taliban έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:54Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2021, 17:43Οπότε κάποιοι καραγκιοζοκάγκουρες πέταξαν γυαλιά στο δάσος αντί να τα πετάξουν σε κάδο.
Ε δεν φταίνε μόνο οι κυβερνήσεις για τις φωτιές!
Οι κυβερνήσεις φταίνε για την διαχείριση.
Ο λαός για την παιδεία που ΔΕΝ έχει.
Και όλα είναι αλυσίδα.
Γτ εγώ είμαι ο μαλακας που αντί να χρησιμοποιήσω το καπνηστηρι στα μελισσια χρησιμοποιώ το ψεκαστηρι με νερό και μελισσοχορτο τέτοιες μέρες .
Ο αλλος ο έξυπνος θα γράψει στα @@ του τα μέτρα και θα πάει να το ανάψει κανονικά.
Και η κυβέρνηση θα επιβάλλει πρόστιμο 10.000 και όποιον πάρει ο χάρος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;
Απόπειρα εμπρησμού στο Πεδίον του Αρεως καταγγέλλει ο αντιπεριφερειάρχης του κεντρικού τομέα Γ. Δημόπουλος.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι αλλοδαπή γυναίκα ασιατικής καταγωγής επιχείρησε να βάλει φωτιά στο Πεδίο του Άρεως, η οποία συνελήφθη. Οπως είπε, προσπάθησε να βάλει φωτιά σε δύο εξωτερικά σημεία, ενώ επιχείρησε να μπει εντός του Πεδίου του Αρεως.
Ευτυχώς, έγινε αντιληπτή και αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/fotia- ... a-emprismo
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι αλλοδαπή γυναίκα ασιατικής καταγωγής επιχείρησε να βάλει φωτιά στο Πεδίο του Άρεως, η οποία συνελήφθη. Οπως είπε, προσπάθησε να βάλει φωτιά σε δύο εξωτερικά σημεία, ενώ επιχείρησε να μπει εντός του Πεδίου του Αρεως.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Re: Πικο αριστο (ενωστε το με το ποιοι φταινε για τις πυρκαγιες)
εχει πονεσει το χερι μου εκει που με κοπανατε με το σβερκο σας, δειξτε ελεος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
taliban έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:54Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2021, 17:43Οπότε κάποιοι καραγκιοζοκάγκουρες πέταξαν γυαλιά στο δάσος αντί να τα πετάξουν σε κάδο.
Ε δεν φταίνε μόνο οι κυβερνήσεις για τις φωτιές!
Οι κυβερνήσεις φταίνε για την διαχείριση.
Ο λαός για την παιδεία που ΔΕΝ έχει.
Και όλα είναι αλυσίδα.
Γτ εγώ είμαι ο μαλακας που αντί να χρησιμοποιήσω το καπνηστηρι στα μελισσια χρησιμοποιώ το ψεκαστηρι με νερό και μελισσοχορτο τέτοιες μέρες .
Ο αλλος ο έξυπνος θα γράψει στα @@ του τα μέτρα και θα πάει να το ανάψει κανονικά.
Και η κυβέρνηση θα επιβάλλει πρόστιμο 10.000 και όποιον πάρει ο χάρος.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Πάλι άρχισε τις απειλές ο Αρίστος;
Καλυφθείτε.
Καλυφθείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Οι δεξιοί επενδυτές.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- nik_killthemall
Re: Πικο αριστο (ενωστε το με το ποιοι φταινε για τις πυρκαγιες)
Ασέβαστος έγραψε: 06 Αύγ 2021, 20:40εχει πονεσει το χερι μου εκει που με κοπανατε με το σβερκο σας, δειξτε ελεος.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Εντελώς ενδεικτικά αυτή τη στιγμή που υπάρχει σύσταση για χρήση νερού με μέτρο, η απέναντι πλένει μπαλκονι, αυλή και γκαράζ. Όλα αυτά ενώ βρεχει αδιάκοπα στάχτες που σημαίνει όλα θα γίνουν γκρίζα λάσπη και κυρίως ενω η γειτονιά πέρασε σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο χωρίς νερό και κάμποσα διαστήματα χωρίς ρεύμα από τη Δευτερα, θέλω να πω ξέρει ότι δεν το λέει για πλάκα η ΕΥΔΑΠ, είναι ζεστό το πτώμα metaphorically speaking.
Και μου λέτε ότι αυτη η κωλοφαρα έχει ανάγκη πράκτορες και μακτορες για να προκαλέσει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της.
Και μου λέτε ότι αυτη η κωλοφαρα έχει ανάγκη πράκτορες και μακτορες για να προκαλέσει κακό στον εαυτό της και στους γύρω της.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν είναι αληθινές, πρόκειται για Αφγανή με βενζίνη και Ζιπέλαιο.Prepon έγραψε: 06 Αύγ 2021, 20:03 Απόπειρα εμπρησμού στο Πεδίον του Αρεως καταγγέλλει ο αντιπεριφερειάρχης του κεντρικού τομέα Γ. Δημόπουλος.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Κάπου έπιασε το μάτι μου ότι βρήκαν πεταμένους μεγενθυντικούς φακούς.
Xτες τα ελεγα αυτα σε μερικα που ηταν ατακτα.
.
- nik_killthemall
Αργυρουπολη προποδες Υμηττουnyxtovios έγραψε: 06 Αύγ 2021, 20:54 Κάπου έπιασε το μάτι μου ότι βρήκαν πεταμένους μεγενθυντικούς φακούς.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
μιλάμε για πολύ ξύλο που χρειάζεταιnik_killthemall έγραψε: 06 Αύγ 2021, 20:59Αργυρουπολη προποδες Υμηττουnyxtovios έγραψε: 06 Αύγ 2021, 20:54 Κάπου έπιασε το μάτι μου ότι βρήκαν πεταμένους μεγενθυντικούς φακούς.
αν το δούμε και βάσει πιθανοτήταων φαίνεται περίεργο ότι ξεσπούν τόσες φωτιές ταυτόχρονα
- Λίνο Βεντούρα
στην αναμπουυμπούλα χαίρονται οι πράκτορες και συνεργαζόμενοι με αυτούς εγκληματίες.foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2021, 20:52
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- The Great Leader
Πάντως, όταν τελειώσει αυτό και θα μετράμε πληγές, θα αλλάξουν πολλά πράγματα, ειδικά αν οι εμπρηστές που πιάσανε συνδεθούν με ριζοσπάστες αριστερούς ή μούσλιμς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 7 Απαντήσεις