Μλκες εχει παραισθησεις απο τις πολλες φαπες ...Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:02nik_killthemall έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:59Φερε το νομοσχεδιο του χατζηδακη και υπεδειξε μας γραμμη γραμμη ο,τι ισχυριζεσαι !Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:51 Αν ειχατε δικιο τοτε γιατι ο Χατζηδακης εκανε νομοσχεδιο που απελευθερωσε ολες τις επενδυσεις (αιολικες και εργολαβικες) ακομη και μεσα σε εθνικους δρυμους και περιοχες Natura;
Για ποιο λογο να τσακωθει η κυβερνηση γι' αυτο το νομοσχεδιο με ολη την αντιπολιτευση, τις οικολογικες οργανωσεις και τοπικους συλλογους προστατευομενων περιοχων;
.
Το εχω κανει ηδη και μου απαντησες με αρθρακι-εκθεση του 2012, δηλαδη 8 χρονια πριν το νομοσχεδιο Χατζηδακη.
Και εχεις το θρασος να ζητας και το λογο;
Πες πρωτα συγγνωμη που πηγες να κοροιδεψεις καταμουτρα ολο το πχορουμ αποκρυβοντας οτι το αρθρο ειναι του 2012. Και ισχυριζοσουνα κιολας οτι το συγκεκριμενο με τρομπονιαζε, α ρε κατακαημενοι.![]()
![]()
.
Ποτε σου εφερα ρε ντολμα άρθρο ? Εσυ ανοιξες το νημα σου με ποιηματακια του κκε χωρις καν να το λες οτι τα εχεις αντιγραψει απο κκε, ενώ εισαι τοσο γελοιος που έχεις ανοίξει ολόκληρο νήμα για να κατακεραυνώσεις ενα νομοσχέδιο, χωρίς να έχεις παραθέσει ούτε μιση γραμμή από το νομοσχέδιο, που προφανως ΠΟΤΕ δεν ανεγνωσες (αλλιως τι δημοσιογραφος θα ησουν ? ).
Εγώ το μονο που σου εφερα ειναι λινκ (ελληνοφωνο και αγγλοφωνο) για τον διεθνη ορισμο για το τι ονομαζουμε Εθνικο Παρκο (που εσυ και το κκε το εθνικο παρκο το εξισωνετε με επιχειρηματικα συμφεροντα), και αυτον τον διεθνη ορισμο κανενα νομοσχεδιο Χατζηδακη δεν μπορει να τον αλλάξει, ισα ισα ο διεθνης ορισμος υποβαλλει στον χατζηδακη τι πρεπει να πληρει ενα εθνικο παρκο για να χαρακτηριστει εθνικο παρκο.
Εχεις φαει σημερα ξυλο κακομοιρη για λυπηση εισαι ...