Σοβαρός συντονισμός είναι ο νδιτικος που έκανες εσύ ;Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:18πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:16 παρουσια συντονιστη γραφονται τερατα για βαξ.
του στελνω τωρα το νημα![]()
![]()
Έχεις πάρει χαμπάρι ότι σε κρατάνε ακόμα εδώ μέσα, μόνο και μόνο επειδή είσαι Συριζαίος, αλλιώς θα σε είχανε ξαποστείλει, αν υπήρχε σοβαρός συντονισμός;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Highlander
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Προλαβες εσυ.Gherschaagk έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:15Πήγαινε να βρωμίσεις άλλου.under έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:13Α εννοειται τελικα.Gherschaagk έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:13
Εννοείται οι άνθρωποι πάνω απ' όλα.
Αλλά γιατί παραποιείς αυτά που γράφω;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ε εντάξει ρε δεν είναι και για επισήμανση.AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:23Gherschaagk έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:52 Όλα έχουν αξία.
Και τα ζώα και τα σπίτια και οι επιχειρήσεις και οι δασικές εκτάσεις και εννοείται οι άνθρωποι.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κάνεις για κωμικός. Θα μπορούσες να κάνεις καρριέρα και να "τιμήσεις" το αβατάρ που έχεις επιλέξει! Θα χορτάσεις και σφαλιάριες έτσι!πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:08 χερογλυκανο μια ζωη. ετσι θα ζησετε.
γραψτε ψεμματα για τον βαξεβανη. δυστυχισμενα ανθρωπακια.
αγαμητα. σιχαμενοι ανθρωποι.
μια ζωη θα ειστε δυστυχισμενοι.
δεν γραφεις τετοια ψεμματα για εναν τιμιο ανθρωπο αν δεν εισαι υποκοσμος.
εμετος
εμετος.
θα νοικιαζετε καμμια να ξεχαρμανιαζετε και αυτη θα πλενεται με γυαλοχαρτο για να φυγει η σαπιλα απο πανω της.
αμορφοι ανθρωποι. σαπιες ψυχες.
τιποτενια ανθρωπακια.

Ευχαριστώ τον Hector Buas για το "υλικό"!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Cecily Anne
Εγώ έκανα ΝΔτικο συντονισμό;Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:23Σοβαρός συντονισμός είναι ο νδιτικος που έκανες εσύ ;Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:18πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:16 παρουσια συντονιστη γραφονται τερατα για βαξ.
του στελνω τωρα το νημα![]()
![]()
Έχεις πάρει χαμπάρι ότι σε κρατάνε ακόμα εδώ μέσα, μόνο και μόνο επειδή είσαι Συριζαίος, αλλιώς θα σε είχανε ξαποστείλει, αν υπήρχε σοβαρός συντονισμός;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
τελος παντων . ο επομενος που θα γραψει οτι ο βαξ παρακαλει για νεκρους θα ειναι ο υπευθυνος .
δεν εχω στειλει. εχω τα σκριν σοτ ομως
Δεν μ' ενδιαφέρει η γνώμη σου για τον βαξ.BigChiefWahoo έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:18Αναμενόμενο σίγουρα,αλλά εδώ λέει αλήθεια.
Μην παραποιείς λεγόμενα και γραπτά,σου είπα τι γνώμη έχω γι'αυτόν.
Αυτό που εσύ αποδέχεσαι ως Αληθές αυτό που γράφει, εγώ το θεωρώ ως εμμονικό σύνδρομο.
Κρατάς τη γνώμη σου, γενικώς και ειδικώς*, κρατάω τη δική μου.
*Και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνον στον βαξ, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειπαμε, η σαπιλα εχει και τα ορια της
- Cecily Anne
Όχι μη, στάσου, μύγδαλα.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:24 τελος παντων . ο επομενος που θα γραψει οτι ο βαξ παρακαλει για νεκρους θα ειναι ο υπευθυνος .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κράτα το λίζα και καν' το κορνίζα.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:24 τελος παντων . ο επομενος που θα γραψει οτι ο βαξ παρακαλει για νεκρους θα ειναι ο υπευθυνος .
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Διαφωνώ.Otto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:22Μα δεν είπε κανείς ότι λες ψέματα. Μαλακίες λες.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:19εχεις παρει χαμπαρι οτι δεν λεω ψεμματα ποτε και με εξισωνεις με τους αλλους που λενε 24/7 15 χρονια?Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:18
![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειναι η επιγραφη που διαβάζει ο Δάντης στην εισοδο της ΚολασηςGherschaagk έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:18Και τι πάει να πει αυτό;George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:11Lasciate ogni speranza voi ch entrate.Gherschaagk έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:10 Κινδυνεύει άνθρωπος στην Δροσοπηγή λένε.
Κάπως έτσι είναι η κόλαση.
(πρέπει να το σκότωσα αλλά δε γαμιεται... Τα χω ξεχάσει τα Ιταλικά μου εδώ και 20 χρονια)
"Αφησατε καθε ελπίδα οσοι εισερχεστε εδώ".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Highlander
Φυσικά, εγώ θυμάμαι που στοχοποιουσες όσους υπερασπίζονταν τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη λάσπη που του πετούσαν τα νδμποτακιαCecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:24Εγώ έκανα ΝΔτικο συντονισμό;Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:23Σοβαρός συντονισμός είναι ο νδιτικος που έκανες εσύ ;Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:18
![]()
![]()
Έχεις πάρει χαμπάρι ότι σε κρατάνε ακόμα εδώ μέσα, μόνο και μόνο επειδή είσαι Συριζαίος, αλλιώς θα σε είχανε ξαποστείλει, αν υπήρχε σοβαρός συντονισμός;Πότε ψήφισα ΝΔ και δεν το θυμάμαι;
Εντάξει ο συντονισμός δεν κάνει για όλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 06 Αύγ 2021, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω ειπα κατι. καντε οτι νομιζετε.
- Cecily Anne
Αχ να χαρείς, μην τα πεις παραέξω, θα γελάνε.Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:26Φυσικά, εγώ θυμάμαι που στοχοποιουσες όσους υπερασπίζονταν τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη λάσπη που του πετούσαν τα νδμποτακιαCecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 00:24Εγώ έκανα ΝΔτικο συντονισμό;Πότε ψήφισα ΝΔ και δεν το θυμάμαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 21606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις