!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ζωή του εθνικοσοσιαλιστή
Re: Η ζωή του εθνικοσοσιαλιστή
Έτσι είναι, πολύ υποκριτής ο blackpaint αν το κοπρόσκυλο ήταν αντιφά θα ήταν κατά του πατερά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Nero
Εσύ? Είσαι υπερ του εβραιόφιλου πατέρα?Μπίστης έγραψε: 22 Αύγ 2018, 11:20 Έτσι είναι, πολύ υποκριτής ο blackpaint αν το κοπρόσκυλο ήταν αντιφά θα ήταν κατά του πατερά.
Πλέον υπάρχουν ναζί που δυστυχώς δεν είναι παιδάκια. Π.χ Μαρινάκης.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- blackpaint
Μπιστη και κωλντρον ειστε τοσο αστειοι με τα εαν ηταν αυτο και εαν ηταν εκεινο. Εαν ειχε βυζια θα ταν η γιαγια μου η ανταρτισα που σφαζε γερμανους και ταγματασφαλιτες στο γονατο.

παρτε κλαμμενο ναζι για επιδορπιο τωρα

παρτε κλαμμενο ναζι για επιδορπιο τωρα
Κάτσε να τηλεφωνήσω στα κεντρικά.
( με μπέρδεψε τώρα ο πούστης, με τον γιό δεν μας είχανε πει να είμαστε ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τί να κάνω, την καλοσύνη μου πληρώνω.Είσαι ε? Πόνεσε ρε η ψυχούλα σου για τη ναζουλίτσα απο πάνω που έβαλε τα κλάματα και ορκίζεται ότι "δεν είναι τέτοιος άνθρωπος"?
Η γιαγιά αγωνίστρια και ο εγγονός πολεμιστής του πληκτρολογίου...Μπιστη και κωλντρον ειστε τοσο αστειοι με τα εαν ηταν αυτο και εαν ηταν εκεινο. Εαν ειχε βυζια θα ταν η γιαγια μου η ανταρτισα που σφαζε γερμανους και ταγματασφαλιτες στο γονατο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith