!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είστε πουλημένα τομάρια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Re: Είστε πουλημένα τομάρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

stavmanr έγραψε: 01 Αύγ 2021, 10:20
Kauldron έγραψε: 01 Αύγ 2021, 10:16
George_V έγραψε: 01 Αύγ 2021, 09:26

Α μπα...

Αυτοί που τα διαβάζουν φαίνονται μόλις ανοίξουν το στόμα τους.
Πιστεύεις οτι αν κάποιος πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό του, από θρόμβωση, αυτό έχει κάποια σχέση με το εμβόλιο= Ψεκασμενιά.
Πιστεύεις οτι αν κάποιος σκοτώθηκε σε τροχαίο, έχοντας κοβιντ πέθανε απ' τον κόβιντ= Σοβαρή και λογική στάση.

Α, ρε Οργουελ απλά τα μπέρδεψες στις ημερομηνίες. 35 χρόνια μετά έγιναν αυτά που έλεγες.
Μόνο που συμβαίνει το αντίθετο:
όσες περιπτώσεις αναφέρθηκαν ως "πέθανε μετά τον εμβολιασμό" στο φόρουμ ήταν από άσχετες αιτίες.

Επίσης, δεν υπάρχει "πέθανε από Covid στα καλά καθούμενα". Δηλαδή δεν υπάρχει το θέμα να πας από τροχαίο και να σε γράψουν ως Covid.
Ο θάνατος από COVID είναι αργός και βασανιστικός, με πολυοργανική κατάρρευση, βαριά πνευμονία κλπ., εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων που υπάρχουν χρόνια νοσήματα τα οποία επιδεινώνονται με τον Covid.
Αναφέρω τρία άσχημα περιστατικά από την πόλη μου :
1 ) 53χρονός άνδρας πατέρας φίλου μου . Περίπου δέκα μέρες μετά από Pfizer , δεν μπορούσε να πάρει ανάσα . Πήγε στο νοσοκομείο και του λένε ότι είναι εντάξει . Μετά από μερικές μέρες πέθανε στο σπίτι του .
2 ) 55χρονός είχε παρόμοια συμπτώματα και επίσης στο νοσοκομείο δεν του βρήκαν τίποτα . Πήγε σε ιδιωτικό στην Θεσσαλονίκη και βρήκαν 98 % βουλωμένη αρτηρία . Μπαλονάκι .
3 ) 25χρονή κοπέλα μερικές μέρες από τον εμβολιασμό με άγνωστη μάρκα έπαθε εγκεφαλικό . Στο νοσοκομείο δεν βρήκαν λένε την αιτία , τι να κάνουμε κακιά στιγμή κλπ . Την πήγαν στην Θεσσαλονίκη όπου βρήκαν θρόμβωση στο κεφάλι , την καθάρισαν . Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι το κορίτσι .
Σημειωτέων πρόκειται για Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όχι για κάνα Κέντρο Υγείας . Αλλά προφανώς όπου παίζει πρόβλημα με το εμβόλιο μόκο .
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:42
Kauldron έγραψε: 01 Αύγ 2021, 10:16

Πιστεύεις οτι αν κάποιος πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό του, από θρόμβωση, αυτό έχει κάποια σχέση με το εμβόλιο= Ψεκασμενιά.
Πιστεύεις οτι αν κάποιος σκοτώθηκε σε τροχαίο, έχοντας κοβιντ πέθανε απ' τον κόβιντ= Σοβαρή και λογική στάση.

Α, ρε Οργουελ απλά τα μπέρδεψες στις ημερομηνίες. 35 χρόνια μετά έγιναν αυτά που έλεγες.
όσες περιπτώσεις αναφέρθηκαν ως "πέθανε μετά τον εμβολιασμό" στο φόρουμ ήταν από άσχετες αιτίες.

Επίσης, δεν υπάρχει "πέθανε από Covid στα καλά καθούμενα". Δηλαδή δεν υπάρχει το θέμα να πας από τροχαίο και να σε γράψουν ως Covid.
Ο θάνατος από COVID είναι αργός και βασανιστικός, με πολυοργανική κατάρρευση, βαριά πνευμονία κλπ., εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων που υπάρχουν χρόνια νοσήματα τα οποία επιδεινώνονται με τον Covid.
1 ) 53χρονός άνδρας πατέρας φίλου μου . Περίπου δέκα μέρες μετά από Pfizer , δεν μπορούσε να πάρει ανάσα . Πήγε στο νοσοκομείο και του λένε ότι είναι εντάξει . Μετά από μερικές μέρες πέθανε στο σπίτι του .
2 ) 55χρονός είχε παρόμοια συμπτώματα και επίσης στο νοσοκομείο δεν του βρήκαν τίποτα . Πήγε σε ιδιωτικό στην Θεσσαλονίκη και βρήκαν 98 % βουλωμένη αρτηρία . Μπαλονάκι .
3 ) 25χρονή κοπέλα μερικές μέρες από τον εμβολιασμό με άγνωστη μάρκα έπαθε εγκεφαλικό . Στο νοσοκομείο δεν βρήκαν λένε την αιτία , τι να κάνουμε κακιά στιγμή κλπ . Την πήγαν στην Θεσσαλονίκη όπου βρήκαν θρόμβωση στο κεφάλι , την καθάρισαν . Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι το κορίτσι .
Σημειωτέων πρόκειται για Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όχι για κάνα Κέντρο Υγείας . Αλλά προφανώς όπου παίζει πρόβλημα με το εμβόλιο μόκο .
Ποιος σου είπε ότι παίζει ντε και καλά πρόβλημα με το εμβόλιο;
Πριν εμφανιστεί το εμβόλιο δεν πέθαιναν οι άνθρωποι από εγκεφαλικά, στενωμένες αρτηρίες κλπ;

Παίρνεις μία χρονική αλληλουχία και τη μεταφράζεις σε κατ' ανάγκη αιτιακή σχέση...
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

stavmanr έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:50

Πριν εμφανιστεί το εμβόλιο δεν πέθαιναν οι άνθρωποι από εγκεφαλικά, στενωμένες αρτηρίες κλπ;

Παίρνεις μία χρονική αλληλουχία και τη μεταφράζεις σε κατ' ανάγκη αιτιακή σχέση...
Και δηλαδή ας πούμε η καρδιά περίμενε πρώτα να εμβολιαστεί και μετά να πάθει έμφραγμα μπας και έχει ελπίδες επιβίωσης , σου λέει “ μην πάθω τώρα επειδή αν έχω και Covid θα είναι χειρότερο ” ... Επίσης εγκεφαλικό από θρόμβωση 25 χρόνων και ενώ έπαθαν πάρα πολλοί τι να σου πω τυχαίο . Ρε είναι δυνατόν ; Τουλάχιστον βγες και πες ΝΑΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ , μην το παίζετε τρελίτσα συνέχεια . Εντάξει είναι σπάνιες οι παρενέργειες αλλά το θέμα είναι ότι πολλοί άνθρωποι που λόγω ηλικίας κινδύνευαν ελάχιστα από τον Covid πέθαναν και θα πεθάνουν από το εμβόλιο και όσο δεν το παραδέχεστε μεταδίδετε ακόμα περισσότερο τον φόβο στον κόσμο .
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:10
stavmanr έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:50

Και δηλαδή ας πούμε η καρδιά περίμενε πρώτα να εμβολιαστεί και μετά να πάθει έμφραγμα μπας και έχει ελπίδες επιβίωσης , σου λέει “ μην πάθω τώρα επειδή αν έχω και Covid θα είναι χειρότερο ” ...
Κάθε χρόνο στη χώρα μας έχουμε περίπου 5000 θανατηφόρα καρδιακά επεισόδια. Αυτό σημαίνει περίπου 15 επεισόδια την ημέρα.
Είναι στατιστικά δεδομένο ότι θα τύχει κάποιο από αυτά να συμβεί γύρω από τις μέρες του εμβολιασμού.
Επίσης εγκεφαλικό από θρόμβωση 25 χρόνων και ενώ έπαθαν πάρα πολλοί τι να σου πω τυχαίο .
Στην Ελλάδα έχουμε ετησίως 3.000- 50.000 θανάτους από θρομβοεμβολή.
Αυτό σημαίνει περίπου 8 - 150 θανάτους ημερησίως.
Είναι στατιστικά δεδομένο ότι θα τύχει κάποιο από αυτά να συμβεί γύρω από τις μέρες του εμβολιασμού.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 01 Αύγ 2021, 10:20 Επίσης, δεν υπάρχει "πέθανε από Covid στα καλά καθούμενα". Δηλαδή δεν υπάρχει το θέμα να πας από τροχαίο και να σε γράψουν ως Covid.
Η Γαλλία κατέγραψε... 18.000 θανάτους από κορωνοϊό που δεν ήταν θάνατοι από κορωνοϊό σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία θνησιμότητας της Γαλλίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 07 Αύγ 2021, 04:17
stavmanr έγραψε: 01 Αύγ 2021, 10:20 Επίσης, δεν υπάρχει "πέθανε από Covid στα καλά καθούμενα". Δηλαδή δεν υπάρχει το θέμα να πας από τροχαίο και να σε γράψουν ως Covid.
Η Γαλλία κατέγραψε... 18.000 θανάτους από κορωνοϊό που δεν ήταν θάνατοι από κορωνοϊό σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία θνησιμότητας της Γαλλίας.
Κι άλλη επιφοίτηση σου ήρθε;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Το ξέω ότι για σένα όλα είναι θρησκεία, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται πραγματικότητα, ένα πράγμα που λέγεται στοιχεία και ένα πράγμα που λέγεται επιστήμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 07 Αύγ 2021, 04:38 Το ξέω ότι για σένα όλα είναι θρησκεία, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται πραγματικότητα, ένα πράγμα που λέγεται στοιχεία και ένα πράγμα που λέγεται επιστήμη.
Υπάρχει κι ένα πράγμα που λέγεται "πηγή".
Στην ουσία κάνεις copy-paste το link από το οποίο πήρες τα στοιχεία τα οποία παραθέτεις στο διάλογο.
Το copy paste γίνεται είτε με χρήση δεξί κλικ είτε με τη συντόμευση ctrl-c και ctrl-v αντίστοιχα.

Αυτό συνήθως γίνεται για να δείχνεις ότι τα στοιχεία δεν αποτελούν κάποιο δημιούργημα προσωπικής σου παραίσθησης ή ψευδαίσθησης μέσα στην οποία η προσωπική σου άποψη γίνεται "επιστήμη".
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Η πηγή είναι νήμα στο οποίο έχεις συμμετάσχει, για να προσθέσεις μια ανοησία. Μπορείς να το βρεις με μια απλή αναζήτηση στα νήματα που έχω ανοίξει. Είναι αυτό με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Ευρώπη.

Ουδέποτε έχω παραθέσει κάτι που δεν είναι από πρωτογενή πηγή. Οι αμφιβολίες σου με αφήνουν αδιάφορο.

Αντιθέτως, ο δικός σου ισχυρισμός, ότι δεν συμβαίνει υπερκαταγραφή θυμάτων σε κάποιες χώρες, δεν στηρίζεται σε κανένα δεδομένο και καμμιά πηγή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 07 Αύγ 2021, 05:24 Μπορείς να το βρεις με μια απλή αναζήτηση στα νήματα που έχω ανοίξει. Είναι αυτό με την υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Ευρώπη.
Κι επαναλαμβάνω:
Υπάρχει κι ένα πράγμα που λέγεται "πηγή".
Στην ουσία κάνεις copy-paste το link από το οποίο πήρες τα στοιχεία τα οποία παραθέτεις στο διάλογο.
Το copy paste γίνεται είτε με χρήση δεξί κλικ είτε με τη συντόμευση ctrl-c και ctrl-v αντίστοιχα.

Αυτό συνήθως γίνεται για να δείχνεις ότι τα στοιχεία δεν αποτελούν κάποιο δημιούργημα προσωπικής σου παραίσθησης ή ψευδαίσθησης μέσα στην οποία η προσωπική σου άποψη γίνεται "επιστήμη".

Δεν με απασχολούν τα νήματα που έχεις ανοίξει. Περιμένω απλά το λινκ.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

https://agriazwa.blogspot.com/2021/08/blog-post_12.html

Όταν η Παιδιατρική Εταιρεία μαγειρεύει... στοιχεία.

Το πουλημενα τομαρια ειναι ηπιο
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Gherschaagk έγραψε: 01 Αύγ 2021, 08:25Pronews.
γνωστό αλλιώς και ως Propseknews.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

https://www.skynews.com.au/australia-ne ... cef930a18b

NSW Premier says even with 80 per cent double dose and zero cases restrictions will remain
The NSW Premier has said as long as Delta is around there will be restrictions, even if the state reaches 80 per cent vaccination and has zero cases.

Φταινε οι ανεμβολιαστοι.
Γιδια
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

έχουν ιδρυματοποιηθεί όλοι.ένας να μείνει ανεμβολίαστος θα τον δείχνει με το δάχτυλο ο πλανήτης και θα του λένε "μαλάκα θανάση εσύ φταίς για τα μέτρα"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”