Ομαδικές τελετές κάνουν. Σε περίπτωση που αποτύχουν και αυτές, θα αυτοπυρποληθουν 5-6 ζαίοι για να καταγραφούν ως θύματα.
Μιλάμε για σιχαματα.
Ομαδικές τελετές κάνουν. Σε περίπτωση που αποτύχουν και αυτές, θα αυτοπυρποληθουν 5-6 ζαίοι για να καταγραφούν ως θύματα.
Ναι κι εγώ λέω πως δεν ξέρω τίποτα.

Σαφώς. Είναι τέτοιο το επίπεδο της άγνοιας που αρκεί να μπεις στο προφίλ και να ψάχνεις τυχαίες δημοσιεύσεις. Δεν έχουν μπει καν στη διαδικασία να σβήσουν ούτε μια.
Τι έκαναν οι προηγούμενοι που δεν έκανε η σημερινή κυβέρνηση; Γίνε συγκεκριμένος.3f3k έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:50 Το πρόβλημα δεν είναι οι εκκενώσεις ρε ΝΔλικα. Το πρόβλημα είναι αυτά τα όλα τα άλλα που έπονται να συμβαίνουν. Η ΝΔ κάνει ΜΟΝΟ εκκενώσεις σοβαρα, όλα τα άλλα είναι ανύπαρκτα όπως και το μυαλό του μέσου υπουργού. Καταστροφή, τεράστια καταστροφή.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτά θα έπρεπε να τα είχε κάνει πριν και όχι να παραγγελνουμε αεροπλάνα και να φτιάχνουμε πρόγραμμα πολιτικής προστασίας πανικοβλητοι με τη φωτιά να καίει τις κωλοτρίχες μας...Belisarius έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:52Τι έκαναν οι προηγούμενοι που δεν έκανε η σημερινή κυβέρνηση; Γίνε συγκεκριμένος.3f3k έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:50 Το πρόβλημα δεν είναι οι εκκενώσεις ρε ΝΔλικα. Το πρόβλημα είναι αυτά τα όλα τα άλλα που έπονται να συμβαίνουν. Η ΝΔ κάνει ΜΟΝΟ εκκενώσεις σοβαρα, όλα τα άλλα είναι ανύπαρκτα όπως και το μυαλό του μέσου υπουργού. Καταστροφή, τεράστια καταστροφή.
Ξέρω π.χ. ότι η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τα πάει καλά στις εκκενώσεις, έλαβα 112 και προχωρά παραγγελία αεροπλάνων (8 αν δε κάνω λάθος) και μεγάλο πρόγραμμα για τη πολιτική προστασία.
επι συριζα δεν υπηρξαν τετοιες πυρκαγιεςπατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:57 Τα CL 215 δεν πετάνε τον περισσότερο καιρό και σίγουρα δεν μπορούν να πετάξουν με 45 βαθμούς Κελσίου.Είναι σαν τα κλιματιστικά που σου λένε εμείς μέχρι 40 βαθμούς δουλεύουμε,πιο πάνω δεν μπορούμε.![]()
Θα αντικατασταθούν από τα νεότερα CL 515 αλλά και τα CL 415 θέλουν αναβάθμιση.'Εχω βάλει και αλλού λινκ για την είδηση αυτή.Εδώ θα την βάλω όπως εγράφη ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ από το αντισυστημικό αντιμνημονιακό κλπDefencenet και το αδερφακι του pronews που την επικρίνει ως αδιαφανή.
https://www.defencenet.gr/defencenet-tv ... -aeroskafi
Οι ίδιοι άνθρωποι που φωνάζουν γιατί δεν υπάρχουν πυροσβεστικά πριν ένα μήνα επέκριναν την παραγγελία τους αφού φυσικά επί 5 χρόνια οι αντισυστημικοί συριζανέλ δεν αγόρασαν τίποτα.
Κλασική νεοέλ παράνοια. Εδώ έχουν στείλει στα δικαστήρια εθελοντές πυροσβέστες γιατί καθάριζαν/διάνοιγαν δασικούς δρόμους. Οικωλογοι. Τώρα απορούν γιατί δυσκολεύονται στην πρόσβαση.πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:57 Τα CL 215 δεν πετάνε τον περισσότερο καιρό και σίγουρα δεν μπορούν να πετάξουν με 45 βαθμούς Κελσίου.Είναι σαν τα κλιματιστικά που σου λένε εμείς μέχρι 40 βαθμούς δουλεύουμε,πιο πάνω δεν μπορούμε.![]()
Θα αντικατασταθούν από τα νεότερα CL 515 αλλά και τα CL 415 θέλουν αναβάθμιση.'Εχω βάλει και αλλού λινκ για την είδηση αυτή.Εδώ θα την βάλω όπως εγράφη ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ από το αντισυστημικό αντιμνημονιακό κλπDefencenet και το αδερφακι του pronews που την επικρίνει ως αδιαφανή.
https://www.defencenet.gr/defencenet-tv ... -aeroskafi
Οι ίδιοι άνθρωποι που φωνάζουν γιατί δεν υπάρχουν πυροσβεστικά πριν ένα μήνα επέκριναν την παραγγελία τους αφού φυσικά επί 5 χρόνια οι αντισυστημικοί συριζανέλ δεν αγόρασαν τίποτα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εκ του αποτελέσματος κατψ από τη βάσηΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:48τεν τεν έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:45
Έχουμε 38 αεροπλάνα, παλια αλλά με μεγάλες διαθεσιμοτητες, χωριά τα ελικόπτερα και τα ενοικιαζόμενα.
Παίζει να έχουμε τον μεγαλυτερο στολισμός στην Ευρώπη.
Και άλλα;
https://twitter.com/KalenteridisSav/sta ... 81377?s=19
Αυτά έτσι και αλλιώς έχουν τρέξει πριν τις φωτιές και είναι προγράμματα που θέλουν χρόνο επίσης ο στόλος φαίνεται να λειτουργεί κουτσά στραβά με καλές διαθεσιμότητες. Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το θέμα γιατί στεναχωριέμαι πολύ και όσο μεγαλώνω δεν αντέχω. Η αισθηση μου είναι ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί. Μπορεί να κάνω λάθος. Το ερώτημα λοιπόν είναι τι έκαναν περισσότερο οι προηγούμενες κυβερνήσεις.George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 11:01Το πρόβλημα είναι ότι αυτά θα έπρεπε να τα είχε κάνει πριν και όχι να παραγγελνουμε αεροπλάνα και να φτιάχνουμε πρόγραμμα πολιτικής προστασίας πανικοβλητοι με τη φωτιά να καίει τις κωλοτρίχες μας...Belisarius έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:52Τι έκαναν οι προηγούμενοι που δεν έκανε η σημερινή κυβέρνηση; Γίνε συγκεκριμένος.3f3k έγραψε: 06 Αύγ 2021, 10:50 Το πρόβλημα δεν είναι οι εκκενώσεις ρε ΝΔλικα. Το πρόβλημα είναι αυτά τα όλα τα άλλα που έπονται να συμβαίνουν. Η ΝΔ κάνει ΜΟΝΟ εκκενώσεις σοβαρα, όλα τα άλλα είναι ανύπαρκτα όπως και το μυαλό του μέσου υπουργού. Καταστροφή, τεράστια καταστροφή.
Ξέρω π.χ. ότι η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τα πάει καλά στις εκκενώσεις, έλαβα 112 και προχωρά παραγγελία αεροπλάνων (8 αν δε κάνω λάθος) και μεγάλο πρόγραμμα για τη πολιτική προστασία.