Cecily Anne έγραψε: 22 Αύγ 2018, 12:54
ΥΓ. Επίσης, σιγά μην ασχολιόμουν με το μπάζο τον Σνόου. Πού δεν ξέρω ποιός τον έβαλε με μέσο εκεί μέσα, ΑΛΛΑ ήμαρτον.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Κοίτα'δω μάπα ανθρώπου που κάνει τον σκληρό μαχητή και έχει πάθει πλάκα μαζί του το μισό αγγλόφωνο κράτος και αποικίες. Ετούτο είναι να βλέπετε παρέα μικρό μου πόνυ και να κάνατε έρωτα υπό το φως τον κεριών ακούγοντας τιτανικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 22 Αύγ 2018, 13:20
Κοίτα'δω μάπα ανθρώπου που κάνει τον σκληρό μαχητή και έχει πάθει πλάκα μαζί του το μισό αγγλόφωνο κράτος και αποικίες. Ετούτο είναι να βλέπετε παρέα μικρό μου πόνυ και να κάνατε έρωτα υπό το φως τον κεριών ακούγοντας τιτανικό.
Κοίτα, μπορεί να μην σ' ενθουσιάζει η φάτσα του, αλλά φαντάζομαι θα έχεις πάθει πλάκα από την κορμοστασιά του, το δίμετρο μπόι του, τις πλατάρες του... ό,τι δηλαδή χρειαζόταν για τον ρόλο του.
Κοίτα, μπορεί να μην σ' ενθουσιάζει η φάτσα του, αλλά φαντάζομαι θα έχεις πάθει πλάκα από την κορμοστασιά του, το δίμετρο μπόι του, τις πλατάρες του... ό,τι δηλαδή χρειαζόταν για τον ρόλο του.
δίμετρο δεν το λες. Τάπα είναι ο τύπος
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
δίμετρο δεν το λες. Τάπα είναι ο τύπος
κι η Ντάνυ τάπα είναι για αυτό και γράφουν καλά στον φακό.
σταματήστε την γκρίνια πιτέλους!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.