Ε πως! Εδώ στην θρησκειολογία μόνο οι γέροντες μετράνε!
.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ε πως! Εδώ στην θρησκειολογία μόνο οι γέροντες μετράνε!
κακο σταφ πινει, να αλλαξει ντηλερ.Νατασα ναμπερουαν έγραψε: 03 Αύγ 2021, 14:29 Άγιος γέροντας Ιωάννης Καλαιδης
Λυπάμαι που ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΝΑΣ ΑΝΔΡΕΊΟΣ να δει το παιδί του να ΠΕΘΑΊΝΕΙ από την πείνα και να μην παίρνει αυτήν την ταυτότητα!
Να το βάλετε ΚΑΛΆ στο ΜΥΑΛΌ σας και να το θυμόσαστε : τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ την ΈΚΔΟΣΗ αυτής της ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε... Για αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί .. εγώ είμαι ο τελευταίος, ΚΑΙ Ο ΘΕΌΣ ΕΙΣΆΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΜΑΣ...
Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να ΓΛΙΤΏΣΟΥΜΕ από την ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ..
Τους Τούρκους μην τους φοβάστε.. Θα πάθουν μεγάλη ζημιά... Να το θυμάστε καλά και να το βάλετε στο μυαλό σας ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ..
Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική
Μιλώντας με πιστούς τους είπε...
Όλοι εσείς που είστε εδώ ..... θα πάτε στην Πόλη και θα είναι Ελληνική.
Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό...
(απο την σελίδα Πνευματικοπαιδια στο φβ)
βεβαιως και μετρανε οι γεροντες γιατι αυτοι εχουν οραμα απο χρονια πριν και ομως σημερα με τα δεδομενα που εχουμε καταλαβαινει κανεις οτι εκει οδευουμε
killzone έγραψε: 06 Αύγ 2021, 14:27βεβαιως και μετρανε οι γεροντες γιατι αυτοι εχουν οραμα απο χρονια πριν και ομως σημερα με τα δεδομενα που εχουμε καταλαβαινει κανεις οτι εκει οδευουμε
led, θερμο φως.Νατάσα έγραψε: 05 Αύγ 2021, 14:38Κακιες σαμαελικες του Δευτερονομιου, ο καθενας ό,τι φωτισμο θελει ας τον εχει, στο κατω κατω δεν πειραζει κανεναν.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 14:35Σύμφωνα με το Δευτερονόμιο, όποιος προφήτης δεν επαληθεύεται, πρέπει να λιθοβολείται.Νατάσα έγραψε: 05 Αύγ 2021, 14:20 Πρώτα οι φωτιές, μετά οι πλημμύρες, μετά οι σεισμοί, τέλος τα γεγονότα. (προφητεια Τραχωνι)
2000 χρονια τωρα εκει οδευουμε κατα τους γεροντες...killzone έγραψε: 06 Αύγ 2021, 14:27βεβαιως και μετρανε οι γεροντες γιατι αυτοι εχουν οραμα απο χρονια πριν και ομως σημερα με τα δεδομενα που εχουμε καταλαβαινει κανεις οτι εκει οδευουμε
Είναι γνωστό από την καθημερινότητα ότι όλα τα προσωπικά έγγραφα καταργούνται και παίρνουν τη θέση τους τα ψηφιακά. Οπότε, το καταλληλότερο εργαλείο που μπορεί να τα αποδείξει αντικαθιστώντας τα αυτά άμεσα είναι το κινητό τηλέφωνο Νατάσσα.Νατάσα έγραψε: 06 Αύγ 2021, 12:34Η καρτα ειναι καρτα, δεν θα αρκεστουν στα κινητα.O I έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:51Νατασα ναμπερουαν έγραψε: 03 Αύγ 2021, 14:29 .....
Να το βάλετε ΚΑΛΆ στο ΜΥΑΛΌ σας και να το θυμόσαστε : τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ την ΈΚΔΟΣΗ αυτής της ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε... Για αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί .. εγώ είμαι ο τελευταίος, ΚΑΙ Ο ΘΕΌΣ ΕΙΣΆΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΜΑΣ...
Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να ΓΛΙΤΏΣΟΥΜΕ από την ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ..
.......![]()
Ακόμα στην ταυτότητα/κάρτα τού πολίτη έμεινε τούτος;
https://www.protagon.gr/themata/to-kini ... 4342082254
.,
Δεν διαφωνώ, αλλα λέω ότι δεν θα μείνουν μόνο με το κινητό, θα προχωρήσουν σε κάρτες και τσιπάκια.O I έγραψε: 12 Αύγ 2021, 13:57Είναι γνωστό από την καθημερινότητα ότι όλα τα προσωπικά έγγραφα καταργούνται και παίρνουν τη θέση τους τα ψηφιακά. Οπότε, το καταλληλότερο εργαλείο που μπορεί να τα αποδείξει αντικαθιστώντας τα αυτά άμεσα είναι το κινητό τηλέφωνο Νατάσσα.Νατάσα έγραψε: 06 Αύγ 2021, 12:34Η καρτα ειναι καρτα, δεν θα αρκεστουν στα κινητα.O I έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:51
![]()
Ακόμα στην ταυτότητα/κάρτα τού πολίτη έμεινε τούτος;
https://www.protagon.gr/themata/to-kini ... 4342082254
.,
.,