!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:02
nik_killthemall έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:59
Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:51 Αν ειχατε δικιο τοτε γιατι ο Χατζηδακης εκανε νομοσχεδιο που απελευθερωσε ολες τις επενδυσεις (αιολικες και εργολαβικες) ακομη και μεσα σε εθνικους δρυμους και περιοχες Natura;

Για ποιο λογο να τσακωθει η κυβερνηση γι' αυτο το νομοσχεδιο με ολη την αντιπολιτευση, τις οικολογικες οργανωσεις και τοπικους συλλογους προστατευομενων περιοχων;

.
Φερε το νομοσχεδιο του χατζηδακη και υπεδειξε μας γραμμη γραμμη ο,τι ισχυριζεσαι !

Το εχω κανει ηδη και μου απαντησες με αρθρακι-εκθεση του 2012, δηλαδη 8 χρονια πριν το νομοσχεδιο Χατζηδακη.

Και εχεις το θρασος να ζητας και το λογο;

Πες πρωτα συγγνωμη που πηγες να κοροιδεψεις καταμουτρα ολο το πχορουμ αποκρυβοντας οτι το αρθρο ειναι του 2012. Και ισχυριζοσουνα κιολας οτι το συγκεκριμενο με τρομπονιαζε, α ρε κατακαημενοι. :lol: :smt005:

.
Μλκες εχει παραισθησεις απο τις πολλες φαπες ...

Ποτε σου εφερα ρε ντολμα άρθρο ? Εσυ ανοιξες το νημα σου με ποιηματακια του κκε χωρις καν να το λες οτι τα εχεις αντιγραψει απο κκε, ενώ εισαι τοσο γελοιος που έχεις ανοίξει ολόκληρο νήμα για να κατακεραυνώσεις ενα νομοσχέδιο, χωρίς να έχεις παραθέσει ούτε μιση γραμμή από το νομοσχέδιο, που προφανως ΠΟΤΕ δεν ανεγνωσες (αλλιως τι δημοσιογραφος θα ησουν ? ).

Εγώ το μονο που σου εφερα ειναι λινκ (ελληνοφωνο και αγγλοφωνο) για τον διεθνη ορισμο για το τι ονομαζουμε Εθνικο Παρκο (που εσυ και το κκε το εθνικο παρκο το εξισωνετε με επιχειρηματικα συμφεροντα), και αυτον τον διεθνη ορισμο κανενα νομοσχεδιο Χατζηδακη δεν μπορει να τον αλλάξει, ισα ισα ο διεθνης ορισμος υποβαλλει στον χατζηδακη τι πρεπει να πληρει ενα εθνικο παρκο για να χαρακτηριστει εθνικο παρκο.

Εχεις φαει σημερα ξυλο κακομοιρη για λυπηση εισαι ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 05 Αύγ 2021, 20:13, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:05
BigChiefWahoo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:00
Ασέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:41
ενταξει, καπου ειναι και λογικο να κουνηθει λιγο το μυαλο μετα απο τοση καρπαζια, και εδω δεν πονανε τοσο, στον αληθινο κοσμο θα τρωνε σβουριχτες.
Για κόπιασε.
το πσο εξυπνος ειναι καποιος, φαινεται και απο το ποιον προκαλει.

οταν προκαλει τυφλα, χωρις την παραμικρη γνωση ποιον προκαλει, μαντεψε ποσο εξυπνος ειναι.
Εγώ δηλαδή μίλησα πρώτος για καρπαζιές.Εγώ προκάλεσα πρώτος.
Ποιον νομίζεις ότι δουλεύεις ;
Μαζέψου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:09

Αφου στη Θισβη βρε βλακα η αδεια δωθηκε πανω σε αναδασωτεες εκτασεις και για την εποχη που δωθηκε θεωρηθηκε καραμπινατο σκανδαλο.

.
θεωρηθηκε σκανδαλο απο τους βλαμμενους, οπως και καθε αλλη ανεμογεννητρια, παντου.

και δωθηκε πολυ σωστα, οπως και σε καθε αλλο δασος, αναδασωτεο η οχι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

nik_killthemall έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:09

Ποτε σου εφερα ρε ντολμα άρθρο ? Εσυ ανοιξες το νημα σου με ποιηματακια του κκε χωρις καν να το λες οτι τα εχεις αντιγραψει απο κκε, ενώ εισαι τοσο γελοιος που έχεις ανοίξει ολόκληρο νήμα για να κατακεραυνώσεις ενα νομοσχέδιο, χωρίς να έχεις παραθέσει ούτε μιση γραμμή από το νομοσχέδιο, που προφανως ΠΟΤΕ δεν ανεγνωσες (αλλιως τι δημοσιογραφος θα ησουν ? ).

Εγώ το μονο που σου εφερα ειναι λινκ (ελληνοφωνο και αγγλοφωνο) για τον διεθνη ορισμο για το τι ονομαζουμε Εθνικο Παρκο (που εσυ και το κκε το εθνικο παρκο το εξισωνετε με επιχειρηματικα συμφεροντα), και αυτον τον ορισμο κανενα νομοσχεδιο Χατζηδακη δεν μπορει να τον αλλάξει, ισα ισα ο διεθνης ορισμος υποβαλλει στον χατζηδακη τι πληρει ενα εθνικο παρκο.

Εφερες αρθρο του 2012 το οποιο ισχυριζοσουνα οτι αποδεικνυει οτι η αναλυση μου για το νομο Χατζηδακη του 2020 δεν ισχυει.

Εισαι εκτος καθε λογικης.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ασέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:12
Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:09

Αφου στη Θισβη βρε βλακα η αδεια δωθηκε πανω σε αναδασωτεες εκτασεις και για την εποχη που δωθηκε θεωρηθηκε καραμπινατο σκανδαλο.

.
θεωρηθηκε σκανδαλο απο τους βλαμμενους, οπως και καθε αλλη ανεμογεννητρια, παντου.

και δωθηκε πολυ σωστα, οπως και σε καθε αλλο δασος, αναδασωτεο η οχι.

Ξερεις τις συνθηκες που θεωρηθηκε σκανδαλο η αυτοσχεδιαζεις την ασχετιλα σου;

.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Αρχαία Κατσαρίδα έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:37 Ο μέσος Έλληνας που παει για βόλτα σε δάση και βουνά να ξεσκάσει και επιδίδεται ακόμα και εκει στο εθνικό του σπορ, δηλαδή στο να κάνει κάθε μέρος που πατάει χωματερή με μυρωδιά σκατίλας λόγω των σκουπιδιών που πετάει κάτω, αναρωτιέται ποιοι φέρουν ευθύνες για τις πυρκαγιές και εξανίσταται για τους μασόνους που μας καίνει τα δάση. Γουστάρω πολύ αυτή τη χώρα, πολύ γέλιο οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων που όλοι τους ζηλεύουν, ναι ναι καλα οι ανθρωποι.
Ο μέσος Έλληνας δεν πάει στα βουνά, τύπε, τουλάχιστον όχι εκεί που δεν πάει αυτοκίνητο και δεν έχει ταβέρνα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και ξαναρωταω.

Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:51 Αν ειχατε δικιο τοτε γιατι ο Χατζηδακης εκανε νομοσχεδιο που απελευθερωσε ολες τις επενδυσεις (αιολικες και εργολαβικες) ακομη και μεσα σε εθνικους δρυμους και περιοχες Natura;

Για ποιο λογο να τσακωθει η κυβερνηση γι' αυτο το νομοσχεδιο με ολη την αντιπολιτευση, τις οικολογικες οργανωσεις και τοπικους συλλογους προστατευομενων περιοχων;

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

BigChiefWahoo έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:10
Εγώ δηλαδή μίλησα πρώτος για καρπαζιές.Εγώ προκάλεσα πρώτος.
Ποιον νομίζεις ότι δουλεύεις ;
Μαζέψου.
οι καρπαζιες που πεφτουν εδω στο πχορουμ, ειναι ξεφτιλισμα τον λογων καθενος που λεει ανοησιες.

νομιζα οτι ειναι κατανοητο πως δεν βαζω το χερι μου μεσα στην οθονη, να βγει απο την οθονη του αριστου και να του παιξω φαπα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:03
Zelda έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:56 Αριστο ρωτα οποιον ασχολειται με ανεμογεννητριες.

Το προβλημα των εταιρειων δεν ειναι τα δαση.

Εδωσα ΔΥΟ παραδειγματα που το προβλημα ηταν τα δαση: Θισβη και Γερανεια.

Και αναλυτικα με κατεβατα σελιδων, οχι με μια φωτογραφια στο ξεκουδουνο.

.
Ποιο παραδειγμα;
Το αρθρο του Iskra για τα Γερανεια;
Αρθρο στο ποδαρι.

Δεν απαγορευεται εγκατασταση ανεμογεννητριων σε περιοχες Natura.
Οι περιοχες Natura δεν ειναι ολες ιδιες.
Υπαρχουν διαβαθμισεις στο βαθμο προστασιας και στο τι ανθρωπινη παρεμβαση μπορει να γινει.
Οι περιοχες Natura δεν ειναι απαραιτητα δαση.

Επισης απο που προκυπτει οτι εχει αρθει το καθεστως προστασιας Natura που εμποδιζε τις ανεμογεννητιρες στα Γερανεια, μετα τη φωτια;
Υπαρχει πηγη για αυτο;
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:13
nik_killthemall έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:09

Εγώ το μονο που σου εφερα ειναι λινκ (ελληνοφωνο και αγγλοφωνο) για τον διεθνη ορισμο για το τι ονομαζουμε Εθνικο Παρκο (που εσυ και το κκε το εθνικο παρκο το εξισωνετε με επιχειρηματικα συμφεροντα), και αυτον τον ορισμο κανενα νομοσχεδιο Χατζηδακη δεν μπορει να τον αλλάξει, ισα ισα ο διεθνης ορισμος υποβαλλει στον χατζηδακη τι πληρει ενα εθνικο παρκο.

Εφερες αρθρο του 2012 το οποιο ισχυριζοσουνα οτι αποδεικνυει οτι η αναλυση μου για το νομο Χατζηδακη του 2020 δεν ισχυει.

Εισαι εκτος καθε λογικης.

.
Βρε χαζουλιακα εν ολιγοις δεν ανοιξες καν το λινκ που σου δωσα ! Αυτο που σου δωσα ήταν άρθρο που παρεθετε στα Ελληνικα τον διεθνη ορισμο του χαρακτηρισμου Εθνικο Παρκο χωρις να ασχολειται με Χατζηδακηδες ! Και ενα συνεχεια σου παρεθεσα και λινκ με τον αγγλοφωνο ορισμο.

Και με βαση αυτον τον ορισμο σε ρωταγα "γιατι Εθνικο Παρκο = επιχειρηματικα συμφεροντα ? " , αφου εθνικο παρκο συμφωνα με τον διεθνη ορισμο απαγορευεται να εχει σχεση με επιχειρηματικα συμφεροντα ?

Και αντι να μου απαντησεις "γραψε λαθος ο χαρακτηρισμος εθνικο παρκο δεν εχει σχεση με επιχειρηματικα συμφεροντα, απλα αντεγραψα μια παπαρια του κκε", μεταπηδας σε αλλο σημειο του νομοσχεδιου παλι με ποιηματακι του κκε, χωρις να παραθεσεις το ιδιο το νομοσχεδιο που ετσι κι αλλιως δεν το εχεις δει μπροστα του ουτε ζωγραφιστο.

Για να τελειωνουμε, αυτου του ειδους η αντιπολιτευση που πρεσβεύεις ειναι η καλύτερη ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ των επιχειρηματικών συμφερόντων, γιατί ΔΕΝ κάνεις ΔΙΑΦΑΝΗ αντιπολίτευση, και ακριβώς ΑΥΤΟ θέλουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα : ενα αόριστο και μη εξακριβώσιμο λέγε λεγε !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 05 Αύγ 2021, 20:23, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:57 Gherschaagk

Εγω δεν μπορω να κανω μελετη για καθε φωτογραφια που ανεβαζεις και που δεν εχεις ιδεα για το ιστορικο της περιοχης (οπως κι εγω).

Μου ζητησες ομως παραδειγματα που υπηρχε λογος να μπουν φωτιες και σου εδωσα δυο:

α) Θισβη για αιολικα σε αναδασωτεες εκτασεις που στην εποχη της αδειας θεωρηθηκε σκανδαλο.

β) Γερανεια με τις αλεπαλληλες φωτιες για πολλες απο τις οποιες υπηρχαν σοβαροτατα στοιχεια για εμπρησμους και που απο παλιοτερα θεωρουνταν φιλετα για μεγαλους ομιλους που ασχολουνται με αιολικα.

Και σε αυτα δεν απαντησες γιατι δεν μπορεις.

.
Γράφεις μλκιες.

Φιλέτο για αιολικά κωλοτουμπίτσα μου είναι αυτό που βγάζει καλές μετρήσεις, δλδ έχει αέρα all year round. Αέρα all year round έχουν τα βουνά στα βόρεια και τα νησιά.

Δεν έχω μετρήσεις για τα Γεράνια αλλά σε πάω στοίχημα κωλοτουμπίτσα μου πως δεν είναι φιλέτο για αιολικά. Υπάρχουν και καλύτερα βουνά.

Τώρα πως οι 2 περιπτώσεις έγιναν ΟΛΕΣ οι περιπτώσεις είναι κάτι που μόνο στο μυαλουδάκι σου μπορεί να συμβεί. Στα μυαλά των υπολοίπων το λένε η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Δλδ πως δεν είναι προαπαιτούμενο το κάψιμο του δάσους για το στήσιμο του αιολικού.

Πήξε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:15

οι καρπαζιες που πεφτουν εδω στο πχορουμ, ειναι ξεφτιλισμα τον λογων καθενος που λεει ανοησιες.

νομιζα οτι ειναι κατανοητο πως δεν βαζω το χερι μου μεσα στην οθονη, να βγει απο την οθονη του αριστου και να του παιξω φαπα. :102:
Δικαίωμα στην καρπαζιά έχουμε όλοι,θα τις αρπάζεις κι εσύ κάθε φορά που γράφεις ηλιθιότητες.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Zelda έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:17
Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 20:03
Zelda έγραψε: 05 Αύγ 2021, 19:56 Αριστο ρωτα οποιον ασχολειται με ανεμογεννητριες.

Το προβλημα των εταιρειων δεν ειναι τα δαση.

Εδωσα ΔΥΟ παραδειγματα που το προβλημα ηταν τα δαση: Θισβη και Γερανεια.

Και αναλυτικα με κατεβατα σελιδων, οχι με μια φωτογραφια στο ξεκουδουνο.

.
Ποιο παραδειγμα;
Το αρθρο του Iskra για τα Γερανεια;
Αρθρο στο ποδαρι.

Αν δεν σου κανει το iskra παρε απο Sport Time.

Γεράνεια Όρη: Στάχτη 50.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Ιδού η «πράσινη ανάπτυξη» που έρχεται!

https://www.sportime.gr/apopseis/gerani ... u-erchete/

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Κι επειδη πουλησατε τσαμπουκα και βγαλατε αφρους νομιζοντας οτι ειναι δικο σας καποιο μονοπωλιο αληθειας.

Να μαθετε τι λεει και ο κοσμος που ζει στις περιοχες που μπηκαν οι φωτιες.

Στο λινκ το διαβαζετε ολο το αρθρο.

Εικόνα

Τά στοιχεία καί οί “συμπτώσεις” δέν παραπέμπουν πιά σέ καμμιά συνομωσιολογία.
Πάρνηθα,Κινέτα,Γεράνεια,Ευβοια,Κιθαιρώνας,Kρήτη,Σκόπελος,Αιτωλοακαρνανία,Αχαία.Οί εμπρησμοί είναι ό πιό εύκολος δρόμος γιά νά καμφθούν οί αντιστάσεις τών κατοίκων καί νά βρούν τά αιολικά τέρατα ανενόχλητα τό δρόμο τους πρός τίς κορφές.Τί μιά ή “κολώνα τής δεη”(πού συμβαίνει σίγουρα σέ μερικές πυρκαγιές) τί μιά “ό τρελός τού χωριού”,τίποτα από αυτά δέν μάς πείθουν πιά.
Ειναι πιά εμφανές ότι τά βουνά τής χώρας έχουν μπεί στό στόχαστρο μιάς εμπρηστικής αιολικής δυναστείας.
Η φωτογραφία από τό αρχείο τής ΡΑΕ(ρυθμιστικής αρχής ενέργειας) μπορεί γιά κάποιους νά αποτυπώνει μιά φυσική εξέλιξη τής ανάπτυξης,αλλά γιά τήν ανθρώπινη λογική είναι ένα σόκ καί δέος.
Οί πανέμορφες βουνοκορφές τών Γερανείων (NATURA 2000) είναι στό σχέδιο τής αιολικής βιομηχανίας,θά τό λέμε ξανά καί ξανά ακόμα καί όταν δέν ιδρώνει τό αυτί κανενός.
Καί στην Ευβοια,ή τελευταία φωτιά πού εκδηλώθηκε στόν δήμο Μεσσαπίων,ήταν σέ μιά περιοχή προτεραιότητας γιά δημιουργία αιολικού πάρκου(ΡΑΕ).Τό ίδιο καί ή αρχή τών Γερανείων πάνω από τήν Κινέτα πέρυσι.

https://protinewskorinthias.gr/%CF%83%C ... %8E%CE%BD/

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 05 Αύγ 2021, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”