστροφή. Δραχμεντεδες σιχαμένοι παιδί μου τι να πεις.
Όλοι το είδαμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι λέμε, μαζί σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:16Δεν είναι όλοι οι αλήτες εμετικοί. Αυτοί είναι σίγουρα.Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:14Ναι κορίτσι μου, ναι. Οι Δραχμεντες, κανεκοι και λοιποί χρησιμοποιούσαν τους νεκρούς στο Ματι για χιουμοράκι. Ενώ ξεκάθαρα η αξία των θανάτων τους ήταν για ξέπλυμα της ευθύνης της κυβέρνησης για την τωρινή καταστροφή. Αλήτες παιδί μου τι να πεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:04
Ναι, είδα πόσο αξία είχαν για την κυβέρνηση σου οι ζωές στο Μάτι.
Όλοι το είδαμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακόμα και αν το θέλατε, δεν σας θέλω εγώ. Ξουτ.Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:18Ναι λέμε, μαζί σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:16Δεν είναι όλοι οι αλήτες εμετικοί. Αυτοί είναι σίγουρα.Naida έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:14
Ναι κορίτσι μου, ναι. Οι Δραχμεντες, κανεκοι και λοιποί χρησιμοποιούσαν τους νεκρούς στο Ματι για χιουμοράκι. Ενώ ξεκάθαρα η αξία των θανάτων τους ήταν για ξέπλυμα της ευθύνης της κυβέρνησης για την τωρινή καταστροφή. Αλήτες παιδί μου τι να πεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α ναι ξέχασα, είσαι και ανώτερη ως άνθρωπος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είμαι εγώ ανώτερη, οι Δραχμεντοκανέκοι είναι κατώτερο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι αρκετοί τέτοιοι χρήστες. Η εξήγηση που δίνω για την μη αποπομπή τους είναι ότι φέρνουν κλικς.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:21Καλά ναι, κακώς μίλησα γενικά. Να με συγχωρέσουν οι συντονιστές για την κατάχρηση λέξης.Gherschaagk έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:20Νομίζω είναι θέμα διαχείρισης.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:18
![]()
![]()
Έχεις πάρει χαμπάρι ότι σε κρατάνε ακόμα εδώ μέσα, μόνο και μόνο επειδή είσαι Συριζαίος, αλλιώς θα σε είχανε ξαποστείλει, αν υπήρχε σοβαρός συντονισμός;
Παντού Συριζαιοι και πράκτορεςKolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 09:03 Πάντως της πόρνεως γίνεται σε όλη τη μεσόγειο και ν.ανατολική Ευρώπη. 2 νεκροί διαβάζω στην Ιταλία μόλις. Νεκροί επίσης σε Αλβανία, Τουρκία. Βόρεια Μακεδονία όλη η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ισπανία, Λίβανος, όλα στις φλόγες. .
Δηλαδή με ταυτίζεις με αυτούς που έκαναν χιουμοράκι με τους νεκρούς στο Ματι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Ναι αλλα για το ματι δε λετε τιποτα. Ειναι το νεο μοτο. Η μαρφιν παλιωσε
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δυο χρονια τα ΝΔλικα μονο για το Συριζα μιλανε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα