Λίγη τσίπα ρε. Λίγη τσίπα δεν έχετε γ@μω τη δεξια σας.under έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:40Η ανθρωπινη ζωη δεν εχει αξια για τους ζαιους αν δεν τους εξυπηρετει πολιτικα.Αίγαγρος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:01
εδώ το σκουπίδι ο Βαξ παρακαλάει -έμμεσα- για νεκρούς. Όλα είναι ρεβάνς στο μυαλό του μέσου χιμπατζή.
Γι αυτο και τα θυματα στο ματι ηταν αυθαιρετοι που αξιζαν αυτο που επαθαν,γι αυτο και τα παρακαλια να εχουμε νεκρους τωρα.
Κανονικος καρκινος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Μεγάλη αλήθεια αυτό. Κάθε χρόνο σχεδόν η ίδια ιστορία. Τα αεροπλάνα δεν είναι πανάκεια αν και πολύ χρήσιμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:27 Και το κυριώτερο, όταν οι φωτιές σβήνουν, όταν τα νερά από τις πλημμύρες στεγνώνουν, είναι σαν να μην έγιναν ποτέ.
Πάλι τα ίδια και τα ίδια.
Χρειάζονται αντιπυρικές ζώνες/σοβαρές αποψιλωμένες ζώνες πυρασφάλειας, μεγαλύτερη εναέρια επιτήρηση σε διάφορα μέρη της χώρας με drones, αναδασώσεις χωρίς πεύκα και δεν ξέρω γω τι άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αίγαγρος την 05 Αύγ 2021, 23:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Εγώ ΟΚ, ησύχασα. Μου ανακοίνωσε η γυναίκα μου ότι όχι δεν φεύγουμε αύριο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Με Καναντέρ.George_V έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:38
Και μεις ειμαστε να φυγουμε αυριο και να δω πως θα περάσουμε απο τη φλεγόμενη ζωνη.
Εχεις εν μερει δικιο.dtri2020 έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:39Το πρόβλημα μας είναι πως δεν καταλαβαίνουμε πως έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με του άλλους!George_V έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:37Το προβλημα μας δεν ειναι οι φωτιες των αλλων αλλα οι δικες μας.dtri2020 έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:35
Εικόνα πυρκαγιών στην νότια Ευρώπη πριν από περίπου μία ώρα.
https://twitter.com/mrP2050/status/1423 ... 56453?s=20
Οποτε σταματηστε να λετε "ναι αλλα και οι αλλοι καιγονται"
Στα @@ μας για τους Ιταλους, Σουηδους και Αμερικάνους. Δε μενουμε Σουηδια. Τη δικια μας χωρα θελουμε να σωσουμε.
Μεχρι πριν 3 χρονια ηταν μονο δικο μας προβλημα
Πριν 3 χρονια ξεκινησε η Κλιματικη Αλλαγη, οποτε απο τοτε ειναι προβλημα ολων.
Ζουμε στο ετος 3 μ.κ.α.
Η πραγματική πληγή στην Ελλάδα είναι όλα αυτά τα (αριστερά) όρνια που αυτήν ακριβώς την στιγμή παρακαλάνε για νεκρούς!3f3k έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:39 Αυτοι που υπερασπίζονται ακόμα και σήμερα τη ΝΔ είναι η πραγματικη πληγή.
Άφησαν τη χώρα χωρίς πυροσβεστική δύναμη και στέλνουν μπάτσους μονο για να διώχνουν τον κόσμο οι αλήτες.

dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το προβλημα ειναι οτι εμεις θα πηγαιναμε Αθηνα και την επομένη θα φευγαμε με το καράβι. Οποτε δε μας παιρνει να μην φυγουμε.Χαοτικός έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:42Εγώ ΟΚ, ησύχασα. Μου ανακοίνωσε η γυναίκα μου ότι όχι δεν φεύγουμε αύριοΒλέπουμε από μεθαύριο έχοντας πίστη ότι θα τεθεί υπό έλεγχο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
George_V έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:44Το προβλημα ειναι οτι εμεις θα πηγαιναμε Αθηνα και την επομένη θα φευγαμε με το καράβι. Οποτε δε μας παιρνει να μην φυγουμε.
Να έρθεις από κει δηλαδή για Αθήνα;
Αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε όλα τα κόμματα, και στην ΝΔ, ανάλογα με τα οπαδικα-ιδεολογικα γυαλιά του εκάστοτε κόμματος.under έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:40
Η ανθρωπινη ζωη δεν εχει αξια για τους ζαιους αν δεν τους εξυπηρετει πολιτικα.
Γι αυτο και τα θυματα στο ματι ηταν αυθαιρετοι που αξιζαν αυτο που επαθαν,γι αυτο και τα παρακαλια να εχουμε νεκρους τωρα.
Κανονικος καρκινος.
Όπως υπάρχουν ΣΕ ΟΛΑ τα κόμματα Ανθρωποι,
για τους οποίους παντα θα έχει αξία η ζωή, η κάθε ανθρώπινη ζωή .
Οι τελευταίοι είναι και η πλειοψηφια. Οι άλλοι είναι λίγοι.
Δυστυχώς , η αναλογία χειροτερεύει, όσο ανεβαίνεις στην εξουσία των κομμάτων ή αναφέρεσαι σε κομματικά στελέχη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 05 Αύγ 2021, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Πάντως νομίζω προλαβαίνεις να αλλάξεις το δρομολόγιο. (Νομίζω).
Προς το παρόν, αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην κινδυνέψει κανείς!George_V έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:40 Και σου ξαναλεω
ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
Το σπιτι μας θελουμε να σωσουμε!
Το πρόβλημα μας είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ και δεν φαίνεται να μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτούς.
https://twitter.com/mrP2050/status/1423 ... 56453?s=20
https://twitter.com/mrP2050/status/1423 ... 58465?s=20
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Otto Weininger
+ 1under έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:40Η ανθρωπινη ζωη δεν εχει αξια για τους ζαιους αν δεν τους εξυπηρετει πολιτικα.Αίγαγρος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:01
εδώ το σκουπίδι ο Βαξ παρακαλάει -έμμεσα- για νεκρούς. Όλα είναι ρεβάνς στο μυαλό του μέσου χιμπατζή.
Κανονικος καρκινος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Επειδη εχει συνεχεια νοτιους ανεμους εκει παει βορεια, τωρα εαν στριψει ανατολικα ή δυτικα ποιος ξερει; Που λες να πας; Προς Λεονταρι;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Λερώνεσαι. (Με συγχωρείς για την παρέμβαση)Γαληνός έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:46Αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε όλα τα κόμματα, και στην ΝΔ, ανάλογα με τα οπαδικα-ιδεολογικα γυαλιά του εκάστοτε κόμματος.under έγραψε: 05 Αύγ 2021, 23:40
Η ανθρωπινη ζωη δεν εχει αξια για τους ζαιους αν δεν τους εξυπηρετει πολιτικα.
Κανονικος καρκινος.
Όπως υπάρχουν ΣΕ ΟΛΑ τα κόμματα Ανθρωποι,
για τους οποίους παντα θα έχει αξία η ζωή, η κάθε ανθρώπινη ζωή .
Οι τελευταίοι είναι και η πλειοψηφια. Οι άλλοι είναι λίγοι.
Δυστυχώς , η αναλογία χειροτερεύει, όσο ανεβαίνεις στην εξουσία των κομμάτων ή αναφέρεσαι σε κομματικά στελέχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις