Μα τον Σάκη ρε συ;
Τον ex κομμουνίσταρο;
Μα τον Σάκη ρε συ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:21Σε παρακαλώ, μην το συνεχίζεις.waldorf έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:18Δεν το πιστεύω ότι γκρίνιαξες εσύ!Ο πλέον ήρεμος χρήστης;;Τα ύστερα του κόσμου (εκτός αυτών που ζούμε).Nandros έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:11 ...
Τα υπόλοιπα που είχαν απομείνει διαγράφτηκαν ΜΕΤΑ την γκρίνια μου.
.
Και πότε γκρίνιαξες αγαπητέ;
Όταν κάλεσες χρήστρια να πάρει πίπες ή όταν αποκάλεσες εμένα νταβατζή;
Ποιου είναι ο στόχος;
Το πχορουμ έχει αντέξει χρόνια λογικά. Για αυτό μας έκανες την τιμή να γραφτείςdtri2020 έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:20Στην σημερινή εποχή οι διάφορες πλατφόρμες τύπου phorum ανήκουν στον τομέα της "διαδικτυακής" αρχαιολογίας. Δεν θα χρειαστεί να φτιάξω λοιπόν τίποτε.
Οι πιο παλιοί θα θυμούνται πόσα "εργαλεία" είχαν αναλογη εφήμερη ζωή στο διαδίκτυο αλλά τελικά δεν άντεξαν στον χρόνο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Να την αφήσουμε εδώ την αντιπαράθεση; Δεν ωφελεί η συνέχιση της. Παρακαλώ.Nandros έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:36Πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:21Σε παρακαλώ, μην το συνεχίζεις.waldorf έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:18
Δεν το πιστεύω ότι γκρίνιαξες εσύ!Ο πλέον ήρεμος χρήστης;;Τα ύστερα του κόσμου (εκτός αυτών που ζούμε).
Και πότε γκρίνιαξες αγαπητέ;
Όταν κάλεσες χρήστρια να πάρει πίπες ή όταν αποκάλεσες εμένα νταβατζή;
Το κουβαλάει από το παλιό φόρουμ.
Όπως θα πρόσεξες μπήκε στο νήμα μόνο και μόνο για να μου την πει και φυσικά απάντησα ανάλογα με το μεσαίο δάκτυλο (αρχικά).
.
Πως θα εκκενώσουν το Γύθειο;;;
Με βαριά καρδιά το κάνω,αλλάΛεγεών έγραψε: 06 Αύγ 2021, 12:40
Εγώ είμαι πλήρως απαισιόδοξος, όχι μόνο για τη δική μας χώρα, αλλά και για τον πλανήτη γενικότερα. Οι πολιτικοί ενδιαφέρονται μόνο για βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα ώστε να επανεκλεγούν, και αγνοούν συστηματικά τους επιστήμονες όταν τους δίνουν τις προβλέψεις που δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά. Το είδαμε με τον κορωνοϊό, θα το δούμε και με άλλα πράγματα στο μέλλον - αφορισματικές ατάκες και buzzwords, προσβλητικά στερεότυπα, όλα δημιουργημένα με σχεδόν χειρουργικό τρόπο για να απαξιώνουν την άλλη άποψη και να διαλύουν κάθε σοβαρή συζήτηση, ακόμα και μεταξύ απλών ανθρώπων που δεν μπορούν να ξεριζώσουν από μέσα τους την ανάγκη αυτό που υποστηρίζουν να είναι σωστό και να υπερασπίζονται τις μαλακίες που λένε με κάθε κόστος.

10 λεπτά υπόθεση είναι ρε μπούληzteo έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:31Και εγω θελω.![]()
Αλλα τα ζαχαροπλαστεια δεν πουλανε χαλβα σιμιγδαλενιο.![]()
![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μην είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν τρώνε ψωμάκι κάτι λέσια εδώ μέσα - ένθεν κακείθεν.Πασιφάη έγραψε: 06 Αύγ 2021, 12:46 Το γεγονός πως αρκετοί ''τροβαδούροι'' της κομματικής ορθοτητας εδώ μέσα, πολιτικοποιούν το κόστος της ανθρώπινης ζωής, με ξεπερνάει. Σκατόψυχοι, παράφρωνες, λες και το κόμμα θα τους δώσει ψωμάκι να φάνε. Λες και τους καθορίζει. Ας τους πει κάποιος, πως είναι μακρυά νυχτωμένοι. Πως είναι μια τζίφρα στο ψηφοδέλτιο. Έχουν απωλέσει την ευαισθησία που διακρίνει τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους και χώνονται στην σαπίλα όλο και πιο βαθειά. Άντε μου στο γερό διάολο.
Γενική διαπίστωσις.
Τι πληθυσμό έχει το Γύθειο;
Μεγεθυντικός φακός πάνω από ξεροκλαδα στον Υμηττό. Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης είπε επίσημα πως η σημερινή πρωινή περιπολία στον Υμηττό το βρήκε αρκετά μέσα στο δάσος.Otto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:35 Γκαζάκια βρέθηκαν και στον Θεολόγο Φθιώτιδας, πριν από λίγο.
Σημειωτέον, εκεί χθες υπήρξαν 2 νέα μέτωπα, τα έσβησαν και πριν κάνα 2ωρο εμφανίστηκαν αλλά τρία νέα μέτωπα.
Και βρέθηκαν και γκαζάκια.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έχετε χάσει τον έλεγχοJuno έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:43Μεγεθυντικός φακός πάνω από ξεροκλαδα στον Υμηττό. Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης είπε επίσημα πως η σημερινή πρωινή περιπολία στον Υμηττό το βρήκε αρκετά μέσα στο δάσος.Otto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2021, 15:35 Γκαζάκια βρέθηκαν και στον Θεολόγο Φθιώτιδας, πριν από λίγο.
Σημειωτέον, εκεί χθες υπήρξαν 2 νέα μέτωπα, τα έσβησαν και πριν κάνα 2ωρο εμφανίστηκαν αλλά τρία νέα μέτωπα.
Και βρέθηκαν και γκαζάκια.
Βρε συριζαίοι, για μετρηθείτε. Ποιοι λείπουν και πού είναι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σώζων υπάρχει,για Σώστη,δεν έχω άποψη.
Δεν νομίζω ότι όλοι οι εμπρηστές έχουν τον ίδιο στόχο.