Ρε συ λυπήσου τον εαυτό σου και σύρε για ύπνο.
Έχεις γίνει περιγελως
Σε ποιους ρε φίλε έχει γίνει περίγελως; Στο ετερόκλητο αριστερό ιερατείο των 3-4 φορουμιτων;
Στους 5-10 παραληρηματικους ζαυαυγητες του φόρουμ που επειδή κάνουν 500 ποστ την ημέρα έκαστος νομίζουν πως είναι και αντικείμενο δείγμα της κοινωνίας.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Otto Weininger έγραψε: 07 Αύγ 2021, 02:07
Σε ο,τι και να έχω βρεθεί στην ζωή μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να χτυπήσω κάποιον που δεν φταίει. Πόσο μάλλον να το κάνω.
Αυτό σε τιμά
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Αντικατασταθηκε η προηγουμενη,τωρα εχουμε την Ευλαμπια που δεν μπορει να παρει ανασα αλλα συνεχιζει ακαθεκτη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ στη θέση των πυρόπληκτων.
Σε ο,τι και να έχω βρεθεί στην ζωή μου, ποτέ δεν σκέφτηκα να χτυπήσω κάποιον που δεν φταίει. Πόσο μάλλον να το κάνω.
Εσυ, αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει απλος κοσμος που εχει ξεφυγει λογω της καταστασης.
Όποιος αρχίζει να χτυπάει μια γυναίκα που δεν του φταιει σε τίποτα και μάλιστα συνεχιζει ενώ ουρλιάζει και κλαίει, δεν του αξίζει καμία συμπαράσταση.
Να πάει να γαμηθει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
GoBack έγραψε: 07 Αύγ 2021, 02:18
Αντικατασταθηκε η προηγουμενη,τωρα εχουμε την Ευλαμπια που δεν μπορει να παρει ανασα αλλα συνεχιζει ακαθεκτη
Κακώς τους αφήνουν τόσο κοντά στη φωτιά με άνεμο προς την κατεύθυνσή τους. Θα καεί κανένας χωρίς λόγο.
Να καουν δεν νομιζω αλλα απο τοτε που εκαναν την αρχη και ψιλοεγκλωβιστηκαν αυτοι του μεγκα και σηκωσαν τρελα ποσοστα ακροαματικοτητας τους στελνουν σαν προβατα στη σφαγη απ ολα τα καναλια.Θα φυγουν οι μισοι ρεπορτερ με αναπνευστικα και οι αλλοι μισοι δαρμενοι.
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.