Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:58Δόθηκε το πράσινο φως για τα αιολικά πάρκα της «Ελλάκτωρ» στην Εύβοια
Η επένδυση προβλέπει την ανάπτυξη συνολικά οκτώ αιολικών πάρκων, εκ των οποίων τέσσερα είναι χωροθετημένα στη Βόρεια – Κεντρική Εύβοια και τέσσερα στη Νότια Εύβοια.
δηλαδη εχουν παρει αδεια απο τον φεβρουαριο, αλλα αποφασισαν τωρα να βαλουν μια φωτια επειδη;
ναι αλλα του χρονου θα μας λενε "ειδες; μπηκε α/γ στα καμμενα"
ναι κλασικά και αν δεν μπει θα λένε ότι έγινε γιατί τους ξεσκέπασαν
Η πλάκα είναι ότι τα αιωλικά πάρκα δεν έχουν κανένα θέμα με το δάσος. Σε πάρα πολλές χώρες οι ανεμογεννήτριες είναι μέσα στο πράσινο
Η μλκια είναι πως η πυρκαγια στη Βαρυπομπη αναζωπυρωθηκε, και παει για Ιπποκρατειο Πολιτεια και Κρυονερι ...
Υπαρχει ευκαιρο κανα βιντεακι ή νομοσχεδιο 6μηνου που να δειχνει πως Κρυονερι και Ιπποκρατειος πολιτεία παραχωρουνται σε ιδιωτικα συμφεροντα, ανεμογεννητριες, τζακουζι κλπ για να το συνταιριαξουμε και να το "ξηγησουμε" κι αυτο ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αρίστος έγραψε: 05 Αύγ 2021, 15:58Δόθηκε το πράσινο φως για τα αιολικά πάρκα της «Ελλάκτωρ» στην Εύβοια
Η επένδυση προβλέπει την ανάπτυξη συνολικά οκτώ αιολικών πάρκων, εκ των οποίων τέσσερα είναι χωροθετημένα στη Βόρεια – Κεντρική Εύβοια και τέσσερα στη Νότια Εύβοια.
Όταν δηλαδή έχουν καταντήσει τα βουνά χωματερές να τα περιμένουμε αυτά.
Μόνο εδώ και στην αλβανία έχω δεν τέτοια κατάντια. Σε καμιά άλλη χώρα τέτοια βρωμιά και σκουπίδια.
ΥΓ βασικά χειρότερα από αλβανία
Αισθητή χειροτέρευση επί καραντίνας που βγήκε όλος ο βόθρος να περπατήσει δέκα μέτρα από το αυτοκινητο, είδα μάσκες και κυπελλακια φρέντο καπουτσίνο με λίγο αφρογαλα και τρία τέταρτα καστανή ζάχαρη στα πλέον απίθανα μέρη.
nyxtovios έγραψε: 05 Αύγ 2021, 16:39
Έχω ακούσει ότι ακόμα και από σπασμένα γυαλιά μπορεί να πάρει φωτιά. Ειδικά με αρκετό ήλιο.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
ισχυει, ετσι ξεκινουν πολλες φωτιες σε χωματερες.
Θα αρχίσω να μαζεύω φωτογραφίες από το σκουπιδαριό την επόμενη φορά που βγω για ποδήλατο.
Θα τις στειλω στο δήμο να δουμε αν θα κινητοποιηθεί τίποτα.
nyxtovios έγραψε: 05 Αύγ 2021, 16:39
Έχω ακούσει ότι ακόμα και από σπασμένα γυαλιά μπορεί να πάρει φωτιά. Ειδικά με αρκετό ήλιο.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Να πω πως αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι μια εθνική καταστροφή.
Τίποτα λιγότερο.
Παρόλα αυτά έχει τόση σχέση με αιολικά πάρκα όση εγώ με την μικροβιολογία.
Δεν εχει σχεση ΜΟΝΟ με αιολικα παρκα αλλα συνολικα με επενδυσεις που γινονται εφικτες σε προστατευμενες δασικες ζωνες λογω του νομου Χατζηδακη, το νημα ανοιξε για την επενδυση του Τατοιου που θα γινει το Ελληνικο της Παρνηθας και που χρειαζεται αρκετη δασικη ζωνη για να χτιστουν ολες οι υποδομες του.